כ ויקה מתל אביב מטרילוגיית יאנה ויקה דשה - דף 2 - סקס אדיר

ויקה מתל אביב מטרילוגיית יאנה ויקה דשה

12
טוב, אז הייתי אצל ויקה. אז כמו שכבר נאמר, מאד נחמדה, שירותית מאד, ליקקה את הביצים וגם את מוט הדגל כמעט עד הכובע. הלבישה קונדום והייתה מציצה נחמדה. אוהבת שיורדים לה וירדתי ארוכות. זיון מצויין ונשיקות מדהימות.

אחזור שוב.

13
אינפורמציה חדשה - דשה כבר לא איתנו (מבאס כי היה לה גוף פצצה) ומטרילוגיה נשאר רק דואט של יאנה וויקה.
אני אומר דואט גם בגלל שהבנות חברות טובות גם בחיים לפי מה שסיפרה לי ויקה ולכן קיבלתי הצעה לדואט עם שתיהן כולל מופע לסבי. אני צריך לאגור לזה כסף וגם לא יודע אם זה מוצע לכולם אבל הרגשתי מחוייבות לשתף כי זה נשמע טוב בטח למי שיש לו פנטזיה של שלישיות.

15
אני חייב לציין שזאת מציאה !!!! לי חשוב שבחורה סובלנית , חושנית ונקייה !!!
המתוקה הזאת עם פוני !!! אההההה- חייכנית , כיפית , ותאמינו או לא - היא בעצמה נהנית מזה!!!
המציצה מאוד טובה , העגיל - עושה את שלו :)
זיון , טוב מאוד , לא זול , אם אתם מבינים אותי .

בקיצור אני התמכרתי - הולך לבקר שם הרבה בעתיד , זה בטוח :)

16
דיווח ראשון!
אז ככה, אני די חדש בתחום אבל יצא לי לנפגש עם כמה נערות עובדות...
הפעם הייתי אצל ויקה
התמונות אמיתיות , היא ושותפה שלה גרות בדירה יפה ויש הרגשה של מקום שנעים להיות בו
(בניגוד לכמה דירות מגעילות שראיתי)
הבחורה נראית מצויין (לטעמי)
איך שהגעתי שלחה אותי למקלחת ונכנסה אחריי...
התחיל במציצה מפנקת אבל עם קונדום ועבר לסקס לא רע ונראה שהיא נהנית גם כן
הכי קרוב לחווית GFE שהיה לי
סה״כ ממליץ בחום
למרות שהכל עם קונדום אחלה ביקור
שעה ב 400 ש״ח

17

ויקי בחורה בת 25 לערך גובהה כ 160-165 בעלת מבנה גוף רגיל.פגשה אותי במשהו שקוף ופרובוקטיבי,.מתחת לבגד השקוף (נדמה לי שזה נקרקא בייבידול) נראו תחתונים וחזית תחרה שלה.אני חייב לציין שהלבוש הזה מאד אהוב עליי ולכן עשה לי את זה.

לאחר מקלחת זריזה הגעתי לחדרה של ויקי.מהר מאד גם ויקי הגיעה אבל כבר ללא בבידול.היא תהחילה בליקוקי ביצים וכל מה שמסביב ללא הראש .לאחר לבישת הקונדום שטח הטיפול הורחב.תוך כדי מציצה ויקי הראתה לי שיש לה פירסינג בלשון-זאת היתה הפעם הראשונה שמצצו לי עם הפירסינג והרגשה היתה מצויינת.עזרתי לויקי להתפשט והיא עלתה עליי.לאחר רכיבה קצרה החלפנו לתנוחה המיסיונרית.בתנוחה זאת ממש רואים איך השדיים שלה מתפזרות לשני כיוונים שונים-מראה מאד סקסי בעיניי.בתנוחה זו גם גמרתי לראשונה.

המשכנו הלאה לאחר מקלחת ומנוחה קצרה .שוב ויקי מצצה לי אך הפעם ביקשתי שהיא תכוון את הישבן לכיוון הראש שלי.מראה מאד מגרה-לפני עומדת בחורה יפה עם רגליים פשוקות לרווחה ואני רואה בין שדיים שלה איך היא מוצצת לי.חוץ מזה יש לי גישה נוחה לכוס המגולח והיפה שלה ולא יכולתי שלא לנצל את העובדה הזאת.

עברנו לדוגי ושם פשוט נשקפתי מעליה וכך גם גמרתי שנית מלווה בקולות שלה.

אני יכול לציין שלצערי סיבוב שני לא תמיד מצליח לי אבל הפעם ביצעתי שני מספרים מוצלחים וכל זה תוך 40 דקות כולל מקלחת.יאמר לזכותה של ויקי

שתיתי כוס תה, סיפרתי כמה בדיחות והלכתי לדרכי.תוך כדי שתיה ויקי ליטפה לי את הגב.

לסיכום בחורה חמודה ושובבה שכיף להזדיין איתה ונחמד לקשקש בין המספרים.
גבר נברא כדי לזיין.מי שיכול-מזיין בחורות, מי שכבר לא יכול-מזיין ת'שכל
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”