כ מיטל - פלא עולם שמיני - דף 12 - סקס אדיר

מיטל - פלא עולם שמיני

112
טוב אז סוף סוף הייתי אצל הגברת , האמת חמודה מאוד , שירותית רוצה לפנק מרגישים שוותיקה בתחום כן מטיילת הרבה בפורום פה בהחלט חוויה זורמת שיש כימיה קצת
יש לה גוף מהמם ופנים יפות רק חבל שיש לה את הפאה הזאת מאוד מוריד לה
מקום מאוד נקי ואחלה שירות אם כדאי ללכת אפילו אם זה רק פעם אחת

מיטל - פלא עולם שמיני

113
פעם ראשונה שאני כותב פה ובטח אנשים ייקחו בעירבון מוגבל את מה שאני אומר אבל הייתי אצל מיטל וככה, למי שמתלבט מאיזה סיבה שהיא. אני מדבר נטו על מיטל עצמה ולא על האקט עצמו, מיטל נראית ממש טוב לדעתי, בתור מישהו שהוא פריק של ציצים נהניתי מכל רגע. כן יש לה חזה טבעי!! וגדול מאוד יחסית לגוף שלה שגם נראה מדהים כמו של שחקנית פורנו ואני לא מגזים. מיטל אם את קוראת את זה, תודה.

מיטל - פלא עולם שמיני

114
ביקרתי אצל הגברת הנל,
שורה תחתונה:
חזה גדול לא פרופרציונלי לגוף שזה יפה מאוד,
מעבר לזה אין עוד מה לציין במראה הכללי
היא 6.5 מתוך 10
הטיפול שלקחתי הוא של 150₪
החזה שלה נעים ורך ממש תענוג
האם אחזור? כנראה שלא

מיטל - פלא עולם שמיני

115
או קיי מיטל פלא עולם שמיני נראה לי קצת אנשים נסחפו קצת עם כל הכבוד למיטל אבל חברה סבבה כל אחד לטעמו
קבעתי עם מיטל לשעה מסיומת בצהריים הגעתי בזמן הכניסה אותי אותי הכל נחמד
מסתכל עלייה טוב רואה שהיא הייתה עובדת עד לא מזמן באפרודיטה ממול איפה שהיא נמצאת
אז מה יש לנו שם: בחורה נחמדה גוף גיטרה חזה מאוד מאוד יפה מקום נקי ומסודר ודיקרטי
אבל המסאג מאוד אבל מאוד סתמי דיבורים על החיים באמצע זיוני מח לא קשורים לטיפול עצמו
מביאה לי ביד עם קרם שהיא אומרת שהוא מיוחד הייתי מעדיף שמן יותר נעים
יאללה גומר הולך אומר לה תודה אומרת לי תבוא אמרתי לה סבבה

מיטל - פלא עולם שמיני

117
פעם ראשונה שאני כותב פה ובטח אנשים ייקחו בעירבון מוגבל את מה שאני אומר אבל הייתי אצל מיטל וככה, למי שמתלבט מאיזה סיבה שהיא. אני מדבר נטו על מיטל עצמה ולא על האקט עצמו, מיטל נראית ממש טוב לדעתי, בתור מישהו שהוא פריק של ציצים נהניתי מכל רגע. כן יש לה חזה טבעי!! וגדול מאוד יחסית לגוף שלה שגם נראה מדהים כמו של שחקנית פורנו ואני לא מגזים

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”