כ בנגקוק-תאילנד - דף 2 - סקס אדיר

בנגקוק-תאילנד

11
ברוב המקרים מי שהשיג בחינם או תמורת קצת פיצוחים ושתיה לא מבין שבפועל הוא ניצל את הבחורה שרצתה משהו אחר.
זה שהיא לפעמים לא מבקשת כי הן ממתינות ליוזמה של הגבר או מצפות לקבל משהו בסוף ..מתנה..כסף וכד׳ זה אפשרי לצאת בחינם מזה אבל זה בטח אומר שאתה חי בסרט אם אתה חושב שבגלל שאתה נחמד בדיבור ובתשומת לב היא מצפה לחינם.
נכון שלפעמים הן מעדיפות תשומת לב על כלום אבל בטח ובטוח במאה האחוז שמצפות לכסף.

מהניסיון שלי שווה להשקיע בעסקה ברורה של כסף תמורת שירות.
פחות זיוני שכל. מי שרוצה לקום איתה בבוקר ולהשקיע ביחס ובארוחה
פאק אנד ביי ביי ולא פארק אנד ביי ביי ביי ביי במובן של קניות לבחורה...

כשמשאירים באוויר בלי כסף זה תמיד נמתח יותר ממסטיק ואפשר לפעמים לנצל ככה בחורות שחושבות שייצא להן משהו ממך. תאמין לי שתשעים אחוז לא ובטח לא אלו שהן פצצות ממש יזדיינו איתך כי אתה נחמד ומדבר יפה

בנגקוק-תאילנד

12
היות וכאן מדובר על בחורה, אין לי רצון להיכנס ללמה היא שכבה איתי בחינם ולא דרשה כסף, את השיחה הזו ניהלתי איתה והסיבה ידועה לי.

ושוב אני אכתוב, שבלי הנחמדות, דיבור וכדומה כמו שציינתי קודם לא הייתי מזיין אותה גם בכסף.
היא לא עובדת בתעשיה ישירות , למרות שכולנו יודעים שאין דבר כזה בחורה תאילנדית שלא עובדת בפטאיה, אבל מהכרות שלי איתה היא לא מפזזת בין הפלאנגים המתיירים בעיר.

לא היה כאן ניצול כי היא רצתה את העניין יותר ממני, לא אני זה התחלתי את העניינים (גם זה קורה בתאילנד).

לכן כל ההשערות והדימיון הרץ של החברים כאן בדרך כלל הולך לצד הניצולי של העניין.
לא כל אלה שנוסעים לתאילנד הם בהמות שמחפשים רק את הזול ואיפה לנצל, למרות שיש לא מעט כאלה במיוחד מהעם שלנו.

אני לא חיי בסרט, גם מהכתיבה שלי זה די ברור שלא ניסיתי לתאר את זה כסיפור אהבה או משהו דומה, לכן חבל לקטול אם לא מבנים וחבל להכליל את כל המקרים (אופי ישראלי) כאילו אתה מכיר את כל המקרים.

באופן כללי אני מסכים עם המשפט "עדיף לשלם ולא לתעסק עם הגברת אחר כך", וזאת עשיתי רוב הטיול, אבל כאן היה מקרה שהוא יוצא דופן מבחינתי, וכן הוא היה חינם (כמעט,פיצוחים כמו שקראתם לזה).

אני לא מחפש כאן שיאמינו לי פשוט הכללות החד צדדיות שאין חינם בתאילנד צורמות לי, כי לחבר הפורום הספציפי הזה לא היה מקרה שכזה, אז הוא החליט שאין.

.You so need a Daddy, little girl

בנגקוק-תאילנד

13
ביגדדי אל תעלב היה לי חינם בפאטייה ב 3 מקרים תמיד עים חדשות בפאטייה לפני ביהס של החיים ובפעם אחת אחרי 5 דקות קיבלתי טל מ'אחותה' למה לא שילמתי לה ! ניסיתי להסביר שאני מעוניין בה לטווח ארוך והכל יהיה בסדר אבל לא עזר.בבנגקוק הכרתי מישהי פרטית לא מהתעשיה חמודה חזה גדול בהירה יצאנו למסעדה[זנזיבר סוי 11 ] יצא חשבון של 2000 באט אחכ למועדון עוד שתיה ואז דיברו לנסוע לפאטייה לחופש אמרה אין בעיה יש לה חבר יקח אותנו במונית 2500 באט ונישן במלון הרד רוק 3000 באט ללילה הבנתי שאני הולך לפשוט את הרגל לא הסכימה לנסוע באוטובוס לפאטייה אז נפרדנו ומאז לא שמעתי ממנה אז תחסכו ממני את הסיפורים

בנגקוק-תאילנד

14
מרחיב... הזנזיבר בסוי 11 (בעיקר הפיצה לידלדים ב-99 בהט ...)דווקא נראתה כמו אחלה מסעדה, אבל העדפתי האת המסעדה האיטלקית מעבר לרחוב בקומה השניה(פיצה מעולה ב-200 בהט) ואת התאילנדית ליד ה-7/11 שמכינה ברחוב אוכל ב-55 בהט .. (:

אבל הקטע בויכוח שלכם ששניכם צודקים.
נדיר מאוד למצוא בחורה (אני מדבר על פאטאייה) שתבוא איתך בחינם "אמיתי", אבל אפשרי.
אני מראש העדפתי שתהיה לי את האפשרות בבוקר לומר לה ללכת בלי נקיפות מצפון ושכללי המשחק ידועים לשני הצדדים.

בנגקוק-תאילנד

16
מרחיב, כל אחד והמזל שלו, ואני גם לא ממליץ לחפש חינם.
הפעם במקרה קרה מה שקרה, ציפיתי לבקשת מזומן בבוקר, וכבר הכנתי בראש את הסכום לתשלום, והיה רגע של אי נוכחות אבל לא שילמתי, ומנסיון שלי אין להן בעיה לבקש.

היא לא ביקשה, ואחר כך מהיכרות יותר מעמיקה איתה הבנתי למה,. חייב לציין שאני עדיין בקשר איתה.
בשום שלב לא הצעתי לה משהו לטווח ארוך, וגם לא הייתי בעניין שלה בכלל ועדיין לא בעניין שלה, אבל כשמציעים משהו בחינם אז לוקחים.
היא היית מודעת לסוג הטיול שלי וגם ידעה שאני עם בחורות אחרות ולא היה פרץ של קנאה שידועה לשמצה אצל התאילנדיות.
בנוסף היה לה מישהו, פלאנג מאחד ממדינות אירופה.

בכל אופן, אתה חיפשת את החינם מבחורה עובדת שמכירה את התעשיה או מאחת שלא מכירה אבל "האחיות" (לא באמת אחיות) שלה יודעות את המשחק ולא מהכרות של שבוע-שבועיים קודם של הבחורה.
וכמו שגבניט אמר האופציה להגיד לה ללכת היא אופציה ששוה את הכסף שאנחנו משלמים ולכן אני גם מעדיף אותה.
החינם זה מקרי ולא שווה לחפש אותו בעיר כמו פאטייה.

גם באיך לסגור עיסקה עם בחורה ואיך לדבר איתן מאוד עוזר כאשר אתה יודעה לעשות את זה בחיוך ונחמדות ולא באגרסביות כמו הרוסים, הודיים, ערבים או הישראלים (לא כולם), זה מראה על לקוח שקל להתמודד איתו ולכן יש מצב שהמחיר יהיה נמוך יותר, שוב מנסיון שלי, והשוואת מחירים של אותה בחורה מול לקוחות אחרים.

בנגקוק-תאילנד

19
מילה על "חינם "לטובת כל מי שנוסע לתאילנד-הכי טיפשי בעולם לחפש,לחשוב,ולרצות חינם במדינה כמו תאילנד דגש על פטאיה.המחיר הוא אפסי יחסית לכל השקלים המיותרים שאנו זורקים כאן בערמות.250 ₪ לארוך או 100-150 ₪ לקצר...והכל מאוד ברור כולל הביי בבוקר בלי פוזות של קנאה ובלי פוצי מוצי מיותר של קנה לי...אני נוסע לפרוק לחצים ולהגשים פנטזיות..השקלים הופכים אותי למלך והפ נותנות לנו לשחק תמשחק .אני יודע שהכותבים כאן מבינים את המשחק יותר טוב מימני,אבל לצערי ישנם תמימים שקוראים וחושבים שכדאי או רצוי לחפש חינם-צריך לומר מאוד ברור-תשלמו-זה עדיף!!!זה כדאי!!!-ושלא יעבדו עליכם!!!

בנגקוק-תאילנד

20
זוגסקסי, אתה צודק ולא ניסיתי אפילו לרגע לשכנע שחינם זה מה שצריך לחפש בתאילנד.

פשוט לא אהבתי את הכתיבה החד משמעית שאין חינם בתאילנד נקודה, זה פשוט לא נכון.
יש שם הכל מהכל, וכך צריך להתייחס לזה.
מה לחפש שם ומה רצוי זו כבר שאלה אישית פר מבקר.

בכל אופן לסיכום, לא להיוה מקובע בנסיעה לשם, ותמיד לחפש להפתיעה את עצמך ולמתוח גבולות, רק הכל בזהירות יתר.

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”