כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 70 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

693
אתמול עשיתי סיבוב בחולון בסביבות 22:15 בנאי היה ריק מת. ראיתי כמה רוסיות שבורות במרכבה ואפילו קוקס אחד היה שם. בדיוק כשהתכוונתי לזוז הבחנתי בבחורה בלונדינית לבושה בשחור עם מכנס עור ומגפיים. היא ישבה בתחנת אוטובוס סמוך לחניה של שופרסל. התקרבתי עם רכב שאלתי אותה היא אמרה מציצה וזיון ב 100. נראתה כמו פרח במדבר לעומת כל השממה ומעט שבורות שהיו .
הגענו למקום המיועד עברנו לאחור שילמתי לה. היא הרימה את החולצה החזה גדול סיליקון נראה ממש סבבה. גוף מוצק יחסית בנויה טוב.
המציצה הייתה מקונדמת לא רעה בכלל די מושקעת. לאחר כמה דקות של מציצה עברנו למסיונרית כאן קצת התבאסתי כי היא לא הורידה מכנס אחד לגמרי כי הייתה עם מגפיים. למרות זאת ומעט אי נוחות היא יחסית די צרה ונתנה קונטרות טובות.
לאחר מספר דקות של פימפום שפכתי.
מסתבר שקוראים לה אלה והיא לא רוסיה. בחורה לדעתי בשנות 42-45 שלה למרות שלטענתה היא 38. גובה כ 162 מבנה גוף בריא ומוצק לא מלאה ממש בנויה טוב ויש מה לתפוס.
ניסיתי להוציא טלפון היא טענה שלא זוכרת תמספר לקחה את שלי הבטיחה שתשלח הודעה (עבודה בעיניים)..חח
סך הכל לא רע בכלל.

זיון - 5.5
מציצה - 8
יחס - 8
אם אהיה באזור אשמח לדגום שוב חבל שאין לי את הנייד שלה. אשמח אם מישהו מכיר והיה איתה וקיבל טלפון ישלח לי..
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

697
חזרתי עכשיו מסיבוב .
הרמתי בחורה בשם יוליה, ברחוב המרכבה אחרי שופרסל לכיוון רחוב המלאכה איפה שבדרך כלל יש את הזקנה הקפופה , חשתי הבחורות אנה והשניה מה שמה .
הסיבה היחידה שהרמתי אותי היא שהיה לה תור ארוך של מכוניות שמסתובבות סביבה ,

( דרך אגב , טנדר vw אפור עם מדבקה של איזה שקר דתי מאחורה. יש לי את מספר האוטו שלך ופעם הבאה שאתה נצמד ככה לאוטו אחר עם בחורה בזמן העבודה אני מפרסם אותו. כבר ראיתי קרציות בלי טאקט אבל אתה שלב חדש באבולוציה)

בכל אופן בדיוק כשעשיתי את הכניסה לרחוב ראיתי רכב אחר מוריד אותה ולקחתי אותה .
הבחורה חמודה , קוראת לעצמה יוליה .
שיער קרה חום כהה, שימלת מיני סקסית, מגפיים שחורים ארוכים
גוף לא משהו, טיפה כרס , חזה קטן
מציצה של 8 שניות על השעון
ואז זיון סביר
מתפשטת לגמרי
100 שח

אה כן , הבחורה חופרת ברמה מיוחדת במינה . לפני , אחרי, ותוך כדי האקט ולא הפסקה
לא סתמה את הפה נשבע לכם הייתי צריך לשים את היד על הפה שלה , גם זה לא ממש עבד .

בכל אופן, היא סבירה בשביל לפרוק לחצים - אך ורק אם אתה חרש , ראה הוזהרת

דבר אחרון : היא משתמשת בקונדום ממש עבה , אז תביאו מהבית

698
יום שלישי בערב בסביבות שמונה ליד הפארם בחולון דגמתי בחורה ערבייה בשם גסיקה .גבוהה קצת מלאה.מתפשטת לגמרי ומשתדלת מאוד .המחיר הרגיל מאה למציצה וזיון.מציצה בלבד בשבעים.לדבריה חיפאית .נתנה לי את הנייד שלה למעונינים

699
היום - 21:00 , נטלי באיזור השופרסל.
-------------------------------------

אני לא מכיר שם את כל האיזור היטב, אבל הסתובבתי שם ברחובות והיה די ריק.
ליד שופרסל קצת אחרי תחנת אוטובוס בצד הרחוב של שופרסל ראיתי שתי בחורות.
אחת מבוגרת, רזה, שיער ארוך שחור, ולא נראת משהו בכלל.
השנייה לעומת זאת הרבה יותר צעירה, באיזור 35-38 אני מעריך, ישראלית מזרחית בשם נטלי.
מראה: גובה 165 בערך, שיער חלק שחור, מאופרת, מלאה אבל לא שמנה,עיניים חומות, שזופה,פנים נחמדות, נראת סבבה סה"כ, במיוחד לעומת הקודמת.
תפריט: הכל ב100 מקונדם.
יחס: חמודה מאוד.
היתה נחמדה, מצב רוח טוב. פטפטנו טיפה לפני - שאלה האם לדעתי, הבחירות ישפיעו על כמות הלקוחות :). אמרתי לה שלמשהי נותנת שירות טוב בטח אין מה לדאוג.
שירות:ביקשתי רק מציצה, אבל התפשטה לבד לגמריא בלי שביקשתי אפילו.
גוף סבבה יחסית, יש מה לתפוס בתחת, חזה גדול, טבעי, קצת נפול.
עברנו למושב האחורי,ליטפה לי את החזה, שיחקה קצת עם הבולבול, קונדום ולעבודה.
שיחקתי עם אצבעות, כוס מגולח, שאלה תוך כדי מציצה פעמיים אם אני רוצה לזיין אותה. מציצה לא משהו, לא לוקחת עמוק אבל גונחת נחמד:). אחרי 10 דקות התחילה לשלב גם את היד, אני לוקח לי זמן לגמור. אחר עוד חמש דקות התחילה להתעייף אבל הייתי כבר בשלבים מתקדמים, עזרתי לעצמי קצת עם היד תוך כדי שהיא מאוננת.
ביקשתי שתדבר קצת מלוכלך, הסכימה, אחרי דקותיים, בקשתי שתקח שוב בפה, תפסתי את הראש וגמרתי. לא התלהבה מזה שנהייתי טיפה אגרסיבי אבל גם לא זזה וחיכתה עד שאסיים לגמור.
הכל כמובן עם קונדום.
התנקנו ולקחתי אותה חזרה. אמרתי שנהנתי, בקשה שאחזור, אמרה שעובדת בימי רביעי וחמישי קבוע בערבים, עושה 1000 שח ועפה.
לחצנו יד, חייחנו ונפרדנו לשלום.

בסה"כ אני מרוצה וממליץ,אומנם המציצה לא משהו, אבל מראה סבבה,יחס אדיב, לא הרגשתי תקתוק בכלל, שמאל טוק חביב. השארתי טיפ.
זיון לא ניסיתי, כי אני נוטה יותר להסתפק במציצה כשמדובר בבחורה שעובדת ברחוב(ולא מתקלחת מן הסתם בין לבין), כך שאין לי דעה בנושא.

בבחזור דרך רחוה המלאכה ליד חניה של סלקום ראיתי קוקס קטנה עומדתת מחכה.
שיהיה לילה טוב מי שישן והרפתקאות טובות למי שצד.:)

700
TORRO ודורש גיוון היקרים,
כחברים חדשים בפורום או יחסית חדשים קבלו ח.ח (חיזוק חיובי).

כתיבתכם עלתה באיחור עקב מספר הודעות נמוכות ממאה כך שרק עכשיו הבחנתי בהן.

כבוד מבחינתי להקפיץ ולהעלות שרשור זה לראש הרשימה על מנת שגם חברים נוספים,שלא שמו לב כמוני,
יחשפו ויהנו מאותה כתיבה מושקעת ומהנה.

כיף לקרוא.

תודה שחלקתם,
תודה ששיתפתם,
תודה שאתם איתנו !! מוחא כפייה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”