כ התעשייה 11 נשר - דף 2 - סקס אדיר

התעשייה 11 נשר

12
לקחתי שם היום מסאג' ב 4 ידיים.. 300 ש"ח לחצי שעה.
היו שם שירה ואלונה.
שירה כוסית צעירה, את התיאור שלה כבר פירטתי כאן..
אלונה נראית מעט יותר מבוגרת, בלונדינית עם קרה, רזה מאוד גוף של דוגמנית, חזה קטן אבל סקסי.

הנקודה הפחות טובה: העיסוי היה 20 דקות גג.
מעבר לזה, מצויין! מסאג' ב 4 ידיים זה דבר מדהים, ושתיהן משקיעות וגם יפות מאוד.
עובדות בלי חזיה, כשאני מסתובב שתיהן גם מורידות תחתון.

אחת מעסה את הגב, השניה מעסה את הרגליים עם נגיעות מרמזות.. אח"כ מתחלפות בינהן.
כשאני מסתובב קצת עושות ביד ומתחלפות, אח"כ שירה ממשיכה להעביר לי את האיבר בין השדיים, חוזרות לעשות ביד בתורן.
בקיצור, חוויה. רק חבל שלא היה את מלוא הזמן ששילמתי עליו.

התעשייה 11 נשר

13
היי חברים,
תעשייה 11, נשר. קומה 3 - מדיסון על הדלת
טל׳: 0526766782.
170₪ לחצי שעה (למה הוא אעלה ב20₪??). בעל המקום בסדר גמור (יש לו קטע מצחיק, שהוא עונה לטלפון ומנסה לחקות כול נשי.. נשמע כמו טרנסגנדר חח). בכול מיקרה, אני ממליץ לכם על ניקול, לדעתי פשוט יפיפייה, גוף מוצק ומחוטב- חזה בינוני קשה ויפה , טוסיק מוצק ופשוט יפה , יש לה גוף כיף למגע ויפה למראה. פוני שחור קצת נמשים יפה בפנים, אשת שיחה למי שזה משנה לו.. משתמשת בקרם ולא בשמן (אומרת שזה בשביל שהלקוחות לא הישארו משומנים יום שלם)
נשארת עם תחתונים אך ללקוחות קבועים (כמוני)מורידה ונשארת ערומה-קצת אצבעות בהדרגה, אני אישית לא יכול להחזיק איתה הרבה זמן
הגוף, האווירה המחרמנת, אחרי דקה שהיא מטפסת על המיטה אני מתפוצץ כמו הר געש...
תהנו, ותשמרו עליה
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...

התעשייה 11 נשר

14
אז הייתי לפני בחודשיים אצל שרון, בובה אמיתית !!
רזה עם חזה גדול סיליקוני אך מאוד רך .
הבחורה מאוד עדינה , הגעתי אליה בסוף יום ולא היה לה כל לעשות עיסוי חזק כמו שביקשתי, אז עשתה יותר נעים..
בכל מקרה באמצע העיסוי היא מורידה את התחתון הקטן לה ועולה לי על הבטן ובזמן שהיא עושה לי ביד אני משחק לי בשדיים היפים עד לגמירה.
מספר שני כשהיא במצב עמידה אני משחק לה במנוש הקטן ( לא דוחף אצבעות ) וביד השנייה משחק לה בחזה, עד שגמרתי.
לסיכום:
מראה 10
גוף + חזה 9 ( בגלל הסיליקון למרות שלא ממש מורגש )
דיסקרטיות 4 (יש המון משרדים )
עיסוי 3
אם אחזור ? רק בשעות המוקדמות כשהיא בשיאה ! (-:
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”