כ דאשה מתל אביב - מאד מומלצת - סקס אדיר

דאשה מתל אביב - מאד מומלצת

1
כמו שהתחייבתי בפוסט של יאנה. מכיוון שלא התאכזבתי עד היום מיאנה וחברותיה לא היתה לי שום בעיה לשכב על הגדר עבור חברי הפורום.

האמת שלפי התמונות רציתי לדגום את ויקה אבל יוליה הפקידה הודיעה לי על "צבע אדום" ושאלה האם ארצה להיכנס עם דאשה. אמרתי לעצמי למה לא למרות שלא ממש הצלחתי להבין איך הגוף שלה מהתמונות.

אז זהו...שיש לה גוף פצצתי בעיניי. קודם כל הפנים שלה ממש חמודות. יש לה רווח קטן וסקסי בין השיניים הקדמיות כמו לונסה פרדייס למבוגרים שביננו ואפשר גם מהתמונות לראות שהיא אוקראינית יפה טיפוסית. לגבי הגוף מה נאמר ומה נגיד- חזה בינוני מושלם בעיניי עם פטמות בדיוק באמצע כמעט ללא עטרה ובולטות בצבע בהיר...ממש משורטטות. תחת עסיסי עם קעקוע קטן מעליו. היא לא מקל ולטעמי בדיוק בפרופורציות הנכונות. מאד מטופחת עם לק אדום בידיים וורוד ברגליים. לאוהבי כפות הרגליים יש לה כפות רגליים סקסיות והיא קיבלה אותי בנעלי עקב ענקיות (כנראה זה הולך חזק באוקראינה כי גם שביקרתי שם ראיתי בנות על המגדלים האלו). היא היתה חלקה למטה אבל היו טיפונת זיפים ממש לא נורא אבל אני מעדיף חלק לחלוטין. לגבי הגיל דאשה צעירונת בת 25.

הדירה במרכז תל אביב. דירה גדולה ומרווחת. מהדירות לטווח קצר המושקעות בתל אביב ממש בקרבת הים. נראה שהבנות גם באו להנות בארץ הקודש כי הדירה ממש מוצלחת. הכל היה נקי מאד ולאורך השעה קיבלתי 3 מגבות חדשות. מים חמים בשפע שזה חשוב בימים קרים כאלו. לקח לי זמן. למצוא חנייה ואז שהלכתי לדירה ראיתי או לפחות אני חושב שראיתי חניון על רחוב הירקון שנמצא מאחורי הרחוב בו נמצאת הדירה.

לגבי הפעילות עצמה - דאשה מאד חושנית. מרגיש ממש כאילו עושה בטבעיות מה שהתברר לי כלא ממש נכון היות ושדיברנו בין האקטים הבנתי שלדבריה היא חדשה בתחום וכלל לא עסקה בזה באוקראינה. לא יודע אם זה נכון אבל שדיברנו שאלתי אותה איך היא כל כך טובה בזה אז היא ענתה לי "אני אישה". אני מתחיל להאמין שזה הסטנדרט של האוקראיניות :). בכל מקרה לאחר שקצת חפרתי אחזור לעובדות...דאשה שיתפה פעולה עם כל תנוחה שרציתי. היא אקטיבית וגם נראה שנהנית מהתהליך, הכי אהבתי להשכיב אותה על הבטן ולחדור לאיבר המין מאחור (לא עושה אנאלי לדעתי...אולי הייתי צריך לשאול).
לאחר הגמירה הראשונה דיברנו קצת. יש לדאשה אנגלית טובה יחסית לחברותיה והיה אפשר לדבר איתה וממש לנהל שיחה. תוך כדי היא עשתה לי עיסוי עדין עם ליטופים בעזרת הציפורניים הארוכות שלה. אמרה לי שהיא אוהבת לעשות עיסוי. לאחר מיכן אקט נוסף - סטנדרט אצלי.

הייתי עם דאשה שעה מלאה. אף איחרתי קצת ובכל זאת לא הלחיצו tותי בזמנים. יש משהו מיוחד בחברות הללו וכל פעם אני משכנע את עצמי שאין שם מישהו שמפעיל אופרציה והכל לא רק בצע כסף אלא בנות שבאו לארץ להנות וגם משלימות הכנסה על הדרך אבל אולי אני תמים. האמת שזה לא משנה כי קיבלתי שירות מעולה מדאשה במחיר הוגן ושעה מלאה. אני מאד ממליץ.

6
ועכשיו לשאלות בסגנון קישקשתא. מכיוון שהתמונות לא מסומנות אין דרך לדעת מי היא דשה ומי ויקה. איך יכלת לבקש מסוימת מהפקידה? הן גם דומות אחת לשנייה. אני לא בענייני יחצ"נים, אבל נראה לי שאתה מוכר לנו בשם בוקה. נראה לי גם שהבנות שהבאת יכולות להצליח גם בלי היחצ"נות שלך. שימו לב לדיווח של בוקה בתחילת הפוסט יאנה תל אביבית. בעיית מי בתמונה קיימת גם שם ובכלל הסגנון זהה. .

7
חחחח.

אני מכיר את יוליה הפקידה ושאלתי אותה בטלפון מי היא מי - דבר מאד בסיסי לעשות ALEXXX יקר :).

עכשיו לעניין היחצנות כי זה חזק פה במיוחד לחדשים שחלקכם לא נותנים להם להיכנס לפורום בלי לקטול אותם ושמתי לב לזה כצופה לא פעם ולא פעמיים. אז ככה...יצא לי לכתוב עד היום על:

1. גניפר מהמסגר
2. קים מספא נירוונה בביאליק.
3. ליאן/ימית מבן גוריון 18
4. טלי מפרדייס ספא ועוד כמה מפרדייס.
5. יאנה.
6. דאשה.

כנראה שאני סופר יחצ"ן אם אני כותב על כזה מגוון בזמן יחסית קצר בפורום. בכל מקרה שטויות במיץ ואתה תראה את זה מהסיבות הבאות:
א. אני אכתוב על עוד הרבה בנות מהרבה מקומות בעתיד כי אני הולך הרבה.
ב. אני מאמין שהמהימנות של הדיווחים שלי תוכח ע"י דיווחים נוספים.

תפסיקו לשרוף אנשים רק בגלל שהם חדשים ו-ALEXXX יקר. אתה עוד תאכל את הכובע בעתיד מהסיבות שכתבתי :)

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”