balon14/אני לא זוכר את שמה,
אני יודע רק דבר אחד שנהנתי מאוד ועם יצא לי מחר אני אנסה עוד הפעם,
balon14 העם אתה יודע עם היא גם מגיע לבית של הלקוח עם הוא מבקש?
עזרה עם קוקסינלית
12pini29 כעת בלבלת אותי, אם היית אצלה לפני שבועיים מדוע ביקשת פרטים עליה לפני יומיים?
מי שמאונן לא מזיין
עזרה עם קוקסינלית
15חברים שלום,
אני בדרך כלל לא משתתף בדיונים כאן אבל את הבחורה הזאת אני מכיר אישית ומגיע לה בהחלט שאשתף אותכם.
אז ככה, אני מכיר את הבחורה שנים. היא מארחת בדרום ת"א, באזור שקט ללא כל מני חברה בעייתים. דירה קטנה ודיסקרטית.
לגבי הבחורה, קודם כל היא אחלה בן אדם, נורמלית, שפויה וניתן לדבר איתה לא רק על סקס. היחס שהיא נותנת גם מעולה. כמובן שכדאי שתעמוד בדרישותיה, היא לא מארחת שמנים ולא נראים טוב ולא כדאי שתשקר לה.
שירות שלה מעולה, מציצה בין הטובות שקיבלתי, רימינג..היתי אומר הכי טוב. חור צר ומפנק. משפריצה תמיד עם כול קליינט. זין עומד, חודרת ונחדרת.
לא מתקתקת.
מראה: פנים נאות, חזקה סיליקון עומד, תחת עסיסי ויפה, זין יפה.
קיצר אחלה בחורה ומגוון שירותים מיוחדים. תהנו!
אני בדרך כלל לא משתתף בדיונים כאן אבל את הבחורה הזאת אני מכיר אישית ומגיע לה בהחלט שאשתף אותכם.
אז ככה, אני מכיר את הבחורה שנים. היא מארחת בדרום ת"א, באזור שקט ללא כל מני חברה בעייתים. דירה קטנה ודיסקרטית.
לגבי הבחורה, קודם כל היא אחלה בן אדם, נורמלית, שפויה וניתן לדבר איתה לא רק על סקס. היחס שהיא נותנת גם מעולה. כמובן שכדאי שתעמוד בדרישותיה, היא לא מארחת שמנים ולא נראים טוב ולא כדאי שתשקר לה.
שירות שלה מעולה, מציצה בין הטובות שקיבלתי, רימינג..היתי אומר הכי טוב. חור צר ומפנק. משפריצה תמיד עם כול קליינט. זין עומד, חודרת ונחדרת.
לא מתקתקת.
מראה: פנים נאות, חזקה סיליקון עומד, תחת עסיסי ויפה, זין יפה.
קיצר אחלה בחורה ומגוון שירותים מיוחדים. תהנו!
עזרה עם קוקסינלית
16יש עוד דיווחים עליה?
כי הדיווחים נורא סותרים, מצד אחד יש מחמאות,
מצד שני יש ביקורות רעות,
מישהו ביקר אותה לאחרונה ויכול לעדכן?
כי הדיווחים נורא סותרים, מצד אחד יש מחמאות,
מצד שני יש ביקורות רעות,
מישהו ביקר אותה לאחרונה ויכול לעדכן?