לא נפלתי מהכסא אבל בהחלט חוויה חיובית ובחורה חמודה שנראית לא רע בכלל ובהחלט אחזור כשאהיה באיזור.
קריסטינה מפתח תקווה
1הגעתי היום לוולפסון 12 כדי לדגום את קטיה שעלייה יש דיווח נפרד. לא הייתה. היו 3 בנות. פתחה לי את הדלת סבתא בת כ 60. ביקשתי לראות אחרות. הגיעה קריסטינה והחלטתי להשאר איתה. את השלישית לא ראיתי. בת 34 אבל נראית בערך 28. ממוצא אוקראיני אבל 10 שנים בארץ וללא מבטא. נמוכה, כ 1.60, שחררה, שיער קצר. נראית נחמד ומעל המצופה במקום כזה, דומה לשכנה כלשהיא ממול. די רזה, ללא סימני מתיחה או לידה, שדיים בינוניים טבעיים, עם פטמות קטנות ובהירות, נעימים מאד למגע לליקוק. ידעתי מה מקבלים במקום ולא ביקשתי פרטים הציעה 200 ל 40 דקות ו 160 לחצי שעה. הלכתי על חצי שעה. התפשטה ונשארה עם תחתונים ואני נשכב ומחכה. שאלה איזה עיסוי רוצה וביקשתי חזק ואחרי זה חלש. התחילה לעבוד. לא ממש מקצועי אבל לא רע בכלל. אחרי כ 10 דקות עברה לעיסוי מרפרף והציעה שאתהפך. לא התנגדה לידיים בכל מקום אבל עדיין עם התחתונים. כשהתחילה לעבוד על המטרה שאלתי אם רוצה עיסוי. הסבירה שבדרך כלל לא מסכימה אבל הפעם תשמח (?)... נראה שהייתה לנו כימיה לא רעה אחרי שגם דיברנו קצת במהלך העיסוי. כשעשיתי לה עיסוי ואז הסכימה גם שאפשיל את התחתונים ולאחריו סיימתי בין השיבנים ללא כל התנגדות. היה נראה שדווקא נהנתה. לבסוף הסבירה שהיא סומכת על טביעת העין שלה ומרשה מעל הרגיל במקרים מסויימים בלבד. לא שאלתי על תוספות אז לא יודע מה ניתן עוד ומה לא אבל לא נראה לי שייש עודהרבה בארסנל. ניתן להגיע לנשיקות קלילות אבל לא הרבה מעל. אבל בסך הכל מאד נחמדה ולא מתנהגת כנערה עובדת, לא מלחיצה ולא מתקתקת, לפחות לא אצלי.