כ שאלה אינטימית לכל הגולשים - דף 4 - סקס אדיר

שאלה אינטימית לכל הגולשים

31
אוקיי אז לקח לי זמן לעכל את כל התשובות שלכם.. ראשית תודה רבה לכל מי שהגיב ונתן דעה!
דבר שני, נדפקתם? איך הגעתם למסקנה שאני איזו מישהי שבאה לחקור את הנושא כאילו אין לי חיים?
לכל מי שתהה למה לא פניתי לפורום של רופאים זה אך ורק מהסיבה שתשובה של רופא לא תהיה כמו תשובה של גבר פשוט, רופא ישר יראה לי שזה לא טוב ושחייב לעשות ניתוח.. הכל בשביל לקבל כסף.. אז כן קבעתי תור לניתוח וביטלתי אותו מהחששות שאולי התוצאה תפגע בי או שפשוט אני צריכה למראה. לכן פניתי לכאן,לפורום הכי רלוונטי לנושא הזה,הגעתי לכאן דרך תוצאות גוגל!
אז חבר׳ה,צאו מהסרט- אני בחורה רגילה סה״כ בת 23 שרצתה קצת תשובות, אף אחד לא חוקר אותכם..
ושוב תודה לכולכם!

שאלה אינטימית לכל הגולשים

34
אני מאמין לך!
ולגבי השפתיים: כמו שאמרו אחרים, לא רק שזה לא מרתיע ולא מבחיל, זה אפילו נשמע מדליק!

[QUOTE=Shishir]אוקיי אז לקח לי זמן לעכל את כל התשובות שלכם.. ראשית תודה רבה לכל מי שהגיב ונתן דעה!

דבר שני, נדפקתם? איך הגעתם למסקנה שאני איזו מישהי שבאה לחקור את הנושא כאילו אין לי חיים?

לכל מי שתהה למה לא פניתי לפורום של רופאים זה אך ורק מהסיבה שתשובה של רופא לא תהיה כמו תשובה של גבר פשוט, רופא ישר יראה לי שזה לא טוב ושחייב לעשות ניתוח.. הכל בשביל לקבל כסף.. אז כן קבעתי תור לניתוח וביטלתי אותו מהחששות שאולי התוצאה תפגע בי או שפשוט אני צריכה למראה. לכן פניתי לכאן,לפורום הכי רלוונטי לנושא הזה,הגעתי לכאן דרך תוצאות גוגל!

אז חבר׳ה,צאו מהסרט- אני בחורה רגילה סה״כ בת 23 שרצתה קצת תשובות, אף אחד לא חוקר אותכם..

ושוב תודה לכולכם![/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”