1. קארינה ברחוב ביאליק:
לאחר סריקה מהירה ביד 2 הגעתי לקארינה שנשמעה חביבה והאדיבה עוד בשיחת הטלפון. הבחורה נראת בשנות ה40 +, מלאה עם חזה גדול וטבעי. קיבלה אותי מאוד יפה בדירה נקייה ומסודרת מאוד כשהיא לבושה בביגוד מינימלי. לאחר שנכנסו לחדר הטיפולים התחילה בעיסוי מאוד עדין (אולי עדין מידי אך מאוד נעים) תוך שהיא מורידה חלק עליון ונותנת עבודה סובלנית עד גמירה בתוך החזה העצום שלה.
כאן חשוב לי לציין שאני ממש לא מחבב מלאות ואני גם לא חייב חזה גדול אבל אם אתם בעניין אני מאוד ממליץ (...אני גם מעדיף צעירות יותר). עוד דבר חשוב, לפני שנה גם הגעתי ליחידה האחורית הזאת והייתה שם בחורה אחרת שבהחלט הייתה מאכזבת מאוד.
נקיון הבחורה: 10
נקיון המקום: 10
מקלחת: 10 (מגבת לא משהו)
דיסקרטיות: 6 (רחוב הומה אדם)
עיסוי:7
הרפייה: 8
מחיר: 200
חנייה: כחול לבן.
2. שלי בז'בוטינסקי:
המראה הרבה יותר לטעמי, צעירה, רזה, חזה גדול עומד טבעי, קצת משופצת מידי לטעמי בטוסיק ובשפתיים אבל לא כזה מפריע לי. נקייה מאוד ומטופחת להפליא (מריחה מעולה). היא מקועקעת לא מעט שבדרך כלל אני לא אוהב אבל אצלה זה עשוי בטוב טעם. היא אומנם סהכ נחמדה אבל לא יותר מזה...היא בהחלט צריכה לחייך יותר. הבחורה מציעה למעשה זיון עם מציצה מקונדמת ובהחלט עושה עבודה מקצועית ולעניין. הסיפור נגמר יחסית מהר אבל קשה לי להאשים אותה היא בהחלט עושה לי את זה וגמרתי מהר מאוד אז אני לא יודע להגיד לכם אם
היא תקתקנית.
המקום זה מכון והיא לא לבד שם, יש עוד שתי בנות שלא ראיתי. המקום מאוד מושקע ונקי למרות שמריח לא משהו.
עיסוי: לא ניסיתי
סקס: 8
מראה: 8
מקום: 9
דיסקרטיות: 7
מחיר: 250.
חנייה: כחול לבן בלבד.
אחזור? אה...נראה לי שכן.
טלפונים בפרטי...מקווה שעזרתי.
2 ביקורים ברמת גן
3תודה על הדיווח.
חיפוש בפורום העלה שברחוב ביאליק יש הרבה מכוני עיסוי אשמח אם תוכל לציין איזה מספר בביאליק?
בהזדמנות זו, אולי מישהו דגם ו/או יודע ו/או מכיר את המכון שמפרסם ביד 2 כמכון חדש בטל' 03-7288880.