כ שרשור הפאדיחה הגדולה - סקס אדיר

שרשור הפאדיחה הגדולה

1
לא יודע אם כבר יש כזה שרשור (לא מצאתי בחיפוש), אבל אני בטוח שלכל אחד מאיתנו היו פאדיחות מעניינותמשעשעותמביכות במהלך ציד ברחוב, ביקור בבתים ודירות או באירוח של בנות.

אז אני אתחיל עם פדיחה שהייתה לי.
לפני כשנה, עברתי על מודעות בקרייגסליסט, בחיפוש אחרי בחורה מעניינת. נתקלתי במודעה של אחת בלונדינית, רזה, חזה גדול, בת 25. נשמע מעניין.
התחלנו להתכתב דרך המערכת של קרייגליסט.
בדקתי שהיא נותנת להכניס אצבעות ולרדת לה, בדקתי שהחזה טבעי ולא סיליקון (לא אוהב....), בדקתי שהמחיר הוא לשעה מלאה בלי תלות בכמה מספרים עושים, בדקתי שאם ארצה אז גם אנאלי בא בחשבון, שהמציצות הם בלי גומי, שאפשר לגמור לה בפה ועל הגוף, שתמורת כמה שקלים נוספים אפשר גם לצלם, בקיצור - הכל התאים לי.
לא נתנה טלפון אבל הסבירה לי באופן מאד מדוייק איך להגיע אליה.
בקצור, קבענו יום ושעה, הגעתי למקום....
דפקתי בדלת....
שמעתי צעדים מתקרבים....
את המנעול נפתח...
........
........
.......
ו..............אמרתי שלום לפקידת הקבלה אצלנו במשרד.....Shocked
בחלוק שקוף, בלי חזייה, עם תחתוני מיקרו....
הייתה שתיקה מביכה, כמובן, המפגש התבטל, כמובן....
למחרת היה *ממש* מביך לראות אותה לבושה ומחוייטת מאחורי דלפק הקבלה.
אני מספר את זה רק עכשיו, כמה שבועות אחרי שהיא עזבה את המשרד, כדי לשמור על הפרטיות שלה ובעיקר שלי.

שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

שרשור הפאדיחה הגדולה

7
[QUOTE=XRM1963]לא יודע אם כבר יש כזה שרשור (לא מצאתי בחיפוש), אבל אני בטוח שלכל אחד מאיתנו היו פאדיחות מעניינותמשעשעותמביכות במהלך ציד ברחוב, ביקור בבתים ודירות או באירוח של בנות.

אז אני אתחיל עם פדיחה שהייתה לי.
לפני כשנה, עברתי על מודעות בקרייגסליסט, בחיפוש אחרי בחורה מעניינת. נתקלתי במודעה של אחת בלונדינית, רזה, חזה גדול, בת 25. נשמע מעניין.
התחלנו להתכתב דרך המערכת של קרייגליסט.
בדקתי שהיא נותנת להכניס אצבעות ולרדת לה, בדקתי שהחזה טבעי ולא סיליקון (לא אוהב....), בדקתי שהמחיר הוא לשעה מלאה בלי תלות בכמה מספרים עושים, בדקתי שאם ארצה אז גם אנאלי בא בחשבון, שהמציצות הם בלי גומי, שאפשר לגמור לה בפה ועל הגוף, שתמורת כמה שקלים נוספים אפשר גם לצלם, בקיצור - הכל התאים לי.
לא נתנה טלפון אבל הסבירה לי באופן מאד מדוייק איך להגיע אליה.
בקצור, קבענו יום ושעה, הגעתי למקום....
דפקתי בדלת....
שמעתי צעדים מתקרבים....
את המנעול נפתח...
........
........
.......
ו..............אמרתי שלום לפקידת הקבלה אצלנו במשרד.....Shocked
בחלוק שקוף, בלי חזייה, עם תחתוני מיקרו....
הייתה שתיקה מביכה, כמובן, המפגש התבטל, כמובן....
למחרת היה *ממש* מביך לראות אותה לבושה ומחוייטת מאחורי דלפק הקבלה.
אני מספר את זה רק עכשיו, כמה שבועות אחרי שהיא עזבה את המשרד, כדי לשמור על הפרטיות שלה ובעיקר שלי.

[/QUOTE]

מה הייתי עושה בשביל לזיין מישהי מהעבודה...
ויתרתה על את אחת הפנטזיות הגדולות של תקיעת המזכירה במשרד.

שרשור הפאדיחה הגדולה

8
פדיחות?
לראות מישהו מוכר לי בפיפ
והכי גדולות?
פעם או פעמיים בחיים - פשיטה משטרתית בזמן פעילות מינית
כמובן שלא עשו לי כלום -רק רשמו ולא עשו כלום גם עם זה
אבל היה מפדח
ועוד פדיחה זה לקבל טלפון מהאישה ולא להיות זמין כשאתה בפעילות
ועם כשלא היתה לי סבירות לא לענות ברחתי באמצע..
ועוד פדיחה פעם העלתי גברת שהיתה אדון

פה ושם עקיצות קטנות בחול של בנות

סהכ לא כזה נורא
רוב החוויות טובות והנפילות קיימות

שרשור הפאדיחה הגדולה

9
[QUOTE=yoav1] לפני עשור בערך הגעתי לדירה בלי כסף בכיס.....האמת שכמכור שלא תמיד הפרוטה נמצאת בכיסו הייתי "חוטא" מדי פעם בכניסה לדירות ארוח רק על מנת לצפות בבנות ולרענן את בנק המטרות. בקיצור, בפעם הספציפית הזאת קיבלה אותי בחורה עם חוטיני וחזיה בלבד והכניסה אותי לחדר. היא נקבה במחיר המבוקש ואני ביקשתי לברר מה המחיר של אנאלי. על- פי ניסיוני הייתי אמור לקבל תשובה בנוסח של "לא, אני לא עושה" וכדומה אבל לגודל הפתעתי היא משכה בכתפיה ואמרה: " לא צריך להוסיף".  " אני רוצה לשלב את זה עם סאדו" המשכתי " אני מעוניין בשירות של שפחהי" אין בעיה אדוני הייתה התשובה , הכל סבבה, אני אוהבת את זה ככה.  כשאני מזיע כולי אמרתי לה שמבחינתי אני נכנס רק שאני חייב ללכת להוציא כסף בבנקט סמוך, היא השיבה שאין בעיה היא תבוא איתי! בקיצור, נחשפתי במערומיי  והובכתי קשות. הטריק הזול שלי נחשף והוזהרתי שלא להגיע עוד לדירה ללא כסף בכיס. השומר  הגברתן  הונחה לבדוק לי את הארנק בכל פעם שאני מגיע והבהיר לי שבכל פעם שאגיע ולא אכנס אשלם קנס של מאה שקלים....את הגברתן כבר לא פגשתי עוד, מהדירה נמנעתי במשך שנים למרות שהייתה אחת הטובות בעיר, את הפקידה שעברה מדי פעם לדירות אחרות פגשתי עוד מספר פעמים...בכל פעם השפלתי את עיניי .[/QUOTE]

חחח גדול אתה :-)))

שרשור הפאדיחה הגדולה

10
פאדיחה עתיקה אבל אזכור אותה לנצח.
בצעירותי, בן 16-17 עבדתי כשליח פיצה.
באחד המשלוחים הגעתי לגברת שהכניסה אותי ו היתה לבושה רק בבייבי דול חצי שקוף. אני כמובן הייתי נבוך, שאלה אותי אם אני יכול לתקן לה את הברז באמבטיה, או רק להסתכל על הבעיה. לא הבנוי מה היא רוצה ממני, בסופו של דבר הפשיטה אותי והזדיינו כשהיא על הכיור.
אחרי משהו כמו חודשיים הלכתי עם המשפחה לים ופגשתי אותה שם עם בעלה והילדים, הפאדיחה הייתה שאמא שלי הכירה אותה והן נעצרו לדבר על מה נשמע ומה קורה ואז היא הציגה אותי בתור הבן הבכור שלה....
רציתי לקבור את עצמי, גם היא הייתה אדומה רצח.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”