שלום חברים
ביקרתי את הנערה מהמודעה
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8565
בטלפון מוסרת פרטים - 300 ₪ ל-40 דקות, 500 לשעה עד 2 אקטים. ליברלית ללא אנאלי. מציצה חשופה אפשר עד הסוף.
מפנה למפגש הרחובות דיזנגוף-נורדאו. מכוונת לבניין דירות סמוך. דירה מרווחת, משופצת (לפי מה שהבנתי, דירה זו משרתת מספר בנות לסירוגין).
הבחורה נראית טוב עם גנים מרוסיה, בת 25, גבוהה (1.75), רזה עם חזה קטן, פנים יפות.
במיטה היא באה לעבוד. אני חסיד ה-GFE ולא קיבלתי 100% מזה בגלל זה פחות התלהבתי אבל למי שפחות מפריע לו אולי יהנה איתה יותר.
רגישה מאד למגע בחזה. לא אוהבת שיורדים לה או משחקי אצבעות.
מציצה סבירה, מרטיבה הכל. עד הסוף זה אומר שהפה שלה באזור הכיפה ברגע הקריטי. אקט שני בדוגי. אין לי מה להוסיף.
בחורה יפה ונחמדה, חוויה בינונית. אישית לא אחזור.
054-3601057
צעירה פרטית בתל אביב
2תודה על הדיווח.שוכנעתי לא לנסות כי אני אוהב בחורות יפות ורגישות מאד בחזה
על בימת הדוגמנות...
אם זכור לך שמה אנא רשום כי ציינת שיש בדירה בנות מתחלפות.
על בימת הדוגמנות...
אם זכור לך שמה אנא רשום כי ציינת שיש בדירה בנות מתחלפות.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
צעירה פרטית בתל אביב
4שמה לוקה או משהו כזה.
לטענתה אין לה ימים קבועים ויש מצב שהיא רק במהלך היום עד 17 ולא בערב. האמת שלא שאלתי אבל יכול להיות שהמודעה שלה בלבד.
דבר נוסף - המזרון ישן ולפעמים נתקעים על קפיץ בולט. אחד דקר אותי ממש לפני שקמתי מהמיטה
לטענתה אין לה ימים קבועים ויש מצב שהיא רק במהלך היום עד 17 ולא בערב. האמת שלא שאלתי אבל יכול להיות שהמודעה שלה בלבד.
דבר נוסף - המזרון ישן ולפעמים נתקעים על קפיץ בולט. אחד דקר אותי ממש לפני שקמתי מהמיטה
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!
צעירה פרטית בתל אביב
5WOW, האמת שלא ניסיתי. ישר הפילה אותי על המיטה והתחילה במציצה
עצרתי אותה וניסיתי להחליף תפקידים, אבל כמו שכתבתי, היא לא אוהבת שנוגעים לה בחזה או למטה. אז חזרנו למציצה שלה
עצרתי אותה וניסיתי להחליף תפקידים, אבל כמו שכתבתי, היא לא אוהבת שנוגעים לה בחזה או למטה. אז חזרנו למציצה שלה
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!
צעירה פרטית בתל אביב
6דיווח יפה תודה, לא אוהבת שיורדים לה לא אוהבת אצבעות לא אוהבת שנוגעים לה בחזה , שתחליף מקצוע... לא נראה לי שהיא בנויה לעבודה .
לא משלם יותר מ 400 לשעה .
צעירה פרטית בתל אביב
7הבנות בדירה מתחלפות. אני הייתי היום עם דנה. דנה שעבדה עד לא מזמן בבוגרשוב 12 (לא זוכר איך קראו לה שם) היא רוסיה (דנה עלאק) כבת 40, למרות שאומרים בטלפון 28. היא קומפקטית (בערך 155-160) היא די רזה אבל לא מתוחה (בטח עברה לידות) חזה די קטן ופנים נאות. בהתחלה קצת התעצבנתי כי קבעתי שעה וכשהגעתי ייבשו אותי איזה חצי שעה ( אמרו לי כל פעם שעוד עשר דקות היא מתפנה). כבר התכוונתי ללכת, אבל אין שום דירה קרובה שהייתה זמינה אז בלית ברירה חיכיתי בסוף ונכנסתי.
דנה בהתחלה אמרה שהיא לא עבדה במקום אחר, למרות שזכרתי שראיתי אותה איפשהו. בסוף הביקור כבר זכרתי שזה היה בקרליבך 12 ואז היא אישרה אבל אמרה שהיא לא הזדיינה שם, אלא רק עשתה בודי, רק שזכרתי בוודאות שזיינתי אותה שם, אז היא שוב נאלצה להודות שצדקתי (שוקל הסבה לעו"ד).
בקיצור אחרי מקלחת קצרה, התחלנו קצת ליטופים ונשיקות (בפה אבל לא צרפתיות). האמת שיש לה פה ממש קטן, אבל כשהיא עברה למציצה הוא התגלה כגדול. היא מצצה ממש טוב ומושקע מציצה חשופה עם ליקוקי ביצים ולא הורגשו שיניים. היה קצת מוזר שהיא אמרה באיזה שלב שהיא ביישנית. אחר כך ירדתי לה בתוספת הכנסת אצבע (קצת רחבה למטה) והיא גמרה בפעם הראשונה. יש לה קטע שהיא מדברת לעצמה תוך כדי הירידה/זיון ואומרת "כן ממושקה אני גומרת" (ככה בעצם זכרתי אותה מקרליבך). עברנו לזיון במגוון תנוחות כשהיא מבקשת "חזק חזק" וגמרה עוד איזה פעמיים. ביקשתי לסיים במציצה והיא הסכימה כשאני גומר לה על הפה והחזה ללא התנגדות כלשהי. היא מאוד שירותית והציעה מים ושאלה איך היה לי. סיפרה שיש עוד בחורה בדירה אבל ביקשה לבוא אליה בימי ראשון ושני. לסיכום חוויה נחמדה ב-300 ש"ח. לא בטוח שאחזור כי פחות התחברתי מבחינת הגיל והמראה אבל השירות שלה מעולה. תהנו
צעירה פרטית בתל אביב
9אז ככה, הבחורה שדיווחתי, לא נקראית בדירה דנה, כי אם מאיה. יש כנראה קשר ישיר לדירה בקרליבך 12 כי מאיה הייתה שם (אם אני לא טועה נקראה בקרליבך ליזה/ליסה) וגם הבחורה השנייה לוקה היתה או עדיין עובדת בקרליבך 12 (עם אותו כינוי). על לוקה דיווחתי בעבר בפורום למי שמעוניין.
צעירה פרטית בתל אביב
10שלום חברים
הייתי עם הבחורה לוקה לפני כשבועיים לאחר שלא הייתי אצל אף נערה מעל שנתיים. ניסיתי להתחבר דרך המשתמש הישן שלי אבל לא הצלחתי לשחזר את אותו והחלטתי שלפתוח משתמש חדש יותר קל.
הגעתי לבחורה בסביבות 12 בצהריים לאחר שיחה עם הפקידה ולאחר מכן למרות שהגעתי בזמן הייתי צריך לחכות כ20 דקות מפני שהתסבר לי אחרי שהבחורה עדיין לא הגיעה לדירה.
לוקה עצמה בחורה בלונדינית בערך 1.70, רזה עם חזה קטן אבל יפה ופנים סבירות לא ממש יפה. תווי פנים מאוד רוסיים.
שילמתי לה 300 מכיוון שאני לא יכול לגמור יותר מפעם אחת ונכננסתי להתקלח. לא שאלתי על אנאלי וכדומה אז לא יודע.
אחרי המקלחת נשכבתי על המיטה והיא התחילה בנשיקות בכל הגוף ואז עברה למציצה עמוקה ונחמדה, כולל ליקוקי ביצים. לאט לאט התחלתי להרים את האגן וראיתי שהיא זורמת לרימינג, שזו הייתה הפתעה מעולה מכיוון שזה אחד האהובים עליי. לאחר קצת רימינג היא חזרה למצוץ והחלטתי שאין לי כוח לזיין אותה ושאני מעדיף לגמור במציצה אך לבסוף גמרתי כשהיא מלקקת לי את החור של התחת ואני מודיע לה שאני עובד לגמור וגמרתי לה בפה. היא קמה לירוק את הנוזל וכשהיא חזרה היא שאלה אותי אם אני רוצה להמשיך מכיוון ששילמתי על זמן ולא על מספר גמירות אך אמרתי לה שאין מצב שאני אגמור.
לסיכום היה גוף צעיר, מציצה טובה, רימינג מעולה וגמירה בפה בלי תחושת תקתוק. היא גם מאוד חביבה אבל יכול להיות שזה היה מפני שהייתי הראשון שלה בבוקר.
מכיוון שאני לא הולך כל כך הרבה לנערות אני חושב שאני לא אחזור ושאני אעדיף לנסות משהו חדש בפעם הבאה, אבל אם הייתי צרכן יותר קבוע בהחלט הייתי חוזר.