כ סטלה-בת ים - דף 2 - סקס אדיר

סטלה-בת ים

11
גם אני הייתי עם סטלה והחוויה שלי שונה משל המדווח. ראשית היא נראית באמת טוב, רזה עם פנים נעימות ושדי סיליקון לא רעים. היא מוצצת סביר, וגם נעה במיטה לא רע. אבל אני הרגשתי שאני מזדיין עם אחות רחמנייה, היא מאוד שירותית ופסיבית ומצד אחד נותנת תחושה נעימה ומצד שני גורמת לתחושה לא נעימה כאילו עושים סקס עם עובדת סוציאלית.

בכל מקרה אני מניח שיהיו הרבה שיותר יאהבו, פשוט לדעתי אובר נחמדות זה בעייתי. אגב לא ראיתי משהו מיוחד במציצה שלה, הייתי אצל טובות יותר.

דבר אחד אחרון. התאגיד המפורסם עושה תרגיל, אל תפלו בו. הם מזמינים אתכם תמיד לשעה עגולה, או למחצית השעה מתוך רצון לעשות סדר בתכנת הפגישות שהם משתמשים בה. אני איחרתי את המועד, ברבע שעה והודעתי.נאמר לי על ידי הפקידה,שאני אקבל את השעה המלאה. זהו שקר, לעולם לא תקבלו את השעה המלאה. הם יקזזו את הזמן שאיחרתם מתוך השעה השלמה, ותקבלו 45 דקות במקרה הטוב. הגברת הנחמדה, התעקשה שנכנסתי ב-30 למרות שהגעתי ב-45. במילים אחרות זה קרה לי מספר פעמים, אם אתם מאחרים תלכו לבחורה אחרת או תעשו אחורה פנה.

סטלה-בת ים

12
XXXMEN ידידי כמוני כמוך...כמו שנאמר כאן בשרשור אני לא נוטה לדווח כאן הרבה (כי לא תמיד יש לי לחדש) אבל בהחלט סטלה זאת בחורה שחייב לדווח עלייה,לא יצאה לי יומיים מהראש.

T.D תודה,באמת שהשתדלתי לתת פירוט מלא למה שחוויתי הרגשתי אפילו מחויבות מסויימת להעלות את החוויה עם סטלה מכיוון שמגיע לכולכם שאתרום כשמתאפשר ואפילו במעט שאוכל.
-אם הכתיבה שלי לא בסדר אני אשמח לקבל חוות דעת באמת שהשתדלתי!

GAMA LIGHET-כל אחד והעדפותיו הלוואי שכל נערה שאלך אלייה תהיה אובר נחמדה אליי מעדיף מאשר אנטיפתית .

סטלה-בת ים

14
אני אסביר את עצמי בקצרה. יש נחמדות ויש נחמדות, ברור שחביבה עדיפה על אנטיפתית. אבל ויש אבל, יש בחורות כמו ג'ני שדיווחתי עליהם שהנחמדות מנווטת אל פעלתנות אירוטית כיפית . אצל סטלה ההרגשה שלי הייתה שהיא רק נחמדה ותו לא, זאת אומרת זו בובת מין יפה, נחמדה שירותית אבל בסופו של דבר בזה זה מסתכם. הלוואי שכל הבחורות יהיו נחמדות, אבל לפעמים לפחות לפי דעתי זה לא מספיק במיוחד במחיר של 500 שקל.

סטלה-בת ים

16
GAMA-אני חושב ש GFE=לאובר נחמדה כהגדרתך והרבה חברים מחפשים את זה באותה רמה שמחפשים סקס טוב ולפעמים הצורך ב GFE עולה על הצורך מביצועים טובים לכן לא תמיד ניתן לקלוע בול.גם אני הלכתי לפעמים בעקבות המלצות של חברים בפורום לבחורות ולא ממש נהנתי .

יומיומי81 רק אל תשכח לדווח לנו

סטלה-בת ים

17
הכוונה כאן לא לפגוע....למרות שכן כתבתי נגד הדיווח החד צדדי שלו, דיווח כזה הוא אכן מרגיש כיחצני, אינני יודע אם הוא יחצן או לא, לכן לא אתיימר להניח שהוא אחד כזה.

בארץ ואף בחו"ל אין חוויה מושלמת שהכל הולך טוב, אלא אם שוכחים לשים לב לרע ומתלהבים רק מהטוב.....
דיווח כזה יוצר אשליה שכל אחד הולך לקבל "כוכבת פורנו", וכולנו יודעים שזה ממש לא יקרה ולכן חלק גדול יפול ב500 ש"ח,
צעיר לנצח יגיד לכם שזה סכום מוגזם.

קצת הסטוריה בפורום לא תזיק במיוחד סביב התאגיד, תבדקו דיווחים ראשוניים מפוצצים קודמים ואחר כך תבדקו את הדיווחים המשנים והאחרונים ותראו שהם כמעט תמיד מספרים על אכזבה.
ואם תלכו עוד אחורה (ציינתם 2009) אז תראו שלדיווח בדרך כלל היה מבנה של טוב,רע וציונים בסוף על הביצוע.

אז די לצדקנות, נכון הוא דיווח, והדיווח מאוד מעניין ותיאטרלי אבל חד צדדי וזה מבחנתי סוג של מלכודת דבש.

gama אתה צודק במאה אחוז לגבי הזמן לצערי נפלתי בעניין ,וויכוח על זמן עם הבחורה לא עוזר כאשר אתה רוצה לזיין והיא רוצה שתלך.

אלכס, לא הבעתי את דעתי עליה אלא על הדיווח וזאת זכותי, לא קטלתי אותו אלא ציינתי שלדעתי זה חד צדדי, אם נפגע מדברי אז אני מצר על כך.

TD, לא מעוניין לבזבז זמן.

.You so need a Daddy, little girl

סטלה-בת ים

19
barsivor-יש בטוח עגיל בלשון ויש מציצה חשופה
BIG DADY-הדבר האחרון שארצה זה להפיל כאן חברים בפורום! לכן אני מבהיר שוב פעם שזאת החוויה האישית שלי ויכול להיות שלאחר תהיה חוויה שונה לגמרי! אם נלך למסעדה כולם יזמינו את אותה מנה ?! לא! כל אחד והטעם שלו כל אחד והסגנון שלו אנחנו כאן כדי לשתף בחוויות האישיות .כל אחד שקורא יכול לבחור אם מתאים לו מפגש דומה לא .

סטלה-בת ים

20
הייתי אצל סטלה ואני חייב לציין שהרושם שנותר אצלי דומה מאוד לדיווח של ירון ירון( אחלה דיווח דרך אגב)
אני אוסיף ואציין שהמראה שלה הוא בדיוק הטעם שלי.
יחסית לבחורות אחרות סטלה ממש מוכרת איזה סוג של פנטזית פורנו.
תוסיפו על זה שהיא ממש נחמדה( למרות שאני הגעתי אליה בשעה 22:00 אחרי שכל היום היא היתה תפוסה).
גם לי היא סיפרה שהיא עובדת במועדוני Fkk בגרמניה.
הדבר שהכי הלהיב אותי אצלה שהיא פשוט זורמת לכל תנוחה מטורפת שתנסה. והמציצה עם העגיל בלשון פשוט להיט.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”