כ קארין בודי מסז פתח תקווה - סקס אדיר

קארין בודי מסז פתח תקווה

1
כהרגלי פעם בחודש אני מחליט לחפש מישהי חדשה,
יושב חזק על יד 2, וצדות את עיני כמה מודעות, לבסוף הדעת מתנקזת אל 2 מודעות המכוונות לאותו הרחוב, ול2 הבחורות אפילו אותו שם.

נכנס לראשונה, קארין צעירה בת 25 לטענה בודי מסז 250 שקל עד 40 דקות, אחרי דקה יוצא, לא תודה. בחורה רזה רזה, ניכר שהיא צעירה אך משהו בה ניתן לי סימן לא טוב, והחלטתי לא להכנס.

עובר לבחורה השניה, נמצאת בדיוק בסוף אותו רחוב, בחורה רוסיה, יותר דודה רוסיה, אך דודה צעירה. איזור שנות ה-30המאוחרות/תחילת 40. שיער מתולתל, חזה גדול ויפה בתוך החזיה, גדול ונפול מחוצה לה. לא רזה שדופה אבל ממש לא שמנה.

בודי מסז, 200 ש"ח עד חצי שעה

נשארת עם השמלה על הבטן, חזה חשוף, משולש תחתון חשוף ויפה, המסז דווקא היה נחמד, משהו כמו 15-20 דקות חזק ונעים. הבודי עצמו הוא יותר ציץ פאק, מבקשת רק ללטף מבחוץ ולא לדחוף אצבעות למטה יותר מידי.

לבסוף מקלחת מגעילה, מים חמים, זרם כמעט ואין.
היא שטפה את עצמה בעיקר בכיור ורק תחזה כמו שאני ראיתי.

מבירור איתה אמרה שעובדת בימי שני רביעי ושישי, ובשאר הימים עובדת במקום אחר ברמת גן.
בימים שהיא לא נמצאת יש בחורה אחרת.

האם אחזור? לא.
טלפון לחיפוש: 054-6911328

תהנו חברים.

קארין בודי מסז פתח תקווה

4
נעשה לכם קצת סדר בבלאגן

ברחוב איכילוב 3 מקבלת בחורה בשם קארין שעונה לתיאור בעלת חזה גדול שמנמנה בסביבות 35-40 שעיקר השירות שלה הוא באמת ציץ פאק, 200 ש"ח לחצי שעה והיא אכן עובדת 3-4 ימים בשבוע , בשאר הימים יש שם בחורה בשם יוליה רוסיה צעירה ורזה.

מי שמחפש חזה גדול וזיון בין השדיים קארין היא הכתובת מעבר לזה אין מה לחפש שם.

קארין בודי מסז פתח תקווה

6
[QUOTE=Feeting]אבל זה המספר של הרוסיה..... קארין זו לא הרוסיה והן לא באותו מקום. אז אין את המספר שלה.[/QUOTE]

קארין שאתה מדבר עליה, צעירה צברית אם כי יש חשש שהיא ממוצא רוסי, לא התעמקתי יותר מידי.
מפרסמת גם בשם סיוון לפי חיפוש של הטלפון.

054-7468131
בשירשור המקורי עליה דווקא יש ביקורת טובות, אני לא התחברתי... משהו ברזון הזה ובשיניים שלה לא התאים לי.

קארין בודי מסז פתח תקווה

7
לאור הסקירות הסותרות החלטתי לנסות את מזלי ולבקר את גברת קארין המדוברת!

לאחר תיאום טלפוני קל והתחמקות מהירה מהעבודה בשקר גס כלשהו, מצאתי את עצמי משוטט ברחוב הראשי בפתח תקווה בדרכי להרפתקאה חדשה...
כאשר הגעתי למקום וטלפנתי שנית לאשת המקצוע הנכבדת, נאלצתי להמתין כ10 דקות לפני הכניסה לארץ המובטחת...
הכניסה דיסקרטית יחסית וכאשר נכנסתי לאזור המסווג לנגד עיניי נגלו שדיים ענקיים! לרגע קל נעתקה נשמתי מפי מיופי היצירה, אך לאחר שחזרתי לאשתנותיי וסיכמתי את התנאים עם הגברת, הותחל התהליך שלשמו הגעתי.
המסאג' היה לא מדהים אך מספק בהחלט ולאחר כ20 דקות של ליטופים ביקשה ממני להתהפך למופע המרכזי...
לאחר מספר דקות של עבודת יד מיומנת ולאור חרמנותי ההולכת וגוברת, החלטתי לנסות את מזלי ולשאול האם ניתן לשדרג את השירות - התשובה הפתיעה אותי לטובה אך את פרטי השרות אשמור בדיסקרטיות לעצמי.

האם אחזור למנה שנייה? קרוב לוודאי שלא אך כפינוק חד פעמי שווה בהחלט!

מצטער על השפה המוזרה אני ממש משועמם בעבודה! :)
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”