כ מסאג' קרית אתא - ליד מרכז שביט - סקס אדיר

מסאג' קרית אתא - ליד מרכז שביט

1
מפרסמת ביד 2 - 150 ש"ח ל 40 דקות , 200 ש"ח לשעה.

המיקום עצמו דיסקרטי מצד הסביבה , אם כי יש עוד אנשים בבית הרבה פעמים , היא אפילו הראתה לי את ילדיה הקטנים.

הטיפול נעשה על מיטת טיפולים אין אפשרות למקלחת - מסאג' מקצועי לכל דבר . עושה גם מסאג' פרוסטטה אם מבקשים ( עם כפפה) לא מתלהבת מזה . את מלאכת היד עושה בחזה חשוף נותנת לנשק וללטף , לא מראה ולא נותנת לגעת בשבלול. הייתי אצלה או פעמיים או שלוש הסאג' היה טוב וגם ההרפייה לעניין . אבל לא סוגרת את הניידים ( יש לה שניים לפחות) , וגם האיזור של הראש במיטת הטיפולים לא מרופד כמו שצריך ככה שאתה יוצא עם פס כואב על המצח.

בקיצור יותר לא מומלץ מאשר מומלץ, היא בת ארבעים בערך נראת בסדר גמור , לא מטופחת מדי - אבל גם לא מראה מבאס משום בחינה . כמובן מוצא רוסי - מדברת עברית סבירה לא מושלמת.

3
מכיוון שאף אחד לא הרים את הכפפה, עשיתי זאת בעצמי... כאמור מספר הטלפון 054-726-0314, מסרה 120 20 דקות 150 40 דקות, כיוונה אותי למרכז קרית אתא, כיוונתי את הוויז ויאללה לטיול יצאתי, התקשרתי וכיוונה אותי שוב לבניין ברחוב מאחורי המרכז קומה אחרונה (שמתי לב כולן קומה אחרונה.. הנוף עושה להן את זה?),פתחה לי גברת בת להערכתי 50+ שיער בלונדיני, פנים סבירות מינוס לבושה חלוק שמציץ ממנו חזה גדול. מדובר בבית הפרטי שלה והיא מתגוררת בו לבדה, ואפילו טרחה לומר לי את זה שהיא גרה לבד כאשר היא שמה מוסיקה מהמטבח והשאירה דלת פתוחה... המסג מפנק מקצועי ומרגיע, בלי לחץ ובלי חפירות מצידה... להסתובב... אופ בלי חזיה... אופ שיפשוף נעים עד הריקון המיוחל... בגדול, לא אחזור, אוהבי המבוגרות יאהבו..... לסיכום: מה שלא עושה הגיל עושה התרגיל.

5
ביקרתי את הגברת מאחורי המרכז, קומה חמישית מכניסה אותך לחדר קטן מבקשת להתפשט, שכבתי על מיטת העיסוי הגברת בת 50 פלוס עם חזה גדול ונופל ישבן גדול ובטן נפולה, החלה בעיסוי טוב תוך שהיא עוברת על אזור הירכיים ונוגעת בזין מידי פעם
ביקשה להסתובב שמה מגבת על איבר המין והתחילה בעיסוי אזור החזה, כאשר הייתי על הבטן שלחתי מידי פעם ידיים לאזור הרגליים והכוס היא לא התנגדה, הורידה את המגבת ושמה שמן על איבר המין, שלחתי יד לחזה שלה שהיא עדיין לבושה הכנסתי יד מתחת וביקשתי להוריד חולצה, הגברת התפשטה ונגלה לעיני חזה גדול ויפה עם פטמות גדולות התיישבתי והתחלתי למצוץ וללקק תוך כדי היא משפשפת לי את הזין עליתי לכיוון הצוואר והתחלתי לנשק אותה לא התנגדה
התיישבתי על המיטה שאני מתנשק איתה בלהט וחופן את שדיה הגדולים ניסיתי להוריד לה את המכנס אך היא לא רצתה, גמרתי בקול תרועה שאנו מתנשקים
נגבה אותי והלכתי לדרכי
אחזור כי זה שווה 150 שקל
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”