כ טבלה רשמית ועדכנית של המכונים בדרום תא - סקס אדיר

טבלה רשמית ועדכנית של המכונים בדרום תא

1

מדובר על תחנה המרכזית הרחוב הראשי,ריטה-אישה מבוגרת כבת 50,גוף דמוי גיטרה,בהירה, ציצים דמוי אגס, עם פיטמות ורודות וגדולות מאוד,ישבן בינוני

גוף רך ונעים.מציצה עם,די רגילה ,במסיונרי נרתיק רחב, בדוגי המצב יותר טוב

המאוד נעים במצב זה לתפוס את צידי האגן כמו אוזניים גדולות ולתת בראש.

לוקחת 100 שח, אישה נעימת סבר די חמודה, שווה את הביקור לאוהבי מבוגרות.
UMA2013-09-14 17:59:00

2
שלום לחברי הפורום
קראתי ודפדפתי הרבה בדפי פורום זה ונהנתי מכל פוסט של כל כותב וכותב! עם זאת, כאחד שפוקד את המכונים הללו מהיותי בן 14 בדרום ת"א עוד מימי הזוהר של סןף שנות ה90 ותחילת שנות ה2000 אני חייב לציין שישנם הרבה אי דיוקים בנוגע לכתובת, מספרי טלפון, מחירים, ושמות הבנות ( חלקן כבר חזרו למולדובה ואוקראינה וחיות בעושר מקהל הפורום הזה) .
חשבתי לקחת יוזמה ולהתחיל פוסט מסודר ועדכני, עם כתובות מדויקות, מספרי טלפון, מחירים, שמות בחורות, המלצות והזהרות וכו.
כל אחד יתרום קצת מהמידע שיש לו וניסונו וכך נוכל לצור מאין איזהשהי טבלה מעודכת ומסודרת.

אז אני אתחיל עם כמה
1) ידידעה הפניני 4, כניסה מאחורי התכנת מנוניות, יש ברזט ירוק שמסתיר את המקום. מחירון מתחיל ב 100 שקל , יש בחורות שמוכנות למציצה חשופה ב 150 שקלים. המלצה : אורלי ! עובד בעיקר אחרי הצוהריים.

2) סלמה 90, כניסה ראשונה מצד שמאל אחרי המוסך, דלת שמאלית בקומה הראשונה. לפעמים צריך להתקשר שייפתחו לפעמים רק הזמזם מספיק. לאמר את האמת הייתי שם כמה פעמים בחודשים האחרונים ולא הייתי ממליץ הרמה של הבחורות נמוכה מאוד. אין מציאות.

לצערי הרב אין לי את מספרי הטלפון של המקומות אני פשוט מכיר אותם כמי שפוקד אותם שנים. כל אחד יכול לתרום ולבסוף אכין טבלה מסודרת .

תודה על שיתוף הפעולה

7
יש לי שאלה, כשאתם אומרים "בנות" או "בחורות", למה הכוונה? לסבתות מקומטות בנות 80 ??? כי זה ההיצע בהר ציון 59.... נכנסתי לשם פעם אחת, הייתי בטוח שעובדים עלי... יושבות שם 3 זקנות עם סיגריות בפה ומדברות איתך על סקס..... ברחתי משם כמו מאש....

וכתוספת לרשימה כמובן הר ציון 38 עם מדרגות הברזל (מחיר 130), עליה 47 (מחיר 250 - מזמן לא הייתי שם, אולי השתנה המחיר), עליה 53 (נראה לי שזה 53, זה פינת הרחובות עליה וסלמה, בניין בצבע אדום, קומה ראשונה, רשום "מירב" על הפעמון, מחיר 250)

8
אלו המקומות שאני יודע שקיימים בדרום תל אביב(לא כולל את מתחם התחנה הישנה)

1.לוינסקי 134 קומה 1.
2. סלמה 175 קומה 1 דירה 5.
3.לוינסקי 66 במרתף.
4. שדרות הר ציון 38ב עולים במדרגות ברזל.
5. הר ציון 59 קומת קרקע.
6. סמטת הר ציון 18 (בחורה אחת בשם מדונה)
7. רחוב שערי תשובה "קמילה" הבחורה שהייתה עובדת עם אילנה מהרב קוק 4.
8. לוינסקי ליד התחנת דלק דור עובדת "קטיה" בצורה פרטית,אחת הבחורות הכי
ותיקות בדרום תל אביב,שרוטה רצח.
9. סלמה 145 פינת בעל העקידה בניין חדש,יש שם 2 דירות של בחורות עובדות.
10. שדרות הר ציון פינת קיבוץ גלויות בחורה פרטית בשם מאשה,מבוגרת בת 50 פלוס מקבלת באופן פרטי,יש תמונות שלה באולסקס עם מספר טלפון.
11. סלמה 88 פינת ראשית חוכמה קומת קרקע דלת מצד שמאל,מאשה עובדת שם.
12. רחוב שיבת ציון אישה מבוגרת מאד גרוזינית לוקחת 200 שקל,עובדת בצורה פרטית.
13. עליה פינת לוינסקי דירה פרטית בחורה בשם אווה יש דיווח עליה בפורום,גם מאד ותיקה באזור דרום תל אביב.
14. עליה 47 נכנסים בשביל,לשעבר המכון שהיה קיים ברחוב וולפסון 40.
15. עלייה 53 הבניין הכתום דירה דיסקרטית מקום ותיק מאד.

אין לי טלפונים של המקומות האלו,אז לא לבקש.

אם מישהו מכיר עוד מקומות אשמח לדעת.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”