כ טבלה רשמית ועדכנית של המכונים בדרום תא - דף 2 - סקס אדיר

טבלה רשמית ועדכנית של המכונים בדרום תא

13
ל harmany , אורלי מידידעה הפניני כוסית ברמה ( לא יודע מה היא עושה במקום המעופש והזול הזה אל תשאל אותי ), אם אתה לקוח קבוע וטוב שלה היא תמצוץ גם בלי קונדום ותתן לך לגמור לה בפה ( אני איתה חצי שנה פעם בחודש עדיין צריך לגוון)....
אני כל הזמן אומר לה שתפתח מקום משלה לבד תחייב 250 שקל היא טוענת ששם יש לה הגנה , אני מנסה להביא אותה בפרטי גם לא זורמת על זה ....

הר ציון 38ב גם להיט שם, יש שם בחורה מלטביה שכתי איך קוראים לה, תשאלו לגבי הבחורה מלטביה עובדת בבוקר עד 3 4 בדר"כ. היא עושה בודי מסג' אם באת מספיק מוקדם ולא אחרי 9 10 נקניקים שדפקו אותה כבר לפנייך, עושה אנאלי בתוספת של 20 שקלים חדשים, מוצצת בתוספת של 20 שקלים חדשים. אם אתה רוצה אתה יכול לרדת לה, זה לא הנישה שלי אז לא עשיתי לה את זה אבל היא "מציעה" את זה, מלקקת את הגוף אם אתה רוצה ( עוד פעם לא עשיתי כי מי יודע כמה ליטר זרע עבר על לשונה .... ) .

שיהיה שפשוף נעים לכולם חברים

14
ורוני כהן כל הכבוד על האינפורמציה, לגבי הטלפונים למי שיש בבקשה לפרסם טלפונים לפעמים המכונים בחופש ( חגים שבתות ובמבלות עם משפחה בעל ילדים, לא נעים לבוא ולראות את הדלת פלדה נעולה בסורגים.... ) .
אני מבין שלהרבה אין טלפונים , אני יודע שרובנו מכירים את המקומות עם השנים שחלפו , אבל למי שיש מספרים זה תמיד עוזר.

תודה על שיתוף הפעולה

15
ל brus ידידי ,

היופי והסטייה היא בעיניי המתבונן, יש אנשים שיעדיפו מבוגרות ויש אנשים שיעדיפו צעירות, יש אנשים שיעדיפו שחורות יש יעדיפו לבנות ( הבנת את הנקודה אני מניח ? )
אנחנו כאן לעשות רשימה עדכנית שעובדת בימי אלו ממש, זה לא המקום למיין , כמובן שאפשר לשים הערות אזהרהסטייה וכדומה לגבי בנותסבתות המקום אבל החשיבות העיקרית שנלמד ונחכים מכל חבר שיש ונביא רשימה של הכללללללללללל בימים אלו ממש.

זה כבר לא הימים של פעם ( נהיה לי פלאש בק איך התמכרתי לזה ) , בהיותי ילד תמים וקטן ( סביבות 13-14) הלכתי לתומי בנווה שאנן לקנות נעלים, באמת ובתמים רק נעלים מהחנויות במדרחוב. איכשהו לקחתי ימינה ברחוב באמצע המדרחוב שכחתי איך קוראים לרחוב הזה אבל יש רחוב באמצע והמשכתי ללכת איזה 100 מטרים, באופק ראיתי לתדהמתי משהו שלא רואים בשכונת מגורי, בחורה חצי עירומה, רק עם חזייה ותחתונים ( היה חם ימי יולי אוגוסט ) עומדת בחוץ ומעשנת סיגריה.
לרגע חשבתי שאני מדמיין והמשכתי ללכת לכיוונה, לאט לאט התגלו לי רחובות ארלינגר, פיין , יסוד המעלה , רחוב הגליל ודומיו. בתחילה לא האמנתי למראה עיניי. ערמות של בחורות עם חזייה ותחתונים קוראות לי לבוא, כמובן שניכנסתי , ומשם התמכרתי למבטא הרוסי , המאדם בכניסה, הריח של המכון של בושם של רוסיות מעורבב עם סיגריות והנוזל של הקונדום וכמובן המשפט שכולנו זוכרים : "100 שקל, מציצה זיון הכל עם גומי עד 20 דק, רוצה ?"

אחח אחח לאן הגענו עכשיו רק סודנים שם , לאן הגיע מדינתו הנאורה והטובה של פעם....

19
אצבע למעלה תודה לך רוני כהן אחלה טבלה רק איזה עניין קטן לה הבנתי שבסעיפים 7), 8), 10), 12), ן13), לא ציינת גם פרטים חשובים כל כך כמו כתובת מדוייקת יותר כמו מספר הרחוב, ומס' הדירה, ואיך נכנסים לבניין שלפעמים זה בכניסה צדדית או משהוא כזה, או לפחות טלפון של המקום, כי בלי זה בעצם לא ממש נוכל להגיע לבחורות, סליחה על ההערה כוונתי טובה חיוך

20
מרינה לא עבדה בסלמה 151
היא עבדה בסלומון בקומה השניה, לאחר מכן עברה לידידיה פרנקל 63 ו 68.
כיום היא עובדת בשיבת ציון 3. יש ברזנט כחול לאורך השביל, הולכים עד הסוף ומגיעים לפלדלת.
אם היא עסוקה יש שלט על הדלת, אחרת אפשר לדפוק על הדלת.
שעות הפעילות שלה: ימים א-ה מ 10:00 עד בערך 19:00, בימי שישי עד 15:00.
מרינה כבת 45, מראה סביר, היא מאד נעימה ושרותית.
היתרון שאין פקידה, אבל אם היא עסוקה צריך להמתין בחוץ - לא רואים אותך מהרחוב.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”