כ סקס ראשון בברלין - דף 3 - סקס אדיר

סקס ראשון בברלין

24
מה יש לכם מהרומניות ? 80% מהעובדות ב FKK אלו רומניות ויצא לי איתם זיונים מדהימים נפילות תמיד יהיו אין 100ֵֵ% . רצוי לבוא אים תקציב מראש ולהאיר כסף לנסיעות אפשר לזיין המון אבל מי מסוגל לגמור 3-4 פעמים בערב זה לא קל.הדיווח שלך על מוסטפא אמין בעיניי יותר מכל סיפורי האלף לילה ולילה שרשמו פה עים כוסיות על אנאלי גמירות בפה ועוד סיפורים

סקס ראשון בברלין

25
שאפו על הדיווחים המושקעים.
למרות הכתיבה השוטפת והמרתקת בקושי הצלחתי לקרוא את הנובלה.
כושר וסיבולת הכתיבה שלך דומה לכושר הזיונים.
לי אין בעייה לעמוד בתקציב כי כושר העמידה המקסימלי שלי לא עולה על פעמיים
בפרק הזמן שאתה מתאר.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

סקס ראשון בברלין

26
80% מהעובדות הן רומניות ומהן צריך להיתחמק, זה לא אומר שהסקס עם רומניה יהיה רע אבל ההסתברות לכך גבוהה למדי במיוחד כשהן בחבורות.

לגבי מועדון הגנג בנג של מוסטפא - כוסיות על יש לפעמים וגם נשים רגילות זה חלק מהעסק, גמירות בפה יש בהחלט ואנאלי יש מדי פעם בעיקר עם המבוגרות והפחות כוסיות אבל שוב יחס הנקניקים לכוס גדול וצריך שהקונצפט של גנג בנג ידבר איליך אחרת אתה לא במקום הנכון, לא מאמין בעיה שלך.

כלל חשוב - אם אתה לא צעיר ובכושר שיא אתה לא מגיע למוסטפא אחרי לילה בארטמיס בו רוקנת את אשכיך ולהיפך. כבר הגעתי לארטמיס (אני לא תמיד שומע לעצמי) לאחר יום בו ביליתי אצל מוסטפא והייתי שרוע כמה שעות על הספות בתשישות ובקושי נכנסתי לפעם אחת שהייתה לא מוצלחת בגללי.

ממליץ לתקצב כל ביקור בארטמיס ב400 יורו ואז לא תחרגו מהתקציב.

[QUOTE=מרחיב ישבנים]מה יש לכם מהרומניות ? 80% מהעובדות ב FKK אלו רומניות ויצא לי איתם זיונים מדהימים נפילות תמיד יהיו אין 100ֵֵ% . רצוי לבוא אים תקציב מראש ולהאיר כסף לנסיעות אפשר לזיין המון אבל מי מסוגל לגמור 3-4 פעמים בערב זה לא קל.הדיווח שלך על מוסטפא אמין בעיניי יותר מכל סיפורי האלף לילה ולילה שרשמו פה עים כוסיות על אנאלי גמירות בפה ועוד סיפורים[/QUOTE]

סקס ראשון בברלין

27
1. אחלה דיווח
2. אין על הארטמיס בעולם
3. הרומניות פצצות עולם למות אני לא מבין מי פיתח פה את האנטי נגדם, גם שרות פגז גם פצצות אש כנראה שהכול תלוי בכימיה
4.איזה כיף שבקרוב אני מגיע לביקור בגרמניה

סקס ראשון בברלין

29
לקסר חברנו כל הכבוד על הדיווח,
אחד הטובים אם לא הא...

כמו כל הדיווחים שלך, מפורט מאד (מדהים איך אתה זוכר כל פרט), כתוב בעברית מעולה,
הומור בכלל וגם הומור עצמי ומעביר לנו הקוראים את החוויה בצורה מושלמת מוחא כפייהמוחא כפייה

אני גם מאד מתרשם מכך שאין לך שום שגיאה אפילו לא טעות קטנה בערימת המילים הזו,
איך יש לך זמן וסבלנות להשקיע כל כך הרבה בשבילנו, ועוד אחרי כל כך הרבה זיונים וחוויות ???!!!

בדרגה שלך כתוב "מדווח אמין עם עתיד",

אז כחבר וותיק גם כן, קבל תיקון ממני:

מדווח אמין ונפלא, עם עבר, עם הווה וכמובן עם עתיד (לטובת כולנו כאן בפורום).

תודה ושוב תודה אצבע למעלה

סקס ראשון בברלין

30
ואווו!!!!ShockedShocked איזה תגובות!!!!EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedחיוך גדול

תודה לכולם על המחמאות והפירגוניםאצבע למעלה. שמח שנהניתם לקרואStar. בכיף כמו תמיד חבריםחיוך.

כעת ברצוני להתייחס למספר סוגיות שעלו בהקשר לדיווח.

[QUOTE=oran] כמה יצא לך כל החוייה שם מבחינת כסף?

[/QUOTE]
בד"כ אני לא מתייחס לסוגיות כספיות ביודעי שיכולות כלכליות שונות מאדם לאדם, אבל במקרה של הארטמיס העניין הכספי הוא די קריטי אז הפעם אחרוג ממנהגי: הייתי שם פעמיים. 160 יורו לשתי כניסות(80 כ"א)+7 מספרים(אבל 8 בחורות - שלכל אחת שולם 60 - כי אחד מהמפגשים היה שלישייה עם ניקולטה ורוזי המתוקותTongue) שעבורם שילמתי 480 יורו, יצא שהוצאתי בסה"כ 640 יורו במקום הזה.

כמו שכתבתי בדיווח - בערך פי 3 ממה שתיכננתי להוציא. ולכן אחזור על האזהרה שלי: תהנו, אבל באותה נשימה תזכרו להיות זהירים ושקולים כשאתם הולכים לשם. קל מאוד לאבד את הראש מול העוצמה האדירה של המקום הזה. אם אחד מנוסה כמוני נסחף שם בצורה כזאתמבולבל, אני לא רוצה לחשוב מה יכול לקרות לטירון בתחום.

[QUOTE=אחים שלו גברים]
לגבי
מועדון הגנג בנג של מוסטפא - כוסיות על יש לפעמים וגם נשים רגילות זה חלק
מהעסק, גמירות בפה יש בהחלט ואנאלי יש מדי פעם בעיקר עם המבוגרות והפחות
כוסיות אבל שוב יחס הנקניקים לכוס גדול וצריך שהקונצפט של גנג בנג ידבר
איליך אחרת אתה לא במקום הנכון, לא מאמין בעיה שלך.

כלל
חשוב - אם אתה לא צעיר ובכושר שיא אתה לא מגיע למוסטפא אחרי לילה בארטמיס
בו רוקנת את אשכיך ולהיפך. כבר הגעתי לארטמיס (אני לא תמיד שומע לעצמי)
לאחר יום בו ביליתי אצל מוסטפא והייתי שרוע כמה שעות על הספות בתשישות
ובקושי נכנסתי לפעם אחת שהייתה לא מוצלחת בגללי.
[/QUOTE]

ראשית - אכן ראיתי שם לפחות פעמיים גמירות בפה. אנאלי לא ראיתי ולכן לא יכול להעיד אם קיים או לא.

אתה צודק בנוגע לקונספט של המקום. צריך שהוא ידבר אליך. כמו שכתבתי בדיווח - רציתי פשוט לחוות משהו חדש ושונה אם אני כבר בברלין. מעולם לא הייתי משתתף פעיל בגנג באנג והייתי סקרן לראות איך זה מרגיש. אז כמו שאמרתי - באתי, חוויתי, התרשמתי ולא התלהבתי. נשארתי אדיש. נחמד. לא מעבר.

לעניין הארטמיס - יכול להיות שאתה צודק גם כאן. הייתי עם חצי מחסנית בלבדקריצהצחוק ויכול להיות שזה הוריד מיכולת הגירוי שלי. לכן אני חושב לנסות את המקום עוד פעם והפעם לבוא עם FULL תחמושתTongue. אם גם הפעם לא אתגרה כנראה שסופית הקונספט לא מתאים לי. וזה בסדר. הוא לא חייב, לא צריך ולא יכול להתאים לכל אחד.
אגב, אני אומנם כבר לא כ"כ ילדון(בכל זאת כבר עברתי את 30) אבל כסוג של ספורטאי בנשמתיEmbarrassed - ברוך השם בעיית כושר גופני מעולם לא הייתה ליחיוך. זה לא רק עניין הכושר וריקון מחצית התחמושת בארטמיס לילה לפני. עובדה שאחרי מוסטפא זיינתי עוד 4 פעמים(פעם אחת לא מוצלחת ברויאל ו-3 מוצלחות מאוד בארטמיס) כי הרגשתי מגורה. אצל מוסטפא פשוט לא התגריתי... אבל כמו שאמרתי מתכוון לבוא לשם שוב עם אשכים מלאיםצחוק(ולא חצי ריקים) רק כדי לבדוק סופית אם הסיטואציה מתאימה לי או לא. אני חושב שלא, אבל בכ"ז רוצה לנסות שוב. נראה... בהזדמנות...

אה!מנורה נזכרתי במשהו!חיוך כתבתי בדיווח:

[QUOTE=לקסר]

לא זוכר מי כתב ואיפה הציטוט המדוייק, אך זכרתי שמישהו כתב בהקשר של הארטמיס שיש להיזהר מהרומניות שתמיד מסתובבות שם בחבורות.
ויתרתי עליה(למרות המראה המאוד מצודד) ועל כל רומניה אחרת שפגשתי שם. אגב,
רוב ה'נדחפות' שם הן באמת רומניות. והן אכן מסתובבות בחבורות. הלאה.

[/QUOTE]
אז מצאתי את הציטוט המדוברחיוך גדול. הוא שייך לחבר טורף שכתב אותו בשרשור אחר שמדבר על ברלין:

[QUOTE=טורף]
ארטמיס להתרחק מהרומניות לחפש בולגריות הונגריות הם לא בקבוצות הגדולות של הרומניות והרבה יותר חביבות

[/QUOTE]
עכשיו לגבי הויכוח הקטן שהתפתח פה על הרומניות - תראו, אני לא אומר שכל הרומניות תקתקניות, רמאיות וכ'ו. סביר להניח שיש כאלו שנותנות שירות מצויין. רק אמרתי שרוב ה'נדחפות' בארטמיס היו רומניות. והן אכן הסתובבו שם בחבורות כמו שטורף כתב.

אבל עכשיו כשאני חושב על זה, אולי לא היתי צריך לשפוט את כולן לחומרה רק בגלל מוצאן... ואתם יודעים מה, אולי חבל שויתרתי על הפצצה הבלונדינית הגבוהה(זאתי שניראית כמו כוכבת פורנו -תקראו בדיווח) רק בגלל שהיא רומניה. כי היא עשתה רושם טוב בסה"כ. נו... אז אולי בפעם הבאה...קריצה

משהו לסיום: אני מקבל מידע בפרטי על מקום בגרמניה שמתעלה אפילו על גן העדן של הארטמיסShocked(מדהים!!! אפשר אשכרה ליצור גן עדן עוד יותר משכר חושים מהארטמיס?!מבולבלShockedפצצה) מבחינת איכות המקום וכמות הבחורות העצומה שבוTongue. מועדון FKK בשם OASE. נמצא מרחק של איזה 30 ד' מפרנקפורט לפי מה שהבנתי. קישור לאתר:

Saunaclub FKK Oase - Luxus, Wellness & Erotik Frankfurt

אז קבלו שינוי בתוכנית!קריצהצחוק אני מתכוון לנסות ולשבור במקום הזה את השיא הישראלי שלי(7 מספרים עם 6 בחורות שונות) במקום בארטמיסTongue. לפי המידע שקיבלתי - זהו באמת המועדון הטוב ביותר בגרמניה. וכן, לפי המידע הוא עושה את הבלתי ייאמן ומתעלה אפילו על הארטמיס. נראה... בהזדמנות...קריצה

ושוב תודה לכולם על התגובות המדהימות והפירגוניםאצבע למעלה. שיהיה שבוע טוב לכולנו.
zooz
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”