כ דשה המסולקנת מהתאגיד - סקס אדיר

דשה המסולקנת מהתאגיד

2
שלום שלום

בחיפוש אחר פורקן שוב התאגיד נופל בברירת המחדל.

2 מהבחורות היו תפוסות עד מאוחר והחלטתי לפנות למודעה חדשה - דשה

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8475

הפקידה אדיבה, מוסרת 500 לשעה, בחורה גבוהה (1.75) ורזה, ציצי גדול מסולקן, מציצה חשופה ואפשרות לגמירה בפה. מכוונת לרחוב ארלוזורוב.

הכוונה נוספת במקום והדלת נפתחת - סיליקון זה שמה האמצעי. שפתיים, ציצים, ריסים מלאכותיים ועוד סימן ניתוח בבטן התחתונה (??). רזה מאד, עיניים מהממות ותחת קטנטן.

הבחורה מאד שירותית וחייכנית עם אנגלית סבירה. מפנה למקלחת (זהירות החלקה!!) ויאללה למיטה.

מתנשקת חופשי, GFE סביר בהחלט

מציצה סבירה + (השפתיים עוזרות) והגמירה היא לא ממש בפה.

מאפשרת ליקוקוס ללא אצבעות.

לאחר מכן מיסיונרית וגמירה שניה.

עושה את כל הקולות הנכונים בזמן הנכון ואין ניסיון לזירוז או לתקתוק - בהחלט בחורה נעימה ונחמדה ואין לי מילה רעה, אבל עודף הסיליקון והמלאכותיות לא עשה לי את זה יותר מדי.

כנראה שלא אחזור. מתאימה יותר לאוהבי המשופצות-מוחצנות.

052-5817352

זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

דשה המסולקנת מהתאגיד

5
החוויה שלי עם דשה הייתה מאוד אמביוולנטית. כפי שקודמי דיווח, קל לתאם עם הבחורה ולהגיע אליה. היא נמצאת במעין יחידת דיור, מקום די נוח. היא מסולקנת, יש לה שפתיים משופצות והיא שזופה מאוד. היא נראית סביר, לא תתעלפו ממנה, אבל בסך הכול מראה מצודד ודי טוב.

היתרון הגדול של דשה, שהיא מאוד נחמדה ואדיבה, אחת מהבחורות היותר חביבות שהייתי איתם. היא מוצצת לא רע, מוכנה לכל דבר בגבולות הסביר. היא בחורה טובה, ויודעת די טוב להזדיין ולגנוח. למרות זאת היה לי משהו חסר אצלה ואני לא יודע מה. אולי העובדה שיש לה אנגלית מחורבנת, משהו בה לא הרגיש נכון.

אף על פי שאני לא מסוגל להניח את האצבע על מה זה היה, בסך הכול היא מציעה חוייה די טובה. החזה של למרות השיפוץ הוא מאוד נעים למגע, יש לה תחת מזמין, כוס צר ונעים למראה, והיא מאוד מאוד חלקה. ועדיין אני לא יחזור שוב, כנראה שלא כל דבר אפשר להסביר.

עוזבת עוד 3 שבועות את ישראל.

דשה המסולקנת מהתאגיד

6
אהלן חברים

בקרתי אותה לפני שבועיים בערך.
בחורה איכותית מאוד זרמה איתי להכל...חוץ מאנאלי.
לדעתי נראת טוב למי שחובב כוכבות פורנו.
מאוד רזה עם קעקועים למי שזה עושה לו.
מציצה רטובה ועמוקה + זיון גרון משובח...גמירה בפה ללא תלונות.
ישבנו קצת שוחחנו באנגלית סבירה.
Gfe משובח וכייף.
אני מאוד נהנתי.
העמדתי אותה בעמידה עם הנעליי עקב איזה גוף יש לה וזיינתי אותה עם שתוף פעולה מצידה.
לדעתי שווה את הכסף.
אחזור? לא יודע ....מעדיף לנסות מישהי אחרת.
לסיכום בחורה חייכנית וזורמת .
חייה ותן לחיות

דשה המסולקנת מהתאגיד

10
אז דגמתי את הנערה היום,חמודה עם חיוך שווה,בטן קטנה...אבל בהכ ניראת טוב
מתנשקת מדהים ומתמסר,כוס עם קוצים-דיי מבעס,דגדגן בולט וחמוד...מוצצת חמוד לא עמוק מידי..מזדיינת חזק עם תנועות גוף טובות...ישבן דורש לא עושה אנאלי ולא מאפשר להחדיר לה אצבעות לטוסיק,נותנת שיגמרו לה בפה בלי בעיה.. לקראת הסוף התעייפה-למרות שהייתי הראשון הבוקר...קיצצה 10 דקות מהזמן,בטענה שסיימנו ואין זמן...כאן התעצבנתי,למרות שתכננתי להפניק אותה בטיפ,ירד לי הזיקפה והחשק לטיפ וייאלה זזים...יתרונות,נקיה וריחנית,משתדלת...מזדיינת טובחסרונות מוצצת לא עמוק מידי לצערי,קוצים בכוס,ניהול זמן מבעס.-לא חוזרים על שגיאה פעמים אחרת יחשבו שאני טיפש
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”