שלום לחברי הפורום
קראתי ודפדפתי הרבה בדפי פורום זה ונהנתי מכל פוסט של כל כותב וכותב! עם זאת, כאחד שפוקד את המכונים הללו מהיותי בן 14 בדרום ת"א עוד מימי הזוהר של סןף שנות ה90 ותחילת שנות ה2000 אני חייב לציין שישנם הרבה אי דיוקים בנוגע לכתובת, מספרי טלפון, מחירים, ושמות הבנות ( חלקן כבר חזרו למולדובה ואוקראינה וחיות בעושר מקהל הפורום הזה) .
חשבתי לקחת יוזמה ולהתחיל פוסט מסודר ועדכני, עם כתובות מדויקות, מספרי טלפון, מחירים, שמות בחורות, המלצות והזהרות וכו.
כל אחד יתרום קצת מהמידע שיש לו וניסונו וכך נוכל לצור מאין איזהשהי טבלה מעודכת ומסודרת.
אז אני אתחיל עם כמה
1) ידידעה הפניני 4, כניסה מאחורי התכנת מנוניות, יש ברזט ירוק שמסתיר את המקום. מחירון מתחיל ב 100 שקל , יש בחורות שמוכנות למציצה חשופה ב 150 שקלים. המלצה : אורלי ! עובד בעיקר אחרי הצוהריים.
2) סלמה 90, כניסה ראשונה מצד שמאל אחרי המוסך, דלת שמאלית בקומה הראשונה. לפעמים צריך להתקשר שייפתחו לפעמים רק הזמזם מספיק. לאמר את האמת הייתי שם כמה פעמים בחודשים האחרונים ולא הייתי ממליץ הרמה של הבחורות נמוכה מאוד. אין מציאות.
לצערי הרב אין לי את מספרי הטלפון של המקומות אני פשוט מכיר אותם כמי שפוקד אותם שנים. כל אחד יכול לתרום ולבסוף אכין טבלה מסודרת .
תודה על שיתוף הפעולה