נפרדתי מהחברה מה שמוביל אותי לדיווח...
הפקידה מנחה לרחוב הרצל בבת ים,דירת קרקע יחסית אין הרבה תנועה בשעות הצהריים.
נכנס לדירה טניה בחורה גבוהה יחסית 170+ בלי עקבים,גוף פרפקט של נערה ,חזה קטן בינוני בתולי,פנים יפות בלי יותר מדי איפור ולא צריך,טוסיק קטן וחמוד,גוף אחד היפים,והתמונות שלה בקישור. מה שדי חשוב ומשקף.. לטענתה היא בת 19, לדעתי טיפה יותר אבל אין לדעת.. יש לה גם מס' קעקועים חמודים על הגוף. לטעמי אחת השוות שהיו אצל הבוסים הבת ימים.
נכנסתי להתקלח לאחר מסירת 500 גריבנות ישראליות ,מקלחת טובה ודירה יחסית טובה.(חבל פעם אותו שירות היה עולה 400 לכן אגיע הרבה פחות,ננסה גמילה..
).

התחלנו במזמוזים ונשיקות,מתנשקת עם לשון אך לא יותר מדי,נותנת להחדיר אצבעות בלי בעיה,עברה למציצה שהייתה יחסית פשוט וחלשה,עברנו לרכיבה. הרכיבה שלה הייתה די טובה והיא יודעת להתאים את התנועות,לאחר 5 דקות עברנו למסיונרית וסיומת כשהרגליים הארוכות שלה על כתפיי והיא עם אגן מורם עולה ויורד ,מראה תענוג :)
סיגריה רענון כמה דקות דיבור על איך מה וזה... ועוברים למספר שני.
מס' שני בדוגי כאשר היא נושכת את אצבעותי ונצמדת עם האגן ואני מצמיד אותה לאחר מכן למיטה גמירה גם תוך כדי זיון טוב עם תזמון שסתומים יפה ,מנוע עובד לאחרי בדיקת שמן...
ישבנו עוד כמה דקות לאחר מכן מקלחת והלכתי לדרכי מבואס שדברים כאלה אפשר לראות בכמויות רק באוקראינה 

סה"כ מה מקבלים תמורה בחורה מאוד יפה וזיון טוב יחסית עם יחס די טוב,חבל שהמחיר לא מצדיק זאת,חייב לציין. אולי הייתי חוזר אם זה היה במחיר הישן.
מה שכן, טניה נשארת עד תחילת ינואר פה ממה שהבנתי.
גמירה בפה לא ניסיתי כי מעדיף לגמור מזיון חזק,אנאלי אין בתפריט.