כ מכון לווי חדש ברחובות... - סקס אדיר

מכון לווי חדש ברחובות...

1
אומנם הפקידה הדגישה בפניי שהמקום הוא "סלון ספא" כלומר בודי עם אקסטרות... אבל ללא כול ספק שמדובר במכון לווי לכול דבר..

מבחינת יופי ונקיון אחד מהמקום המובחרים שראיתי.. מבחינת דיסקרטיות רק מ 5 בערב... מבחינת בחורות... בהחלט אהבתי את טלי.. הייתי אצלה כמה פעמים.. ואת שנאל שהייתי אצלה פעם אחת...

לסיכום.. לא צריך לנסוע יותר רחוק.. יש מכון לווי ברחובות..

מכון לווי חדש ברחובות...

2
[QUOTE=meni313]אומנם הפקידה הדגישה בפניי שהמקום הוא "סלון ספא" כלומר בודי עם אקסטרות... אבל ללא כול ספק שמדובר במכון לווי לכול דבר..

מבחינת יופי ונקיון אחד מהמקום המובחרים שראיתי.. מבחינת דיסקרטיות רק מ 5 בערב... מבחינת בחורות... בהחלט אהבתי את טלי.. הייתי אצלה כמה פעמים.. ואת שנאל שהייתי אצלה פעם אחת...

לסיכום.. לא צריך לנסוע יותר רחוק.. יש מכון לווי ברחובות..
[/QUOTE]

זה רק אני או שמריח כאן יחצנות ???
אולי תפרט תסביר ונמק מה כן מה לא מה השירות כמה ומה כולל ומה לא ?
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

מכון לווי חדש ברחובות...

8
ובכן , בוא נדייק . הופיעה באתר הודעה על מקום בתחנת דלק ליד אמריקן סיטי ברחובות . אז זהו זה . הייתי הבוקר ולכן אומר לכולם שלא תבואו בבוקר היות והפעילות מתקיימת אחר הצהריים ובערב . הבוקר מצאתי אחת "מציומקת" , פשוט "קרש" ולא יותר . זה בדרך יבנה או בדרך הים . עבור רחובותי זה אותו הדבר . בצומת יש תחנת דלק ליד אמריקן סיטי וגם ליד מפעלי תנובה . המקום הוא ממש בתחנת דלק . כאשר מגיעים צריך להתקשר כדי לקבל הסבר איך להיכנס . הטלפון : 052-5789250 . אינני יודע האם זה מכון ליווי כי בחדרים יש שולחן עיסוי ולא מיטה . המחיר 220 לחצי שעה . אני לא נשארתי כי זה לא היה שווה . הייתה רק אחת כפי שהסברתי לעיל . אבל ממנה קיבלתי את המידע שרק החל משעות אחר הצהריים מתחיל הפעילות ואז יש עוד כמה .
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”