כ סקס ראשון בברלין - דף 2 - סקס אדיר

סקס ראשון בברלין

11
ברלין - גן העדן של ארטמיס וכל השאר

לפני
שנתחיל אומר שאני לא אוהב לפתוח שרשורים חדשים על נושא קיים(במיוחד על
ברלין שקיימים עליה עשרות שרשורים כאן בפורום) אז החלטתי לדווח בשרשור הזה
שדי מתאים לחוויה שלי שהיא הראשונה בבירת גרמניה.

טוב תשמעו... אני לא יודע מאיפה להתחיל...מבולבל אני בשוק טוטאלי...Shocked סוג של אופוריהStarWacko ממה שהיה לי בברלין.

אני
מהותיקים. התחלתי את דרכי אי שם בתחילת שנות ה-2000 בגיל 18-19 ב'משולש
הזהב' האגדי בשונצינו. ב-14 שנות ניסיוני בתחום ראיתי, שמעתי ועשיתי הרבה
מאוד בכמעט כל הרמות והשכבות של הסקס בתשלום. ולמרות זאת - שום דבר בניסיוני העשיר לא הכין אותי למה שעברתי בעיר הזאתStarמוחא כפייהמבולבלאצבע למעלהWackoצחוק.

רק
עכשיו כשחזרתי לפולין למילוי המשך התחייבויותיי הצלחתי קצת להסדיר את
הנשימה ולשבת לדווח לכם. אבל בחיי שאין לי מושג איך ומאיפה להתחיל... הייתי אמור להיות שם יומיים אבל לצערי התאפשר לי לבסוף רק יום וחצי שבו דחסתי מספיק חוויות שיספיקו לכמה חודשים אצל בנאדם רגילצחוקקריצהחיוך גדול.

אולי אנסה להתחיל מבחינה כורונולוגית?Ermm

אוקייחיוך. החוויה התחילה לא טוב בכלל. נסעתי מורוצלב ברכבת לברלין. לרוע מזלי(1) עובדי הרכבת הגרמנים החליטו לשבות דווקא כשאני פעם ראשונה בחיי נוסע לגרמניה בכלל ולברלין בפרטכועס. וכך נסיעה שהייתה אמורה לקחת כ- 4-5 שעות התארכה ל-13(!!!)כועס
ועוד הייתי צריך להחליף מס' רכבות ואוטובוס בדרך. מצאתי עצמי מקלל כל הדרך
את עובדי הרכבת המזדיינים האלה שהפכו את הנסיעה הראשונה שלי לגרמניה לכזאת
מגעילה ומעצבנתכועסכועסכועס...

כשסוף
סוף הגעתי למלון בשעות הערב המאוחרות(במקור תיכננתי לצאת בבוקר ולהגיע
לפני הצהריים. אני ידעתי שהבני זונות מהרכבת יחליטו לשבות דווקא היום?!כועס) התברר לרוע מזלי(2)
שהגעתי ביום השנה ה-25 לאיחוד שתי הגרמניות. לעיר הקוסמופוליטית בת ה-4
מיליון תושבים(לפי אומדנים לא רשמיים אפילו 5 מיליון) נוספו כ-100,000 איש
לפחות שהגיעו לפסטיבל האיחוד ב - POTSDAMER PLATZ+אוהדים רבים מרחבי גרמניה
שבאו למשחק של קבוצת הרטה ברלין שנערך באיצטדיון בעיר.

הדבר גרם
להעלאת מחירי החדרים ברחבי העיר ב-25% לפחות, ואפילו הפקידה בקבלה אמרה לי
שהגעתי בתקופה לא טובה, ושהיא מצטרת על המחיר היקר, ושזה בעקבות כל ההמולה
בעיר בגלל הפסטיבל והמשחק. נו, ביקור ראשון שלי בגרמניה והוא מתחיל עם כזה חוסר מזל מעצבן וטעם מגעיל בפה!!!כועסאצבע למטהDeadעצוב.

כשסוף
סוף נכנסתי לחדר הייתי כל כך עצבני כשמייד התחלתי לפמפם מרפקים ובטן כדי
להירגע קצת... או להתעורר קצת מהנסיעה המתישה. אחרי מקלחת והתארגנות יצאתי
לדרךחיוך(באמת הגיע הזמן).

תחנה ראשונה: מועדון ה'קיטקט'. קישור לאתר שלהם:

KitKatClub - Cosmopolitan NightClub

לקחתי מונית לשם רק כדי שיתברר לי שהיום(ערב שבת) מתקיימת שם מסיבת פטישShocked
ואני צריך לבוא עם בגדים מתאימים כדי להיכנס(עור, שוטים וכ'ו)... אח"כ
נזכרתי שכשבדקתי באתר שלהם אכן היה כתוב שבשבת הקרובה תתקיים מסיבת פטיש...
אידיוט מלוקסר!!!!כועס

שאלתי את השומר מתי תתקים מסיבה רגילה הוא אמר שרק בשני כי מחר(ראשון) המועדון סגור. נו, הלאה.

הערה לבליינים שביניכם: מפאת קוצר הזמן לא ביקרתי במועדונים רגילים אבל נהגי מוניות נתנו שמות של כמה מומלצים:
1) THE PEARL ברח' פזאנן.
2) PURO SKY LOUNGE ברח' טיוונצין.
3) FELLEX (פיליקס. מקווה שרשמתי זאת נכון) ששכחתי לקחת כתובת שלו.

לגבי שני הראשונים - נהג המונית שהמליץ לי עליהם אמר שהוא לוקח משם המון בנות ורואה איזה כוסיות ברמה באות לשםTongue. רק אמר שצריך לבוא עם לבוש אלגנטי כדי להיכנס. הם לא מכניסים כל אחד.

לעיניינו: התלבטתי אם להמשיך לארטמיס או למקום של מוסטפא. החלטתי ללכת לארטמיס ולדגום מקסימום פעמייםקריצה כדי לשמור תחמושת למקום של מוסטפא בהמשך. תזכרו את זה כן? מקסימום פעמיים...צחוק אלק!קריצה

ארטמיס - היהלום שבכתר(1)

קישור לאתר:

FKK Club Artemis Berlin

פה באמת אין לי מושג מאיפה ואיך להתחיל...מבולבלWackoShockedקריצהצחוק את השוק העצוםShockedStar
שחטפתי כשנכנסתי לשם אני יכול להשוות מבחינת העוצמה הבלתי מתוארת שלו רק
לאותו שוק שחטפתי בגיל 19 כשנכנסתי בפעם הראשונה למכון הליווי/סוכנות
הדוגמניות ב-101 שברח' יצחק שדה 36.

אני אנסה למרות שלא קל לי... שום דבר ממה שחוויתי ב-14 שנותיי בתחום לא הכין אותי למראה שנגלה לפניי בכניסה...מוחא כפייהStarShocked

בגדול: זהו מועדון הסקס הכי גדול, מפואר, מושקע, איכותי ועם הכי הרבה כוסיות שראיתי בחיים שלי!!!StarStarמוחא כפייהמוחא כפייהTongueחיוך גדולפצצהאצבע למעלה ותאמינו לי שכבר ראיתי כמה.

אולי אתחיל מהתיאור של המקוםמבולבלErmmצחוק: בניין ענק בן 3 קומות. מבחוץ חנייה גדולה ללקוחות וכל המתחם הגדול מוקף חומה לבנה. הקבלה/כניסה יפה ומפוארת ומזכירה קבלה של מלוןצחוקקריצה.
אני נכנס פנימה וכבר בקבלה אני שם לב לכוסיות שמסתובבות עירומות לגמרי על
פלטפורמות במדרגות ליד+גברים שמסתובבים עם חלוקים... והכל בשאנטי כזה...
כאילו חלק מהעניין והכל זורם שם ולא מתרגשים מכלוםShockedShockedShockedShocked... חכו חכו...קריצה זה עוד כלום. עדיין לא קלטתי בכלל לאן הגעתי...צחוק

הפקידה(המאוד נחמדה ואדיבה יש לצייןחיוך) שואלת אם אני פעם ראשונה שם. עניתי שכן. הסבירה לי את הכללים: 80 יורו כניסה. 60 יורו לבחורה לפרק זמן של חצי שעה. כולן מוצצות חשוף אלא אם תבקשו אחרת. שתייה קלה ואוכל(מוגש עד 2:00 בלילה) חינם. שימוש בכל המתקנים של המקום - ג'קוזי, מסזי'ם, סאונה, בריכה, חדר כושר וכ'ו - גם חינםמוחא כפייה.
רק אם אני רוצה משקאות אלכוהוליים זה עולה תוספת. סבבה. מקבלים מפתח
שמתאים גם לכספת קטנה לחפצי ערך(טלפון, ארנק וכ'ו) שנמצאת בעלייה למדרגות
משמאל לקבלה, ושמתאים גם ללוקר לשים את הבגדים לאחר שלוקחים חלוק.

המלתחות עצמן נמצאות ממש מאחורי הקבלה. יש גם כספומט בכניסה(בהמשך תבינו למהקריצה)
ומכונת סיגריות. גם הכספות של הבנות עצמן נמצאות באיזור זה - מממול אלה של
הלקוחות מצד שמאל+עוד כמה מצד ימין ממש מאחורי הקבלה. בין הכספות של הבנות
לאלו של הלקוחות יש דלת לחדרי התארגנות של הבנות בלבד. נכנסתי למלתחות לא
לפני שעברתי על פני עשרות מדפים עמוסים במגבות וחלוקים+כפכפים וכבר התחיל
להתחוור לי מהכמויות לאיזה מקום עצום הגעתיצחוקקריצה...

התקלחתי, הלכתי ללוקר לשים את הבגדים(יש שם לדעתי משהו כמו 150-200 לוקרים וכספות תואמות אם לא יותרShocked) ועליתי על חלוק כשאני משאיר את תחתוני הבוקסר שלי עלייחיוך. בקומה האמצעית המרכזית ישנו האולם הראשי שאליו נכנסתי. אני עובר בדלת ההזזה האוטמטית והנשימה נעתקה מפי...ShockedShockedShockedShockedShockedShocked

שאלוהים יעזור לי! מה הולך פההההההההה?!ShockedShockedShockedShockedShockedStarStarמוחא כפייהפצצהמבולבלWackoאצבע למעלה

לאן בשם אלוהים הגעתי?!Shocked אני כבר מת?Shocked רגע, נוריד לעצמי כאפה ונבדוק. בום!מבולבל הכאפה הורדה. לא, אני לא מתצחוק. אז אולי אני חולם?ErmmShocked בום!מבולבל כאפה שנייה הורדה. אני גם לא חולםצחוק. הכל אמיתיStarStarStarStarStar.

יותר מ-100 אנשים להערכתי מסתובבים בחלוקים, ומשהו סביב 40-50 בנות(לא לתפוס אותי על המילה. איבדתי את הספירה אחרי 15 בערך בגלל ההלם והבלבול בהם הייתי שרויצחוקEmbarrassed). עירומות כביום הילוודןTongue, שכבר בכניסה עטות עליי, מציעות את עצמן, מלטפות אותי, ממזמזות... אלוהים!!(שמתם לב שאני מזכיר אותו הרבה היוםShockedקריצהצחוק)
אני לא יכול אפילו לעשות סיבוב היכרות עם המקום בלי שמישהי תעצור אותי,
תמזמז, ידיים יישלחו לזין ולתחת שלי, בחורות כוסיות על יכניסו לי ידיים
לתוך החלוק וילטפו אותי, אחרות ילחשו לי על האוזן, ישלחו ידיים לביצים,
יצמדו אליי... אני בהלם טוטאלי!!!!ShockedShocked שנים שלא חטפתי שוק ברמה כזאת!!!StarShockedמוחא כפייה

איכשהו אספתי את עצמיצחוק וניסיתי לעשות סיבוב היכרות במקום. וזה כל-כך קשה!צחוקShocked מספיק שתישלח מבט למישהי או תעבור לידה והיא כבר תיצמד/תמזמז/תחרמן אותך קשות ותנסה לשכנע אותך לקחת אותה למעלהמבולבל. וכל כך הרבה כוסיותTongueTongueTongue. רבות מהן כוסיות על ברמה של דוגמניות ממש!StarStarStar

גבוהות, נמוכות, בלונדיניות, ברונטיות, שחורות, חזה גדול/קטן, רזות, חטובות, עסיסיות, YOU NAME IT!!!!Tongue
לא יאומן. הכל מהכל כולל הכל יש שם!!!מוחא כפייה גן עדן עלי אדמות!!!StarStarStarStar לא צריך למות כדי להיות בגן עדןצחוק. כבר הגעתי אליוStarEmbarrassed.

הצלחתי סוף סוף להשלים את סיבוב ההיכרות לאחר שלא פחות מ-10 כוסיות(אם לא יותרצחוק) עטו עליי כל אחת בתורהShocked.
אז בקומה האמצעית הראשית קיים בנוסף חדר אוכל בנפרד, ובחוץ ישנה בריכה(לא
מקורה. חיצונית). במרכז האולם ישנו בר ומסביב ספות ומעין במה ארוכה כזאת
ממול שגם עליה יש ספות. באמצע ישנים שני עמודים לרקדניות-חשפניות(אחד מהם
מוקף סורגים) שמדי פעם מופיעות אך לא ניתן לקחת אותן לחדרצחוק. תפקידן רק להופיע. יש שם 3-4 בנות כאלה לדעתי.

לפי הפקידה יש צוות של 80 בנות במקוםStarמוחא כפייהShocked. אך לא כולן נמצאות באותו הזמן. המקום פועל 18 שעות ביממה, משעה 11:00 לפני הצהריים עד 5:00 לפנות בוקר. 7 ימים בשבוע. בקומה האמצעית יש בצד מיטות כאלה מוקפות בוילון שניתן לזיין בהן אם אתם מעוניינים(בעלות הרגילה של 60 יורו). ותתפלאוקריצה, יש גם כאלה שהפנטזיה שלהם זה לזיין ככה בצד האולם כשרק וילון אדום מפריד ביניהם לכל ההמולהצחוקShocked...

בנוסף
יש בצד מעין חדר כזה עם מיטות-ספות מוגבהות שמוקרנים בו סרטי פורנו וגם בו
ניתן לזיין בתשלום הרגיל של 60 יורו. אגב לא מפריד שום וילון שם. כל מי
שנכנס יכול לראות אותכם מזיינים. במידה וזו פנטזיה למישהו - סבבהחיוך.

בקומה
למטה נמצאים חדר הכושר, בריכת השחייה, ג'קוזי, ספה עם מסז'יסטים מקצועיים,
סאונה וספות שבהם אפשר לשכב ולישון למי שמעוניין לקחת קצת שקט מההמולה
שבקומה האמצעיתצחוק.
בנוסף קיים שם אולם קולנוע קטן שבו מקרינים סרטי פורנו, ו-6 חדרים עם
וילון אדום בכניסה לכ"א, שאליהם ניתן להיכנס עם בחורה לסקס לאחר שהתחרמנתם
איתה מול הסרטTongue. ניתן גם לזיין בחלק הפתוח מול המסך עצמו(וראיתי שם איזה אחד שקיבל מציצה מאיזו כוסית מול הסרטקריצה). כמו תמיד בתשלום הרגיל של 60 יורו לחצי שעה.

בקומה השלישית קיימים כ-40(!!!!)ShockedShockedShockedמוחא כפייהאצבע למעלה
חדרים פרטיים. אי אפשר לעלות לקומה זו ללא בחורה. אם תנסו - האבטחה ייראו
אותכם במצלמות ויקראו לכם לרדת. ככה הסבירה לי אחת הבחורות. בנוסף הוסבר שניתן לזיין כמעט בכל מקום במתחםStarמוחא כפייה(בהסכמת הבחורה כמובן) וזה כולל את בריכות השחייה הפנימית והחיצונית(כן, גם ניתן לזיין בחוץ ואפילו אחת הבנות הציעה לי את זהShockedצחוק) והג'קוזי. בקיצור, רק באיזור הקבלה, המלתחות, חדרי הבנות/צוות, חדר האוכל והאולם הפתוח המרכזי עצמו לא ניתן לזיין...צחוק

בנוסף
קיימת בקומה השלישית מעין סוויטה גדולה שלהשכיר אותה עולה 100 יורו לשעה
לא כולל תשלום לבחורות עצמן. סוויטה זאת מתאימה יותר לקבוצה קטנה ומגובשת
שלא רוצה לקחת חלק בכל ההמולה בקומה המרכזית. לא הייתי בה, אך אחת הבנות
אמרה שיש שם בר, ג'קוזי, כורסאות, מקלחת ומספר מיטות. הוסיפה שלזוג אחד
בלבד זה לא מתאים כי היא גדולה מדי אבל לחבורה שרוצה לערוך מסיבה קטנה משלה
היא תתאים.

אגב, המקום היה מפוצץ יותר מבד"כ בגלל שהזה היה ערב שבת. גם לא מעט ערבים/מוסלמים מגעילים היו שם. כוסאמק!!!כועס לא מספיק יש מהם בארץ גם פה אני צריך לראות ולשמוע את הזבלות?!כועסDead יאללה, שיזדיינו(ולא עם בנותצחוק). באתי להנות. מי סופר את הקקות האלה בכלל.

עליתי חזרה לקומה האמצעית ולקח לי אולי איזה 30 ד' לעכל את המקוםShockedStarEmbarrassed ואת שרואות עיניי...Embarrassed

כוסיות ועוד כוסיות ולסיום עוד קצת כוסיות מסתובות/יושבות/שוכבות בכל מקום!Star

אגב, אני חושב שאם מוסיפים ל-40 החדרים שלמעלה את כל שאר המקומות שניתן לזיין בהם בארטמיס(בריכה, ג'קוזי, חדרי הקרנה וכ'ו) - אתם תגיעו למשהו כמו 70 זוגות שיכולים להזדיין שם במקביל אולי אפילו יותר!!!!Shockedמוחא כפייהStarצחוק נראה לי שלא ניתן לזיין שם רק בקבלה, איזור המלתחות, חדר האוכל והאיזור הפתוח באולם המרכזיצחוק. כל השאר - חופשיקריצה.

היה לי שם איזה קטע מצחיק שעברה לידי איזו פצצה בלונדינית גבוהה וחטובה עם חזה ותחת כמו שאני אוהב(ניראית כמו איזה כוכבת פורנוStarTongue) ואני - שכבר רגיל לדבר אנגלית מהשהות שלי בגרמניה ופולין - מילמלתי "!JESUS" באנגליתמבולבלצחוק, ואיזה בחורה שעמדה מאחוריי שמעה אותימבולבל ונקרעה מצחוק...צחוק

התיישבתי סוף סוף על אחת הספות וננעלתי על כושית בשם ליסה. חזה בינוני+, בערך 1.62-3 ס"מ, ואם אני זוכר נכון - בת 27 מהרפובליקה הדומיניקנית. היא פשוט חירמנה אותי עם נענועי התחת שלהTongue אז קראתי לה אליי. אחרי סמול טוק על הספה וקצת חירמונים הדדייםחיוך גדול אמרה לי שנעבור לחדר והיא כבר תיתן לי פרטיםחיוך.

וידוי קטן: מעולם לא זיינתי כושיתEmbarrassed. קיבלתי פעם מאתיופית מסז' בגבעון אבל טכנית מעולם לא זיינתי אחתמבולבל. החלטתי שהגיע הזמן לסמן וי על הנושאקריצה.

עלינו לחדרים וכאן חיכינו על הספה עד שיתפנה חדר. ליסה בינתיים התחרמנה איתי על הספה ודיגדגה אותי עם הציפורניים ברגליים קרוב למפשעהצחוק+נגיעות מעוררות בכליTongue, מזמוזים קלים ונשיקות קטנות על השפתייםחיוך. מתוקה!Star

כשהתפנה חדר אני לתומי חשבתי שהיא רוצה לתת פרטים אלא שפתאום היא משכיבה אותי על המיטה מכניסה לי ידיים לבוקסרShocked, ממששת את האיברTongue, מעמידה אותו ומשחקת בביצים, מתחרמנת איתי ולא הבנתי... מה עם הפרטים?מבולבל ואז ירד לי האסימוןמנורה: שאלתי אותה אם אני כבר צריך לשלם על מה שעושה כעת. ענתה שכן.

יא טמבל מלוקסר! אז למה חשבת שהיא עלתה איתך לחדר? לשחק דוקים?!מבולבל אידיוט! שכחת איפה אתה נמצא? או שאתה עדיין לא מעכל?!צחוק

סבבה. המשיכה בעבודתה על האיבר ואף העבירה אצבעות מחרמנותTongue על החריץ. הסתובבתי לדוגי והיא הורידה לי את הבוקסר והמשיכה בעבודתה על הביצים והאיבר ואף הציעה פרוסטטה/דילדו בתוספת 50 יורו. אמרתי לה שלא צריך והיא המשיכה לשחק מאחורה, עד שנשכבתי על הגב. ירדה למציצה טובה+משחקים וליקוקים בביציםTongueחיוך גדול שחירמנו אותי למקסימוםפצצה. המשכנו ב-69 כשאני יורד לה על שני החורים הטעימיםחיוך, מיצינו והיא הלבישה קונדום.

התחילה
ברכיבה בשלל תנוחות, אח"כ מיסיונרית+מזמוזים ונשיקות רבות על השפתיים(אך
לא זרמה לצרפתיות מלאות) עד שהיא התהפכה לדוגי. כאן הבנתי למה מתכוונים
שאומרים:Tongue"WHEN YOU BLACK, YOU NEVER GO BACK"(מקווה שכתבתי זאת נכוןקריצהצחוק). התחת השחור שלה חירמן אותי בטירוףפצצה,
וכך פימפמתי אותה בעוצמה תוך שהיא משחקת לי בביצים למטה עד להתפוצצות
בגומי. קמנו, הורידה לי את הקונדום, וירדנו יחד למטה תוך שאני נפרדים
בנשיקותחיוך. מתוקה אמיתית!מוחא כפייה

סה"כ הייתה איתי כ-30 ד' ללא שום לחץ זמן!מוחא כפייה

הערה:
יש לציין שהבנות שם עצמאיות לחלוטין בקביעת הזמנים שלהן. כלומר זה לא שיש
זה איזה פקידה שיושבת למעלה ורושמת מתי כל אחת נכנסת וכשנגמר הזמן קוראת לה
לצאת. ממש לא! הבנות לוקחות את הזמן בעצמן ואחראיות עליו באופן עצמאי לחלוטין. כך קרה לא פעם שגלשתי שם בכיף מעבר ל-30 ד' שהוקצבוStarמוחא כפייה.
בנוסף, התרשמתי שהמקום ככל הנראה מרוויח רק מהכניסה וממכירת האלכוהול.
הכסף של הבנות הולך במלואו אליהן. ואני אומר זאת כי כשירדתי לשלם
להן(התשלום מתבצע תמיד אחרי הסקס) ראיתי אותן בכל המקרים שמות את מלוא הסכום בכספות האישיות שלהן שנמצאות ממש מול אלו של הלקוחות. בנוסף - למרות שלא אישית זה לא קרה - אני כמעט בטוח שלבנות יש הזכות המלאה לא לעלות עם מישהו שלא נראה להן גם אם הוא רוצה. וטוב שכך!מוחא כפייהאצבע למעלה

התמקמתי שוב למטה באולם המרכזי לא לפני הטקס הקבועצחוק
שמספר בנות ממזמזות אותי בדרך(במיוחד בכניסה לאולם) ומשדלות אותי להיכנס
איתן, כולל שתיים שבלי שום מעצורים הכניסו לי ידיים לתוך החלוקShocked, ליטפו ומזמזוTongue, החמיאו לי על הגוףEmbarrassed, וביקשו שאקח את שתיהן. ויתרתי כי רציתי עדיין לבדוק מה קורה סביב.

בכלל, האינסטינקטים שלי עבדו היטב(גם הודות לכך שהקפדתי לא לשתות שם אלכוהול שרק מעמעם אותםמבולבלWacko) והבנתי שכל אלו שדוחפות את עצמן ומבטיחות עולם ומלואו לבטח יתקתקו בחדר כמו אחרונת השרמוטות בירקון 98 המגעיל.

גם זכרתי את הציטוטים האלה של החבר אחים שלו גברים, ובסוף הדיווח ארחיב עליהם במדריך הקצר לארטמיסט המתחיל שאכתובצחוקקריצה:
[QUOTE=אחים שלו גברים]
הכלל שלי פשוט מי שניגשת איליך ומנדנת לך שתיכנס איתה לא נכנסים איתה אלה אם כן המראה שלה הוא כזה שאתה רוצה להוסיף V עליו.
[/QUOTE]

[QUOTE=אחים שלו גברים]קל ליפול בארטמיס יש שם הרבה כרישות שמזהות טרף טרי
ונוטות לנדנד ולעשות פרצופים הכלל פשוט מי שמנדנדת או עושה פרצוף נפסלת על
הסף בחדר זה יהיה גרוע יותר, מי שברגע שאתה מביע עיניין פתאום צצה חברה שלה
והן מבטיחות לך גן עדן פסולות, וכמובן לכל כלל יש יוצא מין הכלל והוא שהבחורה יפיפיה או כוסית על ורק בא לך לשים V על אחת כזו.
[/QUOTE]
צודק ב-100%!!אצבע למעלה
האינסטינקטים החדים שלי קלטו היטב את כל התקתקניות האלה, כולל איזו רומניה
עסיסית עם חזה גדול שנצמדה אליי, נגעה לי בזין ובביצים תוך שהיא לוחשת לי
באוזן:"יהיה לך טוב. אני אמצוץ לך ואלקק לך את הביצים. אני אזיין אותך טוב טוב"צחוק והוסיפה ליקוק באוזןקריצה. כמובן שלא אכלתי את ההצגה הזאת וסירבתי בנימוס.

במקרה
אחר הייתה איזו בלונדינית שנשענה בתנוחת דוגי על המיטה(אחת מאלו עם הוילון
האדום שניתן גם לזיין עליהן - בתשלום הרגיל כמובן) ליד חברתה ונענעה את
התחת בכוונה מול עינייTongue. כשנגשתי אליהן ושאלתי אותה לפרטים+ליטופים קלים בטוסיק החמוד שלהקריצה היא דווקא עשתה רושם טוב אך העובדה שניסתה לדחוף בכוח את חברתה הפעילה שובמנורה את האינסטיקטים שלי שאמרו לי לוותר וכך עשיתי.

אגב, היה איזה קטע מצחיק שאחת מהנדחפות שמעה שאני מישראל ואמרה לי "שלום פרח"מבולבל בעברית. חחחחחצחוק כבר לימדו אותך הא?קריצה אחרת אמרה לי "יאללה, בוא נעשה בלאגן"Shocked חחחחחחצחוק.

פתאום נזכרתי בפצצה הגבוהה שראיתי קודם ומילמלתי 'JESUS' אחריהצחוק. היא דווקא לא הייתה מהנדחפות ולכן עשתה רושם טוב. ניגשתי אליה ושאלתי למוצאה. ענתה:"רומניה". רגע, רומניה?!מבולבלמנורה

!HOLD THAT! HOLD THAT! HOLD THATפצצה

רומניה??Shocked האינסטינקטים שוב התעוררו. אזעקת תיקתוק מתקרבת!!!פצצה

לא זוכר מי כתב ואיפה הציטוט המדוייק, אך זכרתי שמישהו כתב בהקשר של הארטמיס שיש להיזהר מהרומניות שתמיד מסתובבות שם בחבורות.
ויתרתי עליה(למרות המראה המאוד מצודד) ועל כל רומניה אחרת שפגשתי שם. אגב,
רוב ה'נדחפות' שם הן באמת רומניות. והן אכן מסתובבות בחבורות. הלאה.

לבסוף ננעלתי על איזו הונגריה(אם אני זוכר טוב 1) ששמה אנג'לה(אם אני זוכר טוב 2צחוק. סליחה על הבלבול. תבינו אותי. הייתי שם בשיכרון חושים מוחלטWacko שרק הלך וגברצחוקפצצה). סקסית ברונטית בגובה 1.70 מ' עם חזה ותחת כמו שאני אוהבחיוך גדול וגוף חטוב טיפונת עסיסי כך שיש מה לתפוסTongue. חולה על זה!!!TongueStar

נכנסנו לחדר וקיבלתי שירות אפילו יותר טוב מזה שקיבלתי מליסהStar. הבחורה זרמה איתי בטירוףמוחא כפייה(למעט
צרפתיות מלאות, רק על השפתיים התנשקה), חירמנה אותי מאחור(אך בלי פרוסטטה,
רק בתוספת תשלום שעליה ויתרתי), מצצה בטירוף+ליקוקי ביצים ולקיחתן בפיה,
69 מחרמן+אצבעות בשני חוריה, זיון ברכיבה עם הפנים אליי, אח"כ הפוך,
מיסיונרית כשאני מנשק וממזמז אותה בלי סוף, וגמירה בדוגי עצבני כשהיא משחקת
לי בביצים בעוד אני מנחית כאפות עידוד בישבנה העסיסיTongue.

אין מה לומר, חוויה מעולה וגם לא הלחיצה כלל בזמןמוחא כפייה. תענוג!Star

אוקיי.
זהו. זיינתי פעמיים כמו שתיכננתי אז יאללה. חזרה למלון כי צריך לשמור
תחמושת למקום של מוסטפא מחר. אך כמו שאתם מכירים אותי מהדיווחים בישראלקריצה - ככל שאני מזיין יותר, אני מתחרמן יותרTongue.

פתאום החבר מהקומה למטה(להלן:החמל"מצחוקקריצה) מתחיל להציק לי. "מתי בפעם האחרונה היינו במקום עצום כזה עם כל הרבה כוסיות זמינות?" וואלה, HE'S GOT A POINT, אבל עם כל הכבוד אני מתכנן לדגום עוד מקומות.

החמל"מ:"אבל תראה כמה כוסיות! זה לא ייאמן!"
אני:"שתוק! קיבלת פעמיים. מחר תקבל עוד אצל מוסטפא. יאללה למלון".
החמל"מ:"אני רוצה עוד!בכי אני רוצה ארטמיס!Tongue"
אני:"בוא'נה יא קרצייה, מה אתה לא מבין?! לא מעניין אותי רוצה/לא רוצה! יש לי עוד תוכניות חוץ מהמקום הזה"
החמל"מ:"רק תזכיר לי מתי בפעם האחרונה היינו במקום עם איזה 50 כוסיות זמינות לזיון?! תזכיר לי!!! זה פשוט גן עדן בשבילנו!"
אני:"נכון, אף פעם לא היינו במקום עם כמויות כאלה. אפילו לא בשונצינו. הכוסיות פה באמת הורגות גם אותי. יאללה נזרום"

נו, כמו שאמרתי לכם קודם - 'רק שני מספרים אלק'צחוק האדם מתכנן תוכניות ואלוהים צוחק מלמעלהצחוק. ופה גם טמונה הסכנה הכי גדולהפצצה במקום הזה שעליה ארחיב בסוף הדיווח.

אוקיי. שוב חזרתי לאולם וסקרתי את הבנות. פתאום ניגשה אליי אסיאתית בשם פני. ובניגוד לנדחפות האחרות הציעה לי בהמון רוך ועדינותחיוך(ייאמר לזכותהאצבע למעלה) פינוק כולל מסז' טוב אם ארצה. כל הסיפורים על מסז' תאילנדי רצו לי בראשTongueצחוק(למרות שפני היא רק חצי תאילנדית וחצי סינגפורית) וגם ליטפתי את עורה החלק כמשי והוא חירמן אותיTongue+האינסטינקטים אותתו ששווה לנסות אז הלכתי על זה.

פני בת 28, 1.60-1.62 ס"מ, שיער חום-שטני, חזה גדול, גוף די רזה, טוסיק קטן וחמוד, ועוד סופר חלק ונעים למגעחיוך גדול.
התחילה במסז' על אחוריי כשאני בדוגי והיא מורידה לי את הבוקסר, אח"כ
חירמנה אותי היטב עם הציפורניים במפשעה ובביצים(וואלה יודעת את העבודהמוחא כפייה), הזין נעמד, והיא הציעה פרוסטטה בתוספת 50 אבל לא רציתי וביקשתי שתמשיך ככה.

המשיכה
לשפשף לי את הזין מאחור+משחקים בביצים עד שמיצינו והתהפכתי למציצה
ומשחקי/ליקוקי ביצים ואח"כ 69. נשיקות זרמה רק על השפתיים - כמו קודמותיה.
רק אציין שהיא מאוד סבלנית ועדינה באופייהחיוך וכך גם מרגיש הפינוק האוראלי הטוב שקיבלתי ממנהחיוך גדול. מיצינו ועלתה עליי לרכיבה, אח"כ מיסיונרית, דוגי שהיא משחקת לי בביצים וגמירה כשהיא על הבטן.

סה"כ הייתה איתי גם היא כ-30 ד' של כיף ללא לחץ זמןמוחא כפייה. ביקשה בסוף טיפ, אבל האמת שהקודמות היו קצת יותר טובות ופראיות ממנה(למרות שגם היא הייתה בסדר גמוראצבע למעלה) אז סירבתי בנימוס וירדתי איתה למטה.

בשלב זה אני כבר בשיכרון חושים מוחלט!Wackoפצצהמבולבלצחוק שכחתי משאר התוכניות שליצחוק, שכחתי ממוסטפא וכל ניסיוני העשיר בתחום לא עזר לי - נשאבתי לעוצמהפצצה ולקסםStar שבמקום הזה!!!Embarrassed

השעה כבר הייתה 4:00 לפנות בוקר. התחלתי לחשוב בכיוון היציאה, למרות שכרגיל בכל סיבוב שעשיתי באו אליי לפחות 3 'נדחפות'צחוק, אגב רובן כוסיות מאוד. כמו כמעט כל הבנות במועדוןStar. ואז ראיתי אותה!Tongue

זאת הייתה ניקולטה המדהימה!חיוך גדול הבחורה שבדיעבד נתנה לי את החוויה הטובה ביותר שהייתה לי במועדון!Star
הונגרייה ברונטית מדהימה מבורגוס בת 27, 170 ס"מ בערך, עם חזה בינוני+
וישבן סקסי במיוחד, פנים יפות ומאירות, וגוף חטוב עם טיפונת בשר עליו - בול
לטעמי!Tongue

ישבה על הספה אז ניגשתי אליה ושאלתי אם היא פנויה. השיבה בחיוב וחייכה אליי חיוך מלא קסםחיוך גדול, רוך, וחושניותStar שהפיל אותי לקרשים!Heart

קצת סמול טוק על הספה למטה, עלינו למעלה והיא נתנה לי חוויה חושנית מטורפת!!!Star מלבד זאת שחירמנה אותי בטירוף ולא הפסקתי לנשק אותה(למרות שלא ממש זרמה לצרפתיות מלאות) עד שאמרה:"וואו! כמה אתה מנשק! אתה ממש כמו תינוק"Shockedצחוק חחחחחחחצחוק איזו מדהימה!חיוך כימיה מעולה הייתה בינינו!Star

המון מזמוזים ונשיקות, חירמונים אינסופיים שהובילו למציצה עמוקה-מושקעת מדהימהמוחא כפייה+ליקוק ומציצת ביצים, 69 מחרמן בטירוף, רכיבה כשהיא דופקת לי מבטים מטמטמיםWacko, מיסיונרית כשאני מנשק אותה בלי סוף, ודוגי מעולה כשאני מתפוצץ לגומי תוך שהיא משחקת לי בביצים מלמטה.

זה כבר היה בסוף הערב ממש. נפרדתי מניקולטה המדהימה בהמון חוםHeart ונשיקותStarHug והלכתי שמח וטוב לב לדרכי, לא לפני שהתקלחתי ואספתי את דבריי מהלוקר והכספת כמובן.

מי היה מאמין...מבולבל תיכננתי שני מספרים ולמלון, ולבסוף נשארתי ל-4צחוקמבולבלShocked. ותאמינו לי - כמו שאני מכיר את עצמי אם זה לא היה סוף הערב הייתי מסוגל להישאר לעוד...קריצהTongue. כן, זה סוד קסמוStar של המקום וזו גם הסכנה הגדולהפצצה ביותר שבו. כל ניסיוני העשיר לא עזר לי מול עוצמתו של המקום הזה. כמו שאמרתי - בסוף הדיווח אסביר זאת ביתר פירוט.

נו, מה אתם אומרים? החוויה בארטמיס תיקנה את כל הטעם המגעיל הראשוני שחטפתי מהנסיעה לברלין לא?קריצה חחחחחצחוק

מרוב שהייתי באופוריה מהחוויה ויתרתי על מונית(למרות שחיכו עשרות מחוץ למועדון) והלכתי רגלית למלון, מרחק פעוט של כמעט שעה הליכהצחוק. הייתי במצב רוח מעולהחיוך גדול, אופוריה אמיתיתEmbarrassed, וכל הדרך אני מריץ בראש שוב ושוב את החוויה המטורפתWacko והכל-כך ייחודיתStar(ביחס לחוויות אחרות שהיו לי בשנים האחרונות) שעברתי שם.

ישנתי מספר שעות וקמתי לפני הצהריים. המחסנית כבר חצי ריקה לאחר ארבעת המספרים בארטמיסצחוק, אבל החלטתי שאם אני כבר בברלין נלך לראות מה קורה אצל מוסטפא.

כמו
שכבר כתבתי - לא עושה לי את זה לזיין מישהי עם עוד גברים עליה ומסביבה, אבל
רציתי לראות משהו שונה אם אני כבר בברלין. מי יודע, אולי אני כן אוהב את
זה? בוא נתנסה. מה כבר יכול להיות?חיוך

ERLEBNISWOHNUNG - המקום של מוסטפא

נמצא
ברחוב קרל מארס 155. ממש ממולו יש תחנת רכבת תחתית. רק שבגלל לחץ הזמן שלי
בברלין לקחתי מוניות שהן יקרות בהרבה מהרכבת, וגם די מיותרות כי הבנתי
שהתחבורה הציבורית בברלין מעולה.

אוקיי. הגעתי בסביבות 12:30
בצהריים. המקום עצמו מרחק שמיים וארץ מהפאר של ארטמיס. עושה רושם יותר של
מקום UNDERGROUND כזה... לוחצים באינטרקום איפה שכתוב ERLEBNISWOHUNG,
נכנסים דרך דלת עץ ישנה(כל המבנה הוא די ישן אבל בסדר) ועולים במדרגות לקומה ראשונה. פתח
לי טורקי צעיר ונחמד שהסביר לי שבאתי מוקדם מדי ועליי לחזור עוד שעתיים
בערך. סבבה.

אגב, הבנתי שהמקום מתחיל לעבוד מ-14:00 בצהריים בערך וממשיך עד 2:00 או 3:00 בלילה. גם המחירים משתנים כפי שניתן לראות באתר שלהם:

בסופי שבוע יעלה 100 יורו כניסה מתחילת היום, 75 אם אתם באים משעה 18:00 ואילך.

בשאר הימים יעלה 90 יורו מתחילת היום, 70 מהשעה 18:00 ואילך.

ניצלתי את הזמן להסתובב קצת בעיר וגם ירדתי לתחנת הרכבת התחתית מול המקום כדי לנסות ולהבין איך לעזאזל משתמשים בקווי הרכבת בברלין...מבולבלErmm
כלומר איך אני אדע איזה כרטיס לקנות ובכמה כסף, איזו רכבת לקחת, איזו תחנה
לרדת, מתי צריך להחליף רכבת וכו'. אם הייתי לומד, זה היה חוסך לי משהו כמו
80 יורו לפחות על מוניות. אבל עמדתי מול עמדת המידע האלקטרונית וניסיתי
שוב ושוב להבין איך זה עובד, אפילו הסתכלתי במפות של הקווים ו... נאדה!! לא
מבין את השיטהמבולבל. נו, במשך כחצי שעה אני מנסה שוב ושוב להבין את הטריק, לא מצליח, מוותר וממשיך לטייל בעיר.

הגיעה השעה וחזרתי למקום. פותח לי בחור נחמד בשם אנדרו או אנדריי.
היה גם הטורקי הנחמד ממקודם שבישל ועובד כושי נוסף שניקה וסידר את המקום.
כמו שאמרתי המקום עצמו משדר אנדרגראונד אמיתי ולמרות הבניין הדי ישן המקום
מסודר ומטופח. אנדרו הסביר את כללי המקום והתשלום(100 יורו), זיין כפי
יכולתך, אוכל ושתייה חופשי. מסר שכיום יש להם 6 בנות שונות. לפי האתר נראה לי שיש להם סטוק של איזה 25-30 בנות בכללי. מן הסתם כל יום אחרות פעילות. מסרתי לו את חפצי הערך שישים בכספת, הורדתי את הבגדים ושמתי מגבת סביב מותניי.

מחלק
את המקום מסדרון שבסופו מלתחה קטנה שבה שמים את הבגדים ולידה משרד/חדר
בקרה ומנוחה של אנדרו והבנות. בצד ימין של המסדרון - חדר זיונים עם מיטה
גדולה, חדר אוכל עם טלוויזיה, ספות, ומקרר עם שתייה חופשית(גם אלכוהול). אח"כ חדר זיונים נוסף.
בצד שמאל ישנם השירותים, אח"כ המטבח, חדר סאונה+מקלחון ואחריו חדר פרטי של
הבנות בלבד.

היו שם בהתחלה מלבדי עוד כ-7 גברים אח"כ המספרים גדלו
לכ - 12-17 גברים, שמדי פעם חלק עוזבים וחדשים מגיעים. הגילאים נעו
בין 25 ל-60 בערך. אבל הרוב היו סביב ה- 40+ לדעתי. ראשונה לגנג בנג הייתה בינה. ברונטית חייכנית, מבוגרת יחסית, ניראית מעל 40 אך עם גוף רזה לא רע.

עכשיו
תבינו שכל הסיטואציה הזאת חדשה עבורי. כמו שכתבתי - מעולם לא הייתי משתתף
פעיל בגנג בנג. פשוט רציתי לחוות משהו שונה, אחר, ולא סטנדרטי שאם אני כבר בברלין.

ובשיא הכנות - זה היה נחמד, אבל לא גירה אותי.

כלומר,
זה לא הגעיל אותי, אבל גם לא הדליק אותי. בגדול יש בחורה אחת בלבד בכל חדר
וכל הגברים עליה. קיבלתי מציצות מכל הבנות העובדות שם. הזין קצת עמד, אך
מאחר וחצי מחסנית בוזבזה אתמול בארטמיסצחוק
וגם הסיטואציה עצמה לא ממש הלהיבה אותי - הזין לא עמד מספיק קשיח כדי
לזיין. האמת שגם אם היה עומד פשוט לא התלהבתי לזיין עם אחד שדוחף לה זין
לפה, עוד אחד שמקבל ממנה ידנית, ושניים נוספים שממזמזים אותה משני
הכיוונים.

גם הבנתי שלא מעט מהאנשים שם לוקחים כדורים, וחלקם - שמתי לב - שמים מעין טבעת בחיבור של הזין והביצים לגוף. לא יודע מה זה עושה...מבולבל עוצר את הדם לזין? אנא עארף... אגב, כמו שכתבו לפניי - כמה שהסיטוציה הזאת חייתית עדיין היה המון כבוד בין המשתתפיםחיוך, וכולנו פירגנו זה לזה גם ללא מיליםמוחא כפייה.

אחרי
שבינה קיבלה ומצצה זרגים מכל הכיוונים במשך שעה וחצי הגיעה תורה של איזה
בלונדינית קומפקטית ודי סקסית בגובה 162-4 ס"מ, עם חזה בינוני יפה וגוף עם
טיפונת בשר עליו. פנים חמודות. נדמה לי ששמה סלינה הבלונדינית(מופיעה באתר שלהם)... לא זוכר...

גם
ממנה חזר התהליך על עצמו וכולם זיינו ונמצצו על ידה כולל אותי שמצאתי עצמי
נמצץ עם עוד 4 גברים שרוכנים עליה. ככה העסק די חזר על עצמו גם עם סלינה(לא הבלונדינית. אחת אחרת) שבאה לחדר השני. היא די סקסית האמת, ברונטית בגובה 167-8 ס"מ, טיפה עסיסית עם חזה יפה ותחת גדול ומגרהTongue,
אבל כמו מקודם - הסיטואציה לא גירתה אותי. מצאתי עצמי שוב מקבל ממנה מציצה
בעוד היא על גבה מקבלת במיסיונרית ממישהו אחר, ואיזה גרמני(די הזוי יש
לצייןצחוק) עם מלא עגילים ולק בציפורנייםמבולבלצחוק נמצא מהצד השני שלה ומקבל ממנה מציצה ועבודת יד לפרקים.

במשך
כל הזמן הזה יצא שיותר התעסקתי בלנשנש מהבופה(הבסיסי אך טעים) שבחדר האוכל
מאשר לעסוק בפעילות מינית. בשלב מסויים הגיעה לשם אטרקציה/הפתעה נחמדהחיוך
בדמות בחורה(לא מעובדות המקום) די כוסית, גבוהה ודקיקה בשנות ה-20 שלה, עם
חבר מבוגר שלה שנראה כבן 45 לפחות. שאלתי את אנדרו לפשר הדבר והוא ענה
שהיא אומנם לא עובדת אך מתגרה מזה שעוד גברים מזיינים אותה עם חבר שלהTongue... כמובן שרבים מאיתנו קפצו על האטרקציהצחוק
ומזמזנו אותה קשות, אבל היא הסכימה למצוץ רק לחבר כשהיא בדוגי(לאחר שזיין
אותה וגמר), ואחרים באים אליה בדוגי ומזיינים אותה. לפי תנועות האגן
והקולות שהוציאה היא אכן התגרתה מזה. נו, כל אחד/ת והפנטזיה שלו/החיוך.

היו שם גם אלכסנדרה הכוסית האסיאתית השחומה והרזה(חצי תאילנדית וחצי צרפתית), ועוד אחת קצת מבוגרת עם שיער קארה שחור וחזה קטנטן(אך תחת לא רעקריצה) בשם אנה נדמה לי. משתיהן גם קיבלתי מציצות בעוד - כרגילצחוק
- אחד מזיין אותן ועוד כמה סביבן מקבלים עבודת יד ומציצה מתחלפת כשידיים
נשלחות לכל רוחב ואורך גופן. המציצה של אלכסנדרה אפילו הייתה סבבה לגמריחיוך, אך שוב - מחסנית חצי מרוקנת+חוסר גירוי מהסיטואציה הובילו לכך שהזין לא התקשח מספיק.

הייתי
שם בערך 4.5 שעות, וראיתי את התהליך חוזר על עצמו בחדרים כל פעם עם שתי
בחורות אחרות - אחת בכל חדר. בשום סיטואציה לא ראיתי 2 בחורות בחדר אחד.
כאמור - לא התחברתי אבל גם לא נגעלתי... אפשר לומר שנשארתי די אדיש. לבסוף החלטתי להתקפל ולבדוק מטרות אחרות.

אפשר לסכם את החוויה הזאת ב - 'באתי, ראיתי, התנסיתי, חוויתי ולא התלהבתי במיוחד'.
זה מסכם את הסיפור בערך. רציתי לראות משהו שונה אם אני כבר בברלין, ראיתי,
חוויתי משהו חדש(פעם ראשונה שאני שותף פעיל בגנג באנג למרות שלא זיינתי שם
אף אחת אלא רק נמצצתי), ולא כל-כך התלהבתי למרות שגם לא נגעלתי. נשארתי די
אדיש. וזה בסדר. הסיטואציה לא חייבת ולא יכולה להתאים לכולם. אבל רציתי
לחוות משהו שונה כדי לא למות טיפש. חוויתי. ואתם יודעים מה, אולי בפעם הבאה
אבוא לשם עם מחסנית מלאה ואבדוק אם הסיטואציה אולי כן תגרה אותי. נחקור
ונגלה אולי שאני כן נהנה מהסיטואציה? לא יודע, אני מכיר מספיק טוב את עצמי
ואת טעמי. מעדיף הרבה בחורות על מעט גבריםTongue
ולא להיפך. ובכל זאת - הרי אם לא נחווה חוויות חדשות, נגלה טעמים חדשים ומסעירים
ונגוון - אז מה הטעם? מה עם גורם ההפתעה? אז מהסיבה הזאת התחשק לי להשתתף
במשהו שונה, לנסות לגלות דברים חדשים על עצמי למרות שידעתי שטעמי הפוך
לחלוטין מסיטואציה של 8-10 גברים על בחורה(אם כבר 8 בחורות על גבר יותר
מתאים ליקריצה).
אז חוויתי ונותרתי אדיש. מי יודע, אולי אנסה עוד פעם ולא כשאני חצי מרוקן
ונראה. אפשר לסכם זאת כמשהו חדש ונחמד שהשתתפתי בו ותו לא.

יצאתי ולמרות שהחמל"מ בכה:" אני רוצה פיצוי!בכי אני רוצה לארטמיס!Tongue רק ארטמיס!Embarrassed" השתקתי אותו והחלטתי לנסות מטרות אחרות שרשומות אצלי.

זכרתי המלצה נוספת של החבר אחים שלו גברים:

[QUOTE=אחים שלו גברים]תימנע מקאליגולה עדיף לנסות בית זונות כמו קמילה די או רויאל[/QUOTE]

והחלטתי לבדוק את המקומות.

קמילה לה-די

האתר שלהם:

Kamilla la Dee

נמצאת
באיזה בניין מגורים. לוחצים באינטרקום על KAMILLA LA-DEE ואתם נכנסים.
עולים קומה אחת אם אני זוכר טוב. מבפנים המקום נראה נינוח, חמים ואינטימי.
מעוצב יפה. מקבלת אותי מאדאם מבוגרת שמסבירה את הכללים: 80 יורו לחצי שעה. 160 לשעה. יקר בטירוף אבל בוא ניתן צ'אנס נראה אם הבנות שוות את זה.

נבנות נכנסות בזו אחר זו לחדר ומציגות את עצמן. היו סה"כ 3. ניראות לא רע, אבל בארטמיסTongue
ראיתי כוסיות יפות מהן בהרבה. שאלתי את המאדאם אם יש עוד ענתה שכן אבל הן
עסוקות וגם בגלל שזה יום ראשון רוב הבנות אינן. שאלתי אם אני יכול להמתין
שיסיימו ונעניתי בשלילה. אמרה שאני יכול לחזור עוד שעתיים אם ארצה. ויתרתי
והמשכתי הלאה.

רויאל

נדמה לי שזה האתר שלהם... לא בטוח:

Royal Bordell Berlin

בדומה
ל'קמילה לה-די' - נמצא בבניין רגיל שבו לוחצים באינטרקום על ROYAL
ונכנסים. שוב מקבלת את פניי מאדאם מבוגרת ומכניסה אותי לאחד החדרים. חדר
גדול, מרווח, ומאוד מעוצב ומאובזר יש לומר. גם הפעם נכנסו כל הבנות בזו אחר
זו. סה"כ 6 בנות. רובן ניראות טוב אך רמה אחת מתחת לפצצות מארטמיס. בחרתי בביאנקה.

כ-173
ס"מ, בת 28, במקור מונצואלה. גוף שחום ודי חטוב, שיער שחור, פנים יפות,
חזה בינוני-גדול. לקחתי אותה לחצי שעה ב-80 יורו. רק מה ששכחתי זה שהמציצה
מקונדמתמבולבל... 80 יורו זה מחיר בסיס. אם אני רוצה חשופה זה עוד 50 יורוShocked. כוסאמק!! כבר 130 יורו על חצי שעה?כועס.
יאללה שיהיה. כבר בהתחלה לא עשתה רושם טוב בזרימה שלה כשבאתי למזמז אותה
והיא די נרתעה ורק חייכה בבישנות כל הזמן...Ermm הייתה לי תחושה שהיא לא
תקתקנית, אלא ממש חדשה בתחום ולא מקצועית... פשוט לא יודעת מה לעשות עם
גבר.

מצצה מעפן בקושי את הכיפה, וגם שעברנו ל-69 שמתי לב שהיא לא ממש היגיינית למטה ויש לה גוש בשר בולט כזה על הרקטוםDeadמבולבל טחורים?! יאקקק!!!!Deadכועס
אינעל ראבק! רכיבה מעפנה שהזין שלי בקושי עומד מהמציצה המעפנה עוד יותר שלה, גם
לצרפתיות לא זרמה בטענה שזה בתוספת תשלום. למרות שהייתה מאוד נחמדה לאורך
כל המפגש לא נהניתי איתה וגמרתי לבסוף בשפשוף על ישבנה בגמירת פלחי ישבן
מלוקסרת. היא קצת נלחצה מזה שהשפיך נכנס לה לתחתצחוקמבולבל ויצאה בבהלה מהחדר רק כדי לחזור אליו ולומר לי בחיוך שהכל בסדר והיא סתם נלחצהצחוק.

מה
אני אגיד לכם, למרות שקיבלתי את מלוא הזמן שעליו שילמתי ולמרות שביאנקה
הייתה נחמדה בסה"כ אני מחשיב זאת כנפילה. לא נהניתי, היא לא ממש זורמת, לא
מקצועית, לא כ"כ היגיינית ואסתטית, לא כ"כ יודעת מה זה גבר ואיך לגשת אליו
ובוודאי שלא שווה את הסכום המאוד יקר - 130 יורו(מעל 600 שקל) לחצי שעה. ראבק!!! לא שווה אפילו רבע מהסכום.

יצאתי משם כשאני די עצבני על עצמיכועס. אני והסקרנות המזורגגת שלי לחקור מקומות חדשים כל הזמןכועס. החמל"מ עוד הוסיף:"אתה רואה? במקום ללכת לארטמיס ולהנות אתה מבזבז כסף על שטויות. עכשיו בוא נלך סוף סוף לארטמיס ונפצה את עצמנו בכיף אמיתי"Tongue הפעם הוא צדק. רציתי לחקור מקומות נוספים בברלין ונתקלתי בחוויה אחת שנותרתי אדיש אליה(מוסטפא) ונפילה אחת ברויאל.

הייתי
כל כך עצבני מהנפילה היקרה הזאת שבדרך לארטמיס כמעט רבתי עם איזה נהג
טורקי מזדיין שהתווכח איתי על הכסף. בסוף קיבל מה שסוכם עליו ושלחתי אותו
קיבינימאט. יאללה לדבר האמיתי!חיוך

ארטמיס - היהלום שבכתר(2)

פחות מ-20 שעות אחרי ביקור הראשון - ביקור שני שלי בגן העדן עלי אדמותמוחא כפייהחיוך גדולTongueStarStarStar.

תשלום בכניסה, החלפה לחלוק והופ אני באולם הראשי שהפעם היה סואן הרבה פחות עם יחס בנות-בנים הרבה יותר טובTongue מכיוון שזה היה יום ראשון. כרגיל - בכניסה לאולם עומדות כל הנדחפות שמנסות לצוד את אלה שנכנסים. אליי נצמדה איזו כוסית על איראנית(!!!)ShockedShocked האיראנית הראשונה שאני פוגש מעולם!צחוקקריצה מסתבר שהוריה מאיראן והיא נולדה על אדמת גרמניה. שאלה מהיכן אני. עניתי בלי היסוסApprove:"מישראל". והיא עונה:"אני מאיראן. בוא נעשה שלום ביחד"מבולבלErmm מההה?Shockedמבולבל חחחחחחחצחוקצחוק ויתרתי כי היא עשתה רושם של נדחפת תקתקנית והלכתי לשבת ולסקור את כל הכוסיות המדהימות במועדון הזהStar.

ראיתי כמה מטרות מעניינות עד שפתאום אני קולט את ניקולטהStar המדהימה מאתמול!Tongue כמובן שניגשתי אליה(וייאמר לזכותה שכמו שאר האיכותיות במקום - היא לא מהנדחפות אלא מחכה שייגשו אליהחיוך גדול) הפעם ניקולטה הציעה גם את חברתה רוזי
למפגש משותף. גם היא מהונגריה מאיזו עיר קטנה ששכחתי את שמה. ניראית קצת
פחות טוב מניקולטה אבל עדיין סבבה ודי סקסית. בת 28, שיער חום מתולתל, בערך
168 ס"מ, חזה בינוני+ טבעי, גוף טיפה עסיסי אבל סבבה, תחת עגול ויפהTongue.

שאלתי את ניקולטה אם חברתה רוזי נחמדה כמוה. ענתה שכן ואף הוסיפה שסיפרה לרוזי עליי שאני אחד הלקוחות הכי נחמדים שהיו להEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed. נו, מהממת או לא?חיוך גדולHeart האינסטינקטים אותתו שאני חייב ללכת על זהStar. סבבהחיוך. לקחתי את שתיהן ב-120 יורו לחצי שעה וקיבלתי את החוויה הכי טובה בסיבוב הזה בגרמניה!!!StarStarTongueTongueמוחא כפייהאצבע למעלה

עליתי לחדר וניקולטה רק הסבירה ששתיהן מוצצות לי ואני יכול לזיין את שתיהן, אך לגמור רק פעם אחת. סבבה לגמריקריצה. מתאים ליחיוך גדול. ומה שהן עשו לי מכאן והלאה... שאלוהים יעזור לי!!! אחת החוויות הכי טובות, חושניות, מושקעות ומחרמנות שהיו לי בשנים האחרונות!!! פשוט מדהימות בהשקעה וההענקה שלהן במיטה!!HeartHug

נתחיל בזה ששתיהן משכיבות אותי על המיטה ומתחילות ללקק לי את הזין משני הצדדיםShockedTongueמוחא כפייה,
אחר כך מתחלפות ביניהן כשאחת מוצצת והשנייה מלקקת/שולקת את הביצים. לאורך
כל הקטע האוראלי הן דאגו שהזין והביצים שלי יהיו כל הזמן בפה שלהן
בו-זמנית, כלומר שאחת מוצצת והשנייה דואגת לביציםTongue. מהממות!Starאצבע למעלה נתנו לי טיפול אוראלי שרואים רק בסרטי פורנו!!!אצבע למעלה מקצעוניות מדהימות ומשקיעניות מדהימות עוד יותר!!חיוך גדול

המשכנו
שהאחת ב-69 מוצצת והשנייה מלפנים מלקקת ושולקת הביצים, אח"כ החלפנו
ביניהן, עד שקונדום הולבש וניקולטה החלה לרכב עם הגב אליי, בעוד רוזי יושבת על פניי עם התחת הסקסי שלה שלוקק קשות על ידיTongueקריצה. החלפנו, והפעם הייתה זאת רוזי שרכבה עליי הפוך בעוד ניקולטה יושבת על פניי ומקבלת ממני טיפול אוראלי מושקעחיוך גדול. מיצינו והתחלתי לזיין את רוזי במיסיונרית בעוד ניקולטה משחקת לי מאחורTongue. אח"כ סובבתי אותה לדוגי בעוד ניקולטה ממשיכה לשחק באשכיי מלמטה עד שהתפוצצתי לתוך הגומי בגניחות רמותצחוקקריצה.

לאורך כל המפגש הן היו סבלניות ונחמדותחיוך גדול, נענו בשמחה כמעט לכל בקשה ופינקו אותי מכל הלבמוחא כפייה ובלי הנחותStar. מדהימות כבר אמרתי?אצבע למעלה נפרדתי משתיהן בהמון חום ונשיקותHug, וירדתי חזרה לאולם.

עיניי נחו הפעם על איזו כוסית על גבוההTongue שרציתי לזיין עוד יום קודם אבל היא נעלמה לי. הייתה עם חברתה אז קראתי לה. שמה קייסי.
חצי גרמנייה ורבע קרואטית-רבע איטלקייה. תערובת מעניינתצחוקקריצה שיצרה כוסית על
בגובה 1.76 מ', בת 23, שיער שחור, חזה קטן, גוף חטוב מאוד, רגליים ארוכות
ותחת אגסי מדהים!!!Star זאת למעשה הבחורה הכי יפה שיצא לי לזיין בסיבוב שלי בברלין!Embarrassedחיוך גדול

מהממת ביופייה, ובשיחה איתה התברר לי שהיא מחלטרת בתור דוגמניתShocked(היא באמת ניראית כזאת. אמיתיStar) וגם שיש לה קשר חם לישראל כי אמה עבדה בת"א כמתורגמנית לפני 30 שנה בערך. היא מאוד אוהבת את ישראל.

אפרופו ישראל/ישראליםקריצה: גם בפעם הזאת בארטמיס הייתי צריך - לצערי הרב - לראות לא רק ערבים/מוסלמים מסריחים אלא גם טמבלים ישראלים-זייני שכל מצוייםצחוק. חשבתי שלפחות יהיה לי פה שקט גם מאלה וגם מאלה אבל לאכועס. ישבה לידי חבורת ישראלים צעירים שעשו מה שישראלים עושים הכי טוב בכל מקום: מזיינים את השכל במקום לזייןצחוק. מטומטמים!צחוקקריצה רק אומרים אחד לשני כל הזמן:"כמה כוסיות יש פה! יא אללה!", "בו'אנה, זאתי הכי יפה בעולם!", "איזה יפה, ואיך היא גם מדברת יפה",
ועוד פניני לשון שגרמו לי להתבייש פעם נוספת בהיותי שייך לאותו לאום עם
קופים-מפגרים-זייני שכל כאלה. מדי פעם באו אליהם בחורות אבל לא ראיתי
שנכנסו עם מישהי. רק זיינו ת'מוח אחד לשני על כמה ההיא כוסית ומה היה עושה
לה(אז למה אתה פשוט לא קם ועושה יא אפס?!קריצה) וכו' וכו' ועוד זיוני שכל במקום זיונים אמיתייםצחוק. כמה אופייני לדבילים מהסוג הזהקריצהצחוק.

בקיצור, לקחתי לחדר את קייסי המדהימה לסיבוב נוסף. גם קייסי הייתה מתוקהחיוך, התחלנו במזמוזים, לא התלהבה כ"כ מנשיקות אבל בכל זאת זרמה לזה קצת, התחילה במציצה חשופה, אח"כ 69(איזה תחת מהמם יש לה!Tongue חבל"זStar) ופתאום ביקשה ללכת לשירותיםShocked.
אין בעיה. כשחזרה לאחר מספר ד' אמרה שמצטרת אבל יש לה איזו בעיה בשן ולכן
עדיף שתמצוץ לי מקונדם ולא חשוף. אמרה שזה גם עדיף בשבילי. לא עשתה רושם של
שקרנית אלא של מישהי שבאמת יש לה בעיה מסויימת, וגם הבטיחה שתפצה בזמן
נוסף שאקבל בנוסף לזמן שנעדרה מהחדר. אוקיי. ותאמינו לי - היא פיצתהקריצה. ועוד איך פיצתהחיוך גדול.

נתחיל בזה כשמצצה לי ארוכות כשהיא מתכופפת עם התחת אלייTongue בעוד אני ממזמז אותו(רק ביקשה בלי אצבעות וכמובן שכיבדתי את רצונהחיוך). אח"כ רכיבה עם הפנים אליי, רכיבה הפוכה, מיסיונרית כשאני מנשק וממזמז אותה בלי סוףTongue, וסיום בתנוחה האהובה עליי דוגיחיוך גדול כשהיא משחקת לי עם הביצים מלמטה.

סה"כ הייתה איתי כ-35 ד' בחדר(אם מוסיפים את ההפסקה הקטנה שעשתה באמצע אז למעלה מ-40 ד') ללא שום לחץ של זמןמוחא כפייה.
גם מצאנו לא מעט נושאי שיחה משותפים. אמרה שהיא לא אוהבת את המהגרים
המוסלמים בארצה(טורקים, פקיסטנים וכ'ו) ובכלל לא אוהבת מוסלמים בגלל היחס
המבזה והמשפיל שלהם לנשים. בעניין הזה אני הסכמתי איתה לחלוטין כי גם אותי
זה מגעיל עד מוות הצורה שבה מתייחסים הערבים/מוסלמים לנשים.

ירדתי שוב למטה והפעם צדה את עיניי איזה כוסית בלונדיניתTongue שהייתה עסוקהמבולבל. חיכיתי שתתפנה היא היא נכנסה עם איזה חטיאר(סיפרה לי אח"כ שגם הוא ישראליצחוק) לשעה שלמה מה שהאריך את זמן ההמתנה שלי שכרגיל נוצל ע"י הנדחפות למיניהן לשכנע אותי לעלות איתן לחדר ללא הועיל...צחוק

סוף סוף היא התפנתהמוחא כפייה והתיישבנו שנינו על הבר לשוחח. התגלתה בפניי בחורה חכמה ומשכילהחיוך(ובכלל יש במקום המון בנות ברמה גבוהה.מוחא כפייהStar לא רק במראה אלא גם באינטיליגנציה. אפשר לדבר עם רבות בהן בכיף על מגוון נושאיםאצבע למעלה) ואחר סמול טוק ארוך על הבר שבו נוצרה כימיה מצויינת בינינוחיוך גדול עלינו לחדר.

שמה של המתוקה: רומינה. גרמנייה בלונדינית בת 23. פנים יפות מאודחיוך, דיבור רך ונעים, גוף חטוב עם טיפונת בשר עליו שיהיה מה לתפוסTongue, חזה בינוני טבעי עומד ויפה, תחת עסיסי ומזמין מאודTongue, עור חלק ונעים למגע עם מס' קעקועים.

בחדר המשכנו בסמול טוק עד שאמרה:"טוב, אתה רוצה להמשיך לדבר או שנעשה סקס, כי לי אין בעיה להמשיך ככה"קריצה חחחחחצחוק איזה מותק!חיוך גדול התחילה במציצה עמוקה איטית ומושקעת - כמו שאר הבנות שהייתי איתן במקום הזהStarמוחא כפייה(תגידו מישהו שולח את הבנות שמתקבלות לעבדוה בארטמיס לקורס מציצות או משהו?!Shocked כי כל מי שהייתי איתה מוצצת מדהים ובטכניקה מעולה כאילו העבירו אותן השתלמויות בנושא...חיוך גדולTongue מקצועניות-ביצועיסטיות מעולות בקטע הזהאצבע למעלהStar), בשלב מסויים עברנו ל-69 ואלוהים! איזה תחת מדהים ומזמין יש לבחורה!Tongue וגם היגיינית ואסתטית מאוד. שוב - כמו שאר הבחורת במקום הזהמוחא כפייהStarHugאצבע למעלה

מיצינו
ועברנו לזיון ברכיבה, אח"כ מיסיונרית שאני מנשק אותה רבות(אך ביקשה לא בפה
בגלל הליפסטיק האדום שלה), הפכתי אותה לדוגי עם התחת המדהים שלה שנפרש
מוליTongue וכך פימפמתי אותה תוך שהיא משחקת באשכיי מלמטה עד הגמירה השמינית שלי ב-24 שעותEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed. אתם מבינים עכשיו מה שהמקום הזה הוציא ממני??ShockedStarמוחא כפייהEmbarrassed כמה מיץ הבנות שם הצליחו לסחוט ממני?צחוקאצבע למעלהApprove

נפרדנו בחום רב ונשיקותHug וירדתי חזרה למטה. כבר היה כמעט 4:00 לפנות בוקר, והחלטתי להתקפל לאחר שהרגשתי מרוקן כהלכהצחוקקריצה. כאן נסתיימו חוויות הסקס בתשלום שלי בברלין. לפחות הן נסתיימו בחווייה-מערפלת חושים נוספת בארטמיס. ביקור בברלין שהתחיל מדהיםStar - המשיך לא משהוShocked - והסתיים מדהיםמוחא כפייהאצבע למעלה.

לסיכום: ארטמיס זה המקום הכי מדהים ומושקע שביקרתי בו בחייTongue.
עולה בגודלו ואיכותו אפילו על מכוני 'משולש הזהב' המיתולוגיים. מהמקום של
מוסטפא פחות התלהבתי... היה נחמד, פשוט לא התגריתי מהסיטואציה. אבל אולי
אבוא לשם פעם נוספת טעון כהלכהקריצה
ולא חצי מרוקן, וגם אדאג להגיע באמצע השבוע ולא בסופו שיחס הגברים-נשים
יהיה נורמלי יותר. נראה... לא סגור על זה. באשר לארטמיס - המקום מתאים לי
כמו כפפה ליד. עשוי ממש למידותיי והעדפותייחיוך גדול. 8 מספרים סה"כ עשיתי בבירה הגרמנית ב-24 שעותEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed. מתוכם 7 בארטמיס שהתחלקו על שני ביקורים. מאזן הצלחות כישלונות 7-1 לטובתיApprove
כשהכישלון היחיד היה כשזיינתי מחוץ לארטמיס. מתכנן בעתיד ללכת לשם ולשבור
את השיא הישראלי האישי שלי שעומד על 7 מספרים עם 6 בחורות שונות. עם הפצצות
המקצועניות המדהימות שם - זה אפשרי. רק צריך לבוא עם מחסנית מלאהצחוקקריצה.
לבתי הזונות/דירות פרטיות שהזכרתי לא להתקרב. יקרות ולא משתלמות ועל כל
דבר קטן משלמים תוספת בנוסף למחיר הבסיס הגבוה שעומד על 80 יורו(כמעט 400
ש"ח) לחצי שעה. לדעתי לא שווה.

כעת כמו שהבטחתיקריצה - מדריך קצר לארטימיסט המתחילחיוך:

1) הכלל הראשון - שנכון למעשה לכל בחורה שהיא בין בתשלום או לא - תהיו ג'נטלמנים! תמיד!!!
למרות שמדובר בסוג של שוק בשר ענקי תכבדו את הבחורות ותתנהגו אליהן בנימוס
ובאדיבות. גם שמישהי לא לטעמכם ניגשת אליכם תסרבו לה בנימוס ובצורה
מכובדת ואל תנפנפו אותה בצורה משפילה. כך אני נהגתי בשני ביקוריי.

2)
אפשר ואף רצוי לפתוח בסמול טוק של מספר ד' עם הבחורה לפני העלייה לחדר. כך
אפשר 'לחוש' את הבחורה ולהפעיל אינסטינקטים בריאים לגבי תיקתוק מתקרב -
כן/לא. אם הבחורה מדרבנת אותכם לעלות כבר לחדר ולעזוב את הדיבורים - סביר
להניח שהיא רעבה לכסף מהיר ולא תשקיע עבורו. כלומר - תקתקנית מקצועית.
למזלי האינסטיקטים החדים שלי עזרו לי להימנע ממפגש עם בנות כאלו שם. בכל
מפגשיי שם חוויתי הצלחותחיוך גדול.

3)
הבחורות שעומדות ממש בכניסה לאולם ועטות עליכם כשאתם נכנסים - עדיף לוותר.
אלו הנדחפות שמנסות בכוח לגרום לכם לקחת אותן תוך שהן מבטיחות הרים
וגבעות. מה שתקבלו בחדר יהיה תיקתוק יקר במקרה הטוב. במקרה הרע אפילו פחות
מזה. אלא אם כן מדובר במישהי ממש כוסית על שאתם חייבים לזיין בכל מחיר. אם
משיהו מוכן לחטוף תיקתוק והעיקר שיזכה לזיין כוסית כזאת(כי חלקן באמת
כוסיות על) - שיבושם לו. כל אחד ושיקוליו.

4)
כמעט כל החוויות הטובות שלי שם היו כשאני פניתי לבחורה. למעט עם פני
האסיאתית שפנתה אליי אבל עשתה זאת בהמון חן ורוך שגרם לי דווקא כן לעלות
איתה ולא הצטערתיחיוך.
תדעו לכם שבד"כ אלה שיושבות ומחכות שיפנו אליהן הן הטובות ביותר. הן
יודעות מה הן שוות ולכן לא צריכות לשווק את עצמן. אבל אין חוקים בזה. יכולה
להיות מישהי שתפנה אליכם שהיא דווקא תותחית בשירות וביחס. גם צריך להפעיל
אינסטינקטים ולשים לב לדרך בה היא פונה. אם זה בשיווק עצמי אגרסיבי תוך
הבטחות בשמיים - לוותר. אם זה בעדינות ובחיוך תוך נסיון לפתוח בסמול טוק
בלי דירבון לעלות לחדר - אולי שווה לתת צ'אנס.

והכי חשוב - תהנו!!!חיוך גדול ארטמיס גן עדן אמיתי עם סטוק עצום של בחורות מכל הגוונים. כמה אמרו לי שם שהן כבר עבדו במקומות אחרים וזה לדעתן מועדון הסקס הטוב ביותר בגרמניה כולהחיוך.

עכשיו לגבי הסכנה הטמונה במקום הזה. תקראו זאת טוב טוב בטרם תחליטו אם לבקר שם:

תראו,
כבר כתבתי שאפילו אני עם ניסיוני העשיר בתחום מצאתי עצמי נסחף יותר ויותר
במקום הזה. הוצאתי שם בערך פי 3 ממה שתיכננתי להוציא... זהו סוד קסמו של
המקום שיכול להיות גם קללה עבור אנשים מסויימים. זוכרים שסיפרתי על הכספומט
שמוצב בכניסה? אתם חושבים שסתם הוא מוצב שם? אתם יודעים כמה אנשים ראיתי
מגיעים לכספומט הזה ומושכים עוד ועוד ועוד כסף כדי להיכנס עם עוד אחת, ועוד
שתיים וכן הלאה... המקום בנוי במתכונת של קזינו - נועד שתישארו שם כמה
שיותר זמן ותוציאו כמה שיותר כסף. קל מאוד להיסחף שם. אם אני איבדתי את
הראש אז תחשבו מה יקרה למישהו פחות מנוסה ושקול. לכן מומלץ מאוד לבוא
שקולים וזהירים לשם. אתם יכולים למצוא עצמכם מוציאים סכומים שלא דמיינתם
אפילו שתוציאו בגלל המתירנות, הקסם העצום, הליברליות, והחופש המיני
האינסופי שהמקום הזה משדר. כאילו כל הזמן אומרים:"תהנו, תמשיכו! תראו כמה
בנות יפות! לא בא לכם לזיין את ההיא? ואת זאת? ואת ההיא בפינה? אתם יכולים!
רק עוד קצת כסף והיא שלכם!" שיטה מאוד דומה לקזינו, כאמור. אז כמו שאמרתי -
תהנו, אבל תהיו גם זיהרים ושקולים שאתם הולכים לשם! להשתדל שלא לאבד את
הראש! וכן, אני יודע כמה זה קל לאבד אותו. אני עצמי איבדתי אותו שם. אבל
אין מה לומר - נהניתי בטירוף!

בנימה אישית יותר אומר שהגעתי
לתובנה מסויימת בגרמניה: גם אם לא כתבתי זאת בפורום - תמיד לעגתי לכל אלו שכתבו כאן
כמה טוב בחו"ל לעומת כמה מגעיל בארץ מבחינת הסקס בתשלום. חשבתי שהם סתם
בכיינים מפונקים, ושלדעתי יש מציאות טובות גם בארץ. אוקיי. אז אחרי שטעמתי
מחווית חו"ל אמיתית שכמוה לעולם לא תהיה לנו בארץ אני עדיין מחזיק בדעה שיש
מציאות בארץ, אבל שיניתי את דעתי על אותם 'בכיינים'. הם לא בכיינים. הם
צודקים! חו"ל זה באמת עולם אחר מכל הבחינות. ובתחום שלנו ההבדלים בין הארץ
לחו"ל הם באמת קיצוניים. זה עדיין לא אומר שאין מציאות בארץ, אבל זה אומר
שבחו"ל זה באמת בכמה ליגות מעל התחום בארץ.

לפני סיום: זה המקום להודות לכל מומחי ברלין(במיוחד החבר אחים שלו גברים) על ההמלצות והדיווחים שבהם עשיתי שימוש בביקורי הראשון בבירת גרמניה. תודה חברים!אצבע למעלה
אוקיי. מצטער אם הדיווח יצא לי ארוך כל-כךצחוקקריצה. עברתי שם חוויות אדירותTongue והיה לי הרבה מה לספרחיוך.
מקווה שנהניתם לקרוא.

שלכם תמיד - לקסרחיוך

המשך שבוע נעים לכולנו. רק בשורות טובות.

zooz

סקס ראשון בברלין

13
תודה על הדיווח, פשוט גדול.
אני מקווה שלאחר חוויה/ות שנקראת ארטמיס לא התאכזבת מן המקום של מוסטפה.
ביקרתי במקום של מוסטפה, לא כל כך התחברתי אליו. חבל שלא יצא לי להיות בארטמיס.
בכל זאת מחכה לדיווח שלך ממוסטפה.
ושוב תודה על דיווח מעולה.
אוהב חזה קטן ובתולי.

סקס ראשון בברלין

15
לקסר, תודה רבה על הדיווח ויישר כוח.

מי שכותב יודע עד כמה לא פשוט להוציא חוויות גשמיות
מהראש למקלדת ובאיזו השקעה מדובר.

תודה על דיווח אמיתי ומשובח הכתוב באנינות טעם,
בעלי הדמיון העשיר שביננו יכולים ממש ל"ראות" את
החוויות שלך לאור התיאורים הספרותיים
והמפורטים שלך, ממש ליגת העל.

כל טוב ובהצלחה,מקווה שתחזור אלינו.
"אלוהים אדירים מה אתה צוחק?

אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"

TD

סקס ראשון בברלין

16
לקסר ידידי , כרגיל דיווח מאלף וגם מעלף ..... Tongue

מהנסיון שלי , כמו בקזינו , אם באמת הענין הכספי הוא חשוב אני מגיע עם הסכום שאני מתכוון להוציא וללא כרטיס אשראי וכך מונע מעצמי את ההסחפות שאח"כ בבוקר, כשאין לך מצלצלין לקפה וקרואסון, אתה קצת מצטער עליה.

התקציב יכול להיות גם 500 יורו , אבל בכל מקרה בלי כרטיס הפלסטיק סביר שתעמוד בו.

כמובן, רצוי להשאיר בנעל או במקום אחר שטר של 50 למונית או לעת צרה ..... - ולזה אני קורא "זולה" חיוך גדול

סקס ראשון בברלין

20
דיווח מעולה
ואני שמח שניזהרת מהרומניות
כמה עיצות של טורפים לפעם הבאה
תגלית שגיליתי במהלך השנים שהטוב הולך להיכן שנמצא הכסף
ובכן ככה גם בfkk
ברלין זה למתלהבים
יש עיר נידמה לי אינגלשטאט או משהו כזה והמקום ניקרא הוואי
ולמה מדהים שם כי בעיר הזאת נימצא המפעל של אאודי וזה קרוב למינכן
והרבה אנשיי עסקים מבלים במקום את הלילה בלי האטרקציות של ברלין
זה חור חור