כ סטלה-בת ים - דף 3 - סקס אדיר

סטלה-בת ים

21
טוב אז מה היה לנו כאן...
הייתי אצל סטלה אתמול.. לאחר תאום עם הפקידה הגעתי לכתובת ופתחה את הדלת יפיפייה חלומית..
נותנת תוך כדי היכרות איתה פרטים ואומרת אנאלי בתוספת . מאחר שראיתי את שאחר ההודעות וראיתי אותה לא יכולתי לסרב. מקלחת זריזה והיא כבר מחכה על המיטה.
מציצה חשופה יודעת לעשות את העבודה בצורה מטורפת . תוך כדי נגיעות קטנות במשולש ברמודה שהתגלה כחמים ונעים וגם קטן.
התחילה לרכב.ואחר כך עברנו למיסיונרית וגמירה ראשונה על הבטן היא מבקשת . לא שאלתי אם אפשר בפה. התקלחה ואחר כך חזרה ושואלת האם אני יכול עוד מספר? בארור אמרתי הרי הוספנו גם אנאלי. מציצה על מנת להעיר את חבריקו וישר דוגי. תחת חלומי שאין דברים כאלו, גמירה נוספת ונכנס להתקלח. נשיקות חיבוקים ועוד קצת....
לסיכום בחורה מאוד טובה יודעת לעשות את העבודה . בתוך אחד שאוהב רזות וסקסיות היא עונה על כל הקיטריונים.

סטלה-בת ים

22
יש מצב שבחמישי בערב יזדמן לי להגיע אליה.

רציתי לדעת- למבקרים בערב, האם השירות עודנו איכותי כפי שהוא בתחילת היום? האם לא נשחקה?

מקווה שבאמת שווה 500 ש"ח, כי מעולם לא הוצאתי סכום כזה על נערה עובדת. 400 היה הגבול שלי ועכשיו גם הוא ככל הנראה יישבר..

סטלה-בת ים

29
אחרי שנים שנעלמתי כי לא הצלחתי לשחזר סיסמא והפכתי לקורא פאסיבי הגיע הפוסט הזה שקראתי בהתלהבות כולל התמונות שהיו באתר (שהתאימו בול למה שאני מחפש) ובדיוק שהחלטתי שזה היום שאני הולך אל היעד פוף!!!! נעלמה המודעה ויומיים אחרי זה אני קורא כאן שאכן הלכה.... אני בהלם... רצתי ישר לעבןדה קשה של שחזור סיסמא דרך מייל ישן שלי שגם אליו נאבדה לי הסיסמא רק כדי לשאול :
איפה היא ומתי חוזרת???
ואם יש לכם איזה אחת כזו בנתיים שאתם מחביאים (;
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”