כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 69 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

681
[QUOTE=מרחיב ישבנים] [QUOTE=מאהב_אהוב] יש את אלה מהר ציון שהיא כוסית על ועובדת ברחוב.
אל תכלילו
[/QUOTE]

מתי ראיתה אותה לאחרונה ? אין דיווחים עליה[/QUOTE]

היי מרחיב
יום רביעי שעבר הסתובבה בשד׳ הר ציון / סלמה
נראתה במיטבה!
רק מי שמכיר אותה יכול להעלות אותה. מי שעוצר לידה ושואל "כמה?" או סתם אומר לה "היי חמודה" נענה במבט של "מה אתה רוצה ממני ועוד מילה אחת אני קוראת לשוטר" חיוך

682
עדכון מהיום (ראשון בערב) בחולון.
לאחר כמה סיבובים בהם נצפו הקבועות (הבלונדה הגבוהה בכניסה לרחוב המרכבה, ומולה כמה נשים מבוגרות, וכן זו שיושבת ברחוב המשביר פינת הבנאי וכמובן הקוקסים) ראיתי כמה דברים חדשים (לפחות בשבילי)שחשוב לציין אותם:

1) ברחוב המרכבה, בכניסה לחניה איפה שהבנות מכניסות את הקליינטים נראתה בחורה נראית כבת 30, בלונדינית גובה ממוצע, הלכה עם ג׳ינסט כחול ומגפיים וחולצה בצבע טורקיז. כל ניסיונותיי לאתר אותה שוב לא הצליחו. אולי סיימה לעבוד מוקדם ואולי נסעה עם קליינט לוי אי פי...

2) רחוב המלאכה ליד הקיוסק עמדה אשה קצת מבוגרת, עם מעיל עור וגרביון שחור עם דוגמא, לא מישהי שרגילים לראות שם. לא העליתי.

3) רחוב הפלד קצת אחרי הקוקסים ואחרי התחנת מוניות עמדה אחת מלאה, פנים חמודות. עם מכנס מיני וגרביון ומגפיים, נראית כבת 40, חששתי שמדובר בקוקס אז ויתרתי ואחר כך כשחיפשתט אותה כבר לא מצאתי.

זהו חברים
תהנו ויום אוב לכולם

683
[QUOTE=מרחיב ישבנים] [QUOTE=bigus dickus] ממש לא מבקר בחירה של אף אחד. פשוט נשמע לי תמוה לפסול בחורה רק בגלל שהיא נראית טוב מאוד (ושוב. לא קבעתי שזה פסול).בגזרת הכוסיות זכורות לי במיוחד סבינה (או מריה. תלוי באיזה יום תפסת אותה) מאשקלון, אפרת מלפני שנפלה כבד לסמים (לפני 10-12 שנים שאז עבדה בבילו ולפני זה לעיתים מזדמנות בפתח תקוה), לנה מפתח תקוה שעבדה תקופה קצרה לפני כ 10 שנים והיתה ממש כמו דוגמנית ועוד אחת שאין לי מושג מה שמה שעבדה לפני כ 17 שנים בתל ברוך ליד לוינסקי (לקחה 70 כשכולן לקחו 50 אבל הייתה שווה 200).

[/QUOTE]

איזה זיכרון..[/QUOTE]

אני דוגם כבר יותר מ 20 שנה ואני זוכר את רובן (החל מהמתולתלת השטנית שהיתה עומדת איפה שהיום הרמזור שפונים לכיוון שדה דב דרך הבלונדה הקצת מלאה שעבדה בחיפה בחוף בתחילת שנות התשעים ועד למציצה האלוהית של זו שחזרה לא מזמן לטניס באשקלון לאחר העדרות של כמעט 20 שנה).

684
אתמול שני בלילה ירד ערפל כבד על חולון וזה היה סקסי ומרגש ביותר!
אני נוסע ברכב, לא רואה מטר קדימה, ופתאום משום מקום צצה לה מישהי (או קוקס שהו) זו חויה מהנה.
העליתי את הרוסיה המבוגרת מרחוב הסתת, היה קצר אבל בסדר.

דבר אחד חדש ראיתי, קוקסים שעמדו בחניה של מיצובישי בתחילת רחוב הפלד (מול דור אלון) זה בהחלט לא שגרתי

685
אתמול במוצש בסביבות עשר עשיתי סיבוב בחולון היה שומם. בנאי אין נפש חיה ואז בסוף רחוב מלאכה קרוב לרמזורים ראיתי בחורה לבושה בשחור עם מגפיים. הציעה 100 מציצה+זיון. זרמתי בלאת ברירה. קוראת לעצמה נטלי שיער שחור גבוה מעט עם מגפיים 1.71-1.73 גוף בריא לא רזונת חזה גדול. מציצה עם גומי,מריחה טוב נקיה. נחמדה סובלנית.
מציצה עם גומי קצת מבאסת אבל אין מה לעשות. זיון במיסיונרית בלי לחץ זורמת יחסית לבנות ברמת שירות כזאת מציאה.
אמרה שעובדת לא כל יום בעיקר רביעי חמישי בסביבות 20:30-22:00 טלפון לא הסכימה לתת.
סביר + אם אהיה באזור שווה לנסות שוב
חסרון אין טלפון לתיאום אולי בהמשך יהיה

אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

687
[QUOTE=מאהב_אהוב]
מעניין שמצאת מישהי. אני הסתובבתי והיה ריק שומם
אתמול גם הר ציון היה ריק
מקווה שהלילה יהיה יבול טוב
[/QUOTE]

כן היה מאוד שומם במקרה יצא לי לתפוס אותה היא ירדה מלקוח והלכה להתרענן אז בדיוק ראיתי אותה.
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

689
מי זאת באמת הבחורה הזאת ?, לא יכול להיות שזאת אותה נטלי

למי שלא יודע על מי מדובר :
מיקום : תחנת דלק בצד ימין תחילת רחוב המלאכה , בדיוק בפניה מכביש 44
מראה :
שיער שחור, נראית מזרחיה/ערבייה , פרצוף קצת פיתה
לבוש : לבשה הכל שחור , ג'קט שחור , גרביונים שחורים ומגפיים

מי? מה איך?

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”