כ ז'בוטינסקי 90 רמת גן- שלי הסקסית - סקס אדיר

ז'בוטינסקי 90 רמת גן- שלי הסקסית

1
1.זה דיווח שני שלי והוא על אותו המקום - אני לא יחצן.
2.לגביי המקום לא להתקרב לשם בשעות הערב-הבנות נראות שבורות כל אחת יותר גרועה מהקודמת (רק בבקרים).
אז ככה הגעתי בערך באזור השעה 11 בבוקר,נכנסתי היו שם שלושה בנות (1 שבורה לא זוכר את השם 2-שלי 3-איב).
איב הייתה עסוקה,ביקשתי לראות את שלי , בקיצור הבחורה בת28 אני מעריך,אוקראינית, דוגמנית לשעבר, גובה 1.70 ללא עקב, זוג סיליקונים,קעקועים באזור הבטן, פנים של בובה, לק אדום בידיים וברגליים, חלקה בקיצור פצצה ברמות הגבוהות.
מחיר: ביקשתי 2 גמירות+פוטגוב - 350 שקל + טיפ 50 יצא 400 (מזיז לי תביצה לכל הבכיינים שזה יקר להם תביאו ביד בבית).
בקיצור לעניינינו:
שלי התחילה במציצה חשופה מאוד טובה, גרון עמוק,יורקת כמו בסרטים,ראיתי שמשקיעה בערך כ7דק, לאחר מכן מסאג' עם הרגליים משהו כמו רבע שעה תוך כדי שאני מוצץ לה את האצבעות ומשמן לה את כפות הרגליים, אמרה שמתאמנת בחדר כושר אז זה זורם לה והיא לא מתעייפת :) גמירה ראשונה לא איחרה לבוא על כפות הרגליים הסקסיות האלה Tongue
נכנסה להתקלח אחר-כך אני ושוב מציצה להרמת המורל וסקס בשלל תנוחות וקונטרות, שוב פעם הגמירה הגיעה לאחר כ15 דק', קצת דיבורים על איפה כדאי לי לעשות קעקוע ואפילו הביאה לי מספר של מקעקע לאחר ששתינו התקלחנו.
בקיצור מה היה לנו פה :
פנים: 9
גוף: 10
השקעה:10

בקיצור הייתה לי כימיה טובה איתה, בחורה מאוד יפה, סקסית ומושכת, זרמה לאן שרק ביקשתי והשקיעה את כל כולה, מוזר לי מאוד שאנשים פה רשמו דברים רעים עליה,יש מצב שאלה אותם אנשים שמייחצנים בנות אחרות, בקיצור מי שסומך עליי שינסה, הוא לא יתאכזב ושוב פעם אני לא יחצן שיהיה לכולם שבוע טוב!
Star

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”