כ שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה - דף 4 - סקס אדיר

שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה

32
שרון מתוקה, מה שלומך?
הייתי רוצה להיפגש איתך היום בסביבות 11:30. מה אני רוצה זה הדברים הבאים:
1. תלבושת מזכירה
2. משקפיים
3. כיסא טרמפולינה.
4. ואזיקים בשבילך.
כבר נפגשנו בעבר קריצה
החלפתי משתמש,הקודם היה נקרא(dreadfuck) פשוט שכחתי את הסיסמא שלו.

שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה

36
באחת מהפגישות האחרונות שלי עם שרון החלטתי לעשות לה בדיקה במכס. עקב מידע מודיעיני עצרתי אותה בשדה התעופה ודרשתי לעבור אתי למשרדי. שם הסברתי לשרון שידוע לי שהיא מבריחה דברים אסורים והצעתי לה למסור אותם למכס כדי לא להסתבך עם החוק. היא הכחישה, טענה שאין לה שום דבר ואפילו הסכימה לחיפוש על הגוף. ובאמת לא מצאתי כלום. אמרתי שאזמין עובדת אחרית על מנת לבצע חיפוש בחללים הנסתרים שלה. ברגע זה שרון ביקשה אישור לצאת לשרותים. הבנתי שאני בדרך הנכונה והיא כנראה תנסה להעלים את הראיות. כמובן שלא הרשיתי לשרון לצאת. ואז פתאם ראיתי כתם על התחתונים שלה, נגעתי שם והבנתי שהיא באמת חייבת לעשות פיפי ודחוף. חשבתי שאם אגרום לה לשחרר את שרירי הכוס היא לא תוכל להסתיר דבר. התחלתי לרדת לה וברגע זה הסכר נפרץ! הפה שלי התמלא בפיפי של שרון אך זה לא עצר אותי והמשכתי ללקק לה עד שהיא גמרה. גם זה לא הביא לתוצאה. נשאר לה רק חלל פנימי אחד לא בדוק. הלבשתי קונדום וחדרתי לטוסיק שלה אבל גם שם למרות כל המאמצים שלי לא מצאתי דבר. הבנתי שקרתה טעות וקיבלתי מידע שגוי. התנצלתי ושאלתי את שרון איך אפשר לפצות אותה על עוגמת הנפש. היא דרשה זיון חזק. זה מה שעשיתי. בסוף שאלתי אותה האם היא אוהבת ממתקים וכאשר נעניתי בחיוב פינקתי אותה בכמות מכובדת של זרע מתוק. שרון סלחה לי והמשיכה בדרכה.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”