כ רשימת מטרות חדשה - דף 2 - סקס אדיר

רשימת מטרות חדשה

11
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6434 הייתי בעבר במודעה עם התמונת האלה אבל נראה שהחליפה מספר ממה שאני זוכר אפשר לדלג על המודעה הזאת לא זוכר אם ביטלתי מפאת מראה או שנכנסתי והיה גרוע.
אין שום בעיה בניקה ובזמנו נתנה שירות מעולה בכל הפעמים שביקרתי נשארתי למעלה משעה וגם הייתה מתנשקת
הבעיה היא שהיא כבר לא צעירה כמו פעם והגיל עושה את שלו, לא שהיא נראית גרוע אבל פחות מבעבר וגם העניין שמיציתי אותה ואין טעם להגיע שוב. ממליץ לך פשוט לנסות לתפוס את רומי כרגע לדעתי אין מישהי שמשתווה בשירות וגם במראה אלא רק באחד מהם.
יש עוד אופציה מהאתר החיצוני של מור מהבאנר למטה אבל היא ביקשה לא לרשום עליה ואני אכבד את בקשתה. ת'כלס מתוך כל המודעות יש רק 3 מומלצות אז מה הפלא שלא זמינות
סקס מוריד עול מלבך

רשימת מטרות חדשה

12
תמיד-מיוחד - בגוגל קרום פשוט עושים מקש ימני על התמונה ו"חפש תמונה בגוגל"..

בנוסף הזאת מאטרף עם החבר עושה "הכל" בהנחה שהכל זה לשכב עם זין קטן ולא עומד ולמצוץ לך עם קונדום מציצה
הכי גרועה שתקבל בחיים שלך, ושאתה רוצה לזיין היא נשכבת על הבטן ומכווצת את התחת כדי שלא תצליח להכניס עד שתתייאש.
חוצמזה זה היה על ספה בסלון היא הייתה פרחה מעצבנת וחצופה שלא שווה יריקה לפרצוף.
וגם ,היא רצתה ממני 400 בטלפון ואמרתי לה לא משנה והיא הורידה ישר ל300 מה שהיה צריך להיות אזהרה בשבילי אבל החרמנות השתלטה. בכל מקרה להתרחק !!!!

סאנקן - שמע אני קצת חולק עליך.. תקתוק מבחינתי זה כאלה שישר ולעניין מנסות לשפשף לך ורוצות שתעוף, כאלה שמוצצות ל2 שניות ומנסות לשים בין הרגלים ב"זיון", ואתה מוצא את עצמך בחוץ עצבני אחרי 10-15 דקות. איתה בסה"כ הייתי 30 דקות+ ושגם היא גמרה ככה שזה לא ממש תקתוק כמו ההרגשה של התקתוק שלא ממש בא לה כזה..
ובכל מקרה מסכים איתך לא מהמומלצות..

רשימת מטרות חדשה

13
שאני הייתי איתה היא ניסתה לתקתק עשתה ביד ושראתה שלא גמרתי עשתה טובה לזיון של כמה דקות ושראתה שלא גמרתי חזרה לעשות ביד עד שגמרתי וגם לא הסכימה שאני אמצוץ עם קונדום אם היית 30 דקות וגם גמרה זה לא תקתוק זה סבבה אולי היית לטעמה אבל במקרה שלי הייתי בחוץ תוך 15 דקות
סקס מוריד עול מלבך

רשימת מטרות חדשה

14
להלן אירועי הערב המבוזבז שלי, חוץ ממידע להבא לא יצא לי כלום ופשוט על הפנים. יצאתי דיי מוקדם והתוכנית הייתה להגיע למודעות שטוענות לזין גדול. התקשרתי לאחת המודעות וקיבלתי ניתוק לפנים, עברתי לסים אחר, ענתה והפנתה אותי לבן יהודה 51 , הקול היה מאוד מוכר וגם איך שהיא ענתה דיי היה ברור לי כמעט ב100 אחוז שאני יודע במי מדובר אז התקשרתי למודעה הבאה וגם אמרה לי בן יהודה 51 אז חשבתי כפל מודעות אבל אמרה שזה השכנה שלה וגם לא נשמעה אותו דבר. בהצלחה למצוא חניה באזור אפילו ב2 חניונים לא היה ובסוף בפוקס מצאתי חניה מאוד מאוד רחוק שאפשר להיכנס על המילימטר עם איזה 6 רוורס קדימה עד שמתיישרים, דיי ברור שאם אני מתכוון לתפוס סטלה באירוח הדרך הביתה תהווה מכשול לא קטן. הגעתי למקום וחיכיתי קצת עד שתהייה מוכנה.
שפתחה לא נשארתי יותר מידי זמן לברר על מה ולמה א.כי לא הייתה לטעמי ב.כי הייתה מישהי אחרת במקום והפלא ופלא זו אותה אחת שחשדתי בהתחלה שענתה לי (זאת שניתקה בהתחלה) פעם אחת עשו לי את השוק הזה שנמצאים עוד אנשים בבית וזה הספיק לי. אז אמרתי בנימוס שאני אוותר והלכתי . פה קרה משהו קצת מפתיע (אולי לא כל כך כי כנראה שמרוב הקילומטרז' שצברתי בתחום כבר מזהים אותי) היא אמרה לי שגם ככה היא לא הייתה רוצה לארח אותי כי אני ארשום את זה בפורום ועוד כמה דברים שאני לא זוכר אבל הם לא היו חיוביים. אחר כך היא התקשרה ושאלה למה הלכתי ו"בוא נפנק אותך" וכו' וכשאמרתי שלא מתאים לי התהפכה שוב ואמרה שגם ככה לא רוצה לארח כי אני ארשום בפורום ואני כל החיים בפורום ואין לי חיים אהה וגם איימה שתפרסם את המספר שלי בפייסבוק ו"תסרטן" אותו שזה מונח שאני לא מכיר אבל כנראה הכוונה שלטלפון שלי יהייה סרטן. אמרתי לה שהיא מוזמנת לעשות זאת
בשביל זה יש סים מיוחד לזונות צחוק . מה שיותר מדאיג בפן האישי שלי זה שקוקס שבחיים לא ראיתי ואין לי מושג מי היא יודעת מי אני הכינוי האינטרנטי כמובן. המספר שלה 055-8853560 המספר של הראשונה 054-6998784 למי שמכיר מדובר בטאיקשתאגם ועכשיו גם משי :) שתיהן נתנו את אותה הכתובת. לגבי טאי יש מספיק מידע ברשת לגבי השניה אין מה להוסיף כי לא נכנסתי אבל קחו בחשבון את ההתנהגות הזאת. לאחר מכן הליכה ארוכה לאוטו בחיפוש אחר מודעה אחרת, לפחות אני לא צריך לצאת מהחנייה הקשה הזאת בסטלה אז זה + לצערי גם במודעה הבאה לא התמזל מזלי והגעתי למקום שהייתי בעבר תחת מספר אחר וטעות שלי שלא רשמתיזכרתי את הכתובת. היה כבר מאוחר והייתי עייף ולקחת בחשבון שאני צריך לחכות שהסטלה תרד כדי להתחיל לנסוע בחזרה הביתה החלטתי שמספיק להיום. הלקח המרכזי זה שיום חמישי זה יום בעייתי מאוד אבל לצערי זה היום היחיד שפנוי לי פשוט סיוט בתל אביב. כמובן שניסתי כל הערב גם להשיג את רומי ללא הצלחה. עכשיו לצד החיובי בכל הסיפור. "הפרסום בפורום עובד עובדה!"
ועכשיו ברצינות עצם זה שיש מודעות לפורום ו"פחד" שמא נפרסם ביקורת מראה שבצד השני מתחילים להתייחס לנושא ברצינות כמובן שרובן פשוט מנסות למצוא דרכים לעקוף את זה כמו להחליף כתובות ומספרים אבל מבחינתי אם עשו עליי חאווה בפנים על 300-400 שקל ובהודעה בפורום גרמתי אפילו רק ללקוח אחד לא להגיע אני עשיתי את אותו הנזק וכולנו יודעים שמדובר ביותר מלקוח אחד.
פרסום מודעה אינו מהווה רשיון לגניבה מי שלא מסוגלת לתת שירות שלא תתפלא שיירשמו עליה בפורום. אפילו מנדי שנותנת שירות
"קריר למדי" מרוויחה מהפורום כי ללקוחות אין אלטרנטיביות מה שמראה שאפילו המאמץ המינימלי של מארחת משתלם.

אני רוצה לבקש מהחברים פה בקשה אם אתם הולכים בבקשה תפרסמו אפילו ב 3 משפטים. זה מרגיש לי כאילו רוב הפורום דוגר ומחכה להמלצות ואף אחד פה לא מנסה דברים חדשים אלא רק לפי ההמלצות. באותה מידה יכלתי לא לרשום כלום אם נעזור אחד לשני יהייה לנו חיים קלים ולא נצטרך לעשות אחורה פנה בערב שאנחנו הולכים להתארח כי אין לנו זמן לבדוק יותר מ2 מספרים.

כרגע יש 2 מודעות שמעניינות אותי ואשמח לקבל מידע
052-5494675
054-3175209
סקס מוריד עול מלבך

רשימת מטרות חדשה

16
אתמול הלכתי להתארח והרי הממצאים טאי במודעה כפולה בשם לילי מספר מסתיים ב 209 מפנה לבן יהודה 53. אני כבר מזהה את הקול שלה אז לא היה טעם להגיע אבל זה 100% היא. לאחר מכן הלכתי למודעה קאטיה בת 20 קוקסינלית בלונדינית
מסתבר שגם כאן יש כפל מודעות עם מודעה סנדרין הקוקסינלית . הפנתה אותי לרחוב יוחנן הסנדלר ובנס מצאתי חניה במקום (אזור בעייתי מאוד ליד שנקין) משם הפנתה לרחוב ברנר . לא נכנסתי מכמה סיבות א.המראה שלה לא לטעמי נמוכה ובוקסתית - לא שמנה אבל זה מבנה גוף שלא לטעמי. לא נראית רע אבל אני מחפש ואוו ולא מספיק לי רק "סבבה" לא מצדיק 400 שקל במיוחד שיש יותר כוסיות בפחות כסף. ב. מבחינתי ניסוח במודעה "אם אין לך 400 אין לך ממה להתקשר" מראה לי שמדובר במישהי שאין לה סבלנות, לא הייתה מופתעת שביטלתי ומיהרה לסגור הדלת. בנוסף, עקב חוויה ממש לא טובה עם קוקס ערביה אחרת מבחינתי מדובר בתוספת סיכון. לאחר מכן הלכתי למנדי והיה סבבה לגמרי , לאלו מאיתנו שמחפשים זין גדול וקוקס נשית אין יותר מידי אופציות

סקס מוריד עול מלבך

רשימת מטרות חדשה

18
ולחשוב שאני פתחתי הדיון הזה...
שונקן, תודה על הדיווחים, חבל על המציאות...

עקב הוצאה לא צפוייה, ומחסור ב"מבחר", ביקרתי רק אצל רומי הידועה...בעלת הצינור 5 צול מבולבל.
לא היה תקתוק, היא הייתה נפלאה מבחינת שירות, אבל עדיין היה חסר לי משהו...
במטרות לחודש הקרוב :) (יותר נכון ל10 לחודש...):
1.http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7933
נוי, לא חסרות ביקורות, הגדירה את עצמה בטלפון כ"לא ממש אקטיבית".

2. http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8598
קוראת לעצמה שני, מראה מסקרן שזיכה אותה כמס' 2 ברשימה.

3.http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6919
ניקה, שמוכרת לכולם, בטלפון נשמעת מותשת, אבל עדיין נראת לא רע וגם הביקורת מחמיאה.

ו...זהו, אין עוד מטרות.

רשימת מטרות חדשה

20
לא, השמות לקוחים מבננה. אגב אני מקווה שברור לך שהתמונות לא אמיתיות וזה תמונות שזוהר משתמשת בהם, לפחות ככל הידוע לי. אגב כנראה שנהייה באופנה לחזור ללקוחות בטלפון ולאיים עליהם הפעם אחרי שרשמתי את ההודעה קיבלתי סמס בזו הלשון

"תשמע יא בן זונה אם אתה לא מוריד מה שרשמת מגישה עליך תלונה במשטרה וגם כל המשפחה ידעו מה אתה אוהב יא חובב זין הבנת יש לך עד מחר או שהתגלה כבר מחר בתחנת משטרה על זה שאתה מפרסם את המספר הפרטי שלי וגם את השם שלי הבנת אדון אורין מזרחי"

סתם שתדעו באיזה ערסיידה מדובר. ומכיוון שדי ברור שהקוקס נכנסות לקרוא אני יעביר מסר קטן ברשותכם. אתן חיות בעידן שבו יש דבר שנקרא אינטרנט ופורומים וזה חלק מהמציאות ואם אני לא אכתוב מישהו אחר יכתוב. לצאת נגד הלקוחות מקביל ליריקה מבאר השתיה שלכן, אדם נשוי יחשוב פעמיים לפני שיילך להתארח אם יש מצב שייחשפו אותו. ההתנהגות הזאת לא תקדם אתכן להפך היא רק תבריח את הלקוחות שנשארו . לא ברור לי בדיוק מה העלמה רוצה להגיד במשטרה . אני זונה שעובדת בבית (שזה אגב לא חוקי) ומישהו ביטל אותי ורשם עליי בפורום שאני לא לטעמו וגם אמר את השם הבדוי שלי מהמודעה. ובנימה אישית לא ברור לי איך את מתכוונת למצוא את המשפחה שלי אבל אני יחסוך לך את הזמן הם יודעים והכל בסדר גמור.

סקס מוריד עול מלבך
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”