חדש באתר 1 על ידי החודר מבאגדד שלום לכולם, אני חדש באתר (אבל לא בתחום), אשמח לקבל טיפים ודירות מומלצותאני מחפש שרות טוב ולא "תיקתוקיה".תודה מראש כשהזין עומד המוח נרדם ציטוט 19 דצמבר 2014, 00:37
חדש באתר 2 על ידי צעיר לנצח לחודר מבגדד שלום רב, ראשית, ברוך הבא ואחלה שם שנית, את כל המידע אתה יכול לקבל מקריאה בפורום שלישית, נראה לי קצת חוצפה שאתה לא מספיק אפילו להגיד שלום וכבר בא בדרישות. תתחיל קצת לספר את מה אתה מכיר לאן אתה הולך מי עושה לך את זה תחלק קצת טלפונים חדשים... בקיצור, תוכיח את עצמך לפני שאתה בא בבקשות לאנשים שמשקיעים פה שנים. בסוף הזיונים יהרגו אותך... ציטוט 19 דצמבר 2014, 18:34
חדש באתר 3 על ידי alphadick אי בדאלאק, תאעלא הוני ואכולק מי הדי בנתי חילווה אם הבנת את זה אתה עיראקי אמיתי..בקיצור וולקאם. תשתף ותשותף.sharing is scaring (= ציטוט 20 דצמבר 2014, 12:34
חדש באתר 6 על ידי החודר מבאגדד איזה קבלת פנים עושים פה?! מארחים לפנים.אז אם צריך להתאמץ הנה קישור שהיה פה כבר http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7938הייתי עם הברונטית - שרותית מאוד, רק מינוס אחד, מציצה מקונדמת. אתן עוד קישורים בהמשך. כשהזין עומד המוח נרדם ציטוט 21 דצמבר 2014, 13:38
חדש באתר 7 על ידי Shrek [QUOTE=alphadick]אי בדאלאק, תאעלא הוני ואכולק מי הדי בנתי חילווה אם הבנת את זה אתה עיראקי אמיתי.[/QUOTE] אנה אריד בינתק.. 😆 ציטוט 23 דצמבר 2014, 10:42