23
על ידי שימדון
חדשה בדירה... ניקה...
רוסיה צעירה, לא דוברת עברית ויודעת ממש קצת אנגלית (מה איכפת לי).
מראה:
צעירה בסביבות אמצע גיל ה 20
פנים נאות עד יפות. בהחלט מגרות
גוף: חזה: בינוני יפה, מלא ונעים
טוסיק שובב, כוס מגולח (השאירה שיער מגולח בצורה מצחיקה. מקווה שתוריד הכול) קעקוע של אותיות אסייתיות על הגב (כמה מקורית)
ס״ה נראת רזונת נאה וצעירה. אם כי נראה שהיא לא עושה ספורט נוסף חוץ מבעבודה.. מתחילה בטן וגיבנת. זה כבר למדקדקים שבינינו..
לחוויה:
200₪... מבקשת לעלות למיטה... ביקשתי קצת להתמזמז בעמידה.. זרמה אך אין gfe לא מתנשקת בפה לא הסכימה לי ללטף לה את הפנים
מציצה:
ללא גומי.. קצרה וחלשה ביותר... הלבישה חליפה.. ביקשתי שתמשיך למצוץ עם הגומי.. ופה המציצה הייתה ההפך הגמור.. חזקה עם היד ווקום.. בשיטת המבוגרות שבמקצוע כאלו שאתה הולך אלהן רק כדי לקבל מציצה בחמש דקות. מהר הרגשתי את הגמירה מגיע והפסקתי אותה ..
אקט:
מאחר וזה המפגש הראשון. ופגשתי אותה בהפתעה ולא אחר דיווח, עוד לאחר המציצה שכמעט וסיימה את המפגש.. היה לי קשה ״להתפרע״
ושמרתי על איפוק.. התחילה ברכיבה...(כמעט גמרתי) הורדתי אותה לכפיות (כמעט גמרתי) דוגי ואז כבר.. גמרתי.
ס״ה מומלצת בגלל הגוף ושירות שהוא בסדר (לא מפנקת את הצורה) אהבתי גם את הגניחות שהיא עוצמת עיניים לפרקים והמבט שלה הופך מחורמן ומחרמן
מצד שני נראה כי היא לא מחוברת ב 100% ולא ממש ״נהנית מהמקצוע שנגזר עליה״ , לא עושה gfe.
אני אחזור כי אני מרגיש שעם קצת השקעה והיכרות ממושכת יהיו תוצאות חיוביות (אדווח אם יהיה שינוי)
ובעיקר כי זה מה שאני מחפש.. רוסיות שיהיו כמה שיותר צעירות וכמה שיותר רזות. והיא בהחלט אלטרנטיבה נוספת ליציע הצפוני
תזיינו ותדווחו ,
שימדון
טל׳ : 054-5293258
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...