כ חן משונצינו ---> שני מהמסגר 66 - סקס אדיר

חן משונצינו ---> שני מהמסגר 66

1

אם מישהו מחפש את חן משונצינו (ואני בספק אם יש מישהו כזה בכלל)
חן שעבדה בשונצינו ולפני זה ביהודה לוי ואבן גבירול ומקומות רבים נוספים עברה למסגר 66 והחליפה את שמה לשני.

פגשתי אותה שם במקרה היא לא זיהתה אותי למרות שהייתי איתה מספר פעמים במקומות אחרים.
החלטתי לקחת הימור ולהיכנס איתה שוב כי אולי עכשיו במסגר היא תשפר את השירות ותתאים את עצמה למקום.
לאכזבתי גיליתי שהשירות שלה עדיין נשאר מעפן בלשון המעטה גם במסגר..
אותו מסאז' סתמי ויחס מגעיל רק בלי אקסטרות.
זהירות!! אם כספכם חשוב לכם התרחקו מממנה.

אם בכל זאת הגעתם למסגר 66 אל תפספסו את מישל.

תהנו :)
מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.

5
כנראה שזאת האסטרטגיה שלה להחליף מקומות ושמות ולנצל לקוחות מזדמנים כי אף בן אדם שפוי לא יחזור אליה!
התרחקו משני מהמסגר ודאגו לעדכן ולהזהיר שוב כאשר תעבור לדירה אחרת ותחליף שוב את השם.

כועס

6
אני דיברתי פעם עם מישהי שמכירה אותה והיא סיפרה לי שבכל מקום שהיא עבדה בו היא הרוויחה הכי הרבה כסף (ביחס לבנות האחרות) בכל ערב נתון. הקולגה גם סיפרה לי שהיא עושה סמים כימיקלים ואולי בגלל זה היא לא זוכרת את הלקוחות שהיו אצלה. אני מסכים פה עם כולם שהיא תקתקנית מקצועית אבל אין פה מישהו שחושב כמוני שהיא אחלה זיון? בכל מקרה עכשיו כשהיא עובדת במקום שאין בו אקסטרות באמת אין טעם להיכנס איתה כי זה כמו לזרוק כסף לים.

8
[QUOTE=טייס חלל] אני מסכים פה עם כולם שהיא תקתקנית מקצועית אבל אין פה מישהו שחושב כמוני שהיא אחלה זיון? [/QUOTE]
לא מסכים.
זיון גרוע
לא מסכימה למצוץ אפילו לא עם גומי
בקושי נותנת לגעת לה בחזה ומתלוננת שלא נעים לה.
בזמן סקס שוכבת כמו גופה ולא זזה.
גם אם בעוד יומיים היא שוב תעבור למקום אחר שיש בו אקסטרות אין שום סיבה להיכנס איתה.

10
[QUOTE=אבשלום]אני מבין שהיא לא מציאה, אבל אולי מישהו זוכר איך קראו לה באבן גבירול?

שאני אדע אם אני מכיר אותה מקודם. תודה.[/QUOTE]

אבשלום ידידי,
גם באבן גבירול היא קראה לעצמה חן.

אפרופו אבן גבירול, ימית הפקידה המיתולוגית ירדה למחתרת, משהו יודע איפה היא?
פין חס - מזיין ולא חס
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”