כ סוניה - תאגיד בת ימי 2 - דף 3 - סקס אדיר

סוניה - תאגיד בת ימי 2

24
אולי היתה לה קריזה, זה קורה לכל אחד ואחת. אולי זה עניין של כימיה בינכם קריצה
במקרה שלי, סוניה היתה מאד נעימה וסבלנית. אני נכנס איתה ב400 (לזמן קצר יותר מהמוצע) - ולעמות החזה המבאס, הכוס ראוי למאכל!Tongue

תנסה מישהי אחרת: ברוך השם, התאגיד רווי בנותנות שירות עם מבחר נאה.מוחא כפייה

הכל ברוח טובה :)

סוניה - תאגיד בת ימי 2

25
ידידי השמן
עברתי על כל הפוסט והרוב מדברים על תקתקנית מקצועית. אם אתה לא מטעמה וככה נראה אז תעבור שוב ותספור כמה דיווחים יד כאן על חוסר עניין וחשק!!! חבל לי על כספם של חברינו לאתר. היא תקתקנית ועושה הכל מתוך אילוץ ובצורה מכאנית.לא נעימה ועצבנית ולא מציע להכנס אליה. כל אחד שיעשה מה הוא חושב.

סוניה - תאגיד בת ימי 2

26
שלום חברים. לצערי הרב, הדיווחים השליליים הכתובים מעלה נכונים ברובם. ולצערי לא שמעתי לקולם של הוותיקים והמנוסים.
הבחורה לא זורמת לנוחות, משתדלת לטקטק, GFE מינימלי, כמעט ולא נותנת לגעת/לנשק אפילו את פלג הגוף העליון. עושה הכל, אבל הכל כדי להימנע מארט שני. ובסוף..."תבוא לבקר שוב...", כאילו שזה מפצה על משהו...
אכזבה.

סוניה - תאגיד בת ימי 2

28
פנים נאות, גוף טוב (שונה קצת מהתמונות). דוברת אנגלית בינונית.
מתנגדת לפיסוק רגליים, לא נותנת לגעת בשבלול, על ירידה אין מה לדבר (חרם מוחלט. מפחדת ממחלות.) נרתעת ממגע יד בתחת.
אחרי שלוש דקות - מבקשת להתקנדם...

דיברתי איתה אחרי המעשה.
אמרה לי: אבל אני לא אוהבת שמלקקים לי את הכוס.
ועניתי לה: אני משלם לך הרבה כסף כדי לספק לי הנאה. אני נותן לך כסף, את נותנת לי סקס על כל גווניו. לא ביקשתי משהו לא נורמלי, לא הכאבתי לך, לא ביזאר... רק סקס מקובל...
היא התפלאה כאשר אמרתי לה שהיא מנעה ממני הנאה מינית מלאה...

היא כבר חודשיים וחצי בארץ, ועדיין לא החזירו אותה לארצה. מעניין... כנראה שבעלי התאגיד לא קוראים כאן בפורום, או שיש לה מספיק פראיירים של פעם ראשונה ואחרונה....
אמרה שיש לה ויזה לשהייה ארוכה יותר.
פספוס רציני. לא כדאי לזרוק 500 ש"ח על אחת כזו.
המגביה עוף - ירחיק ראות

סוניה - תאגיד בת ימי 2

30

לא ידעתי מראש שזו תהיה התוצאה, כמובן.
ושלא תבין שלא כהלכה - ממה שהיה - נהניתי. אבל חסר לי מאד מה שלא היה...
בעיקר הלכתי בגלל התמונות - גוף טוב, כפי שאני אוהב. לגבי זה יש תמימות דעים כאן בפוסט, ואכן, כך היה..
אבל כשניסיתי להסיק מסקנות מהדיווחים כאן - עשיתי סטטיסטיקה מורכבת מעט, כי היתה שונות נכבדה במסקנותיהם.
קרמיט כתב שפינג'ר ואכל לה את הכוס, ועבורי זה היה סימן GO !

תכננתי לבקר את ג'סיקה - הבלונדה הרזה שהחלה לפרסם זה עתה.
קראתי בדיווח הראשון אודותיה שהיא לא נותנת לרדת - והיא נפסלה אצלי על הסף.
מסקנה: צריך לדעת לדווח על כל הפרטים, קטנים כגדולים, לטובת כל חברי הפורום.

המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”