מדובר על בחורה בסוף שנות הארבעים נינפומנית לזין ונינפופמנית לליקוקי דגדגן .
אזהרה!!! מי שמבקר אצלה ורוצה לקבל ממנה מכל הלב זיון ארוך , מציצה חשופה , אנאלי כמה שאתה רוצה ,השפרצות איפה שבא לך חייב לתת לה ליקוק בדגדגן ארוך ומספק .
כאמור היא לא מלכת היופי והגוף הוא גוף מלא כיאה לישראלית ממוצעת בגיל הזה שעברה לפחות שלוש לידות.
לזיון עצמו:
מייד לאחר שהתפשטנו פתחה את רגליה וביקשה לרדת לה .
קיבלה ממני ירידה חזקה ועמוקה ושכה אחייה הבחורה גומרת אמיתי , מבקשת שימצצו לה את הדגדגן וינשכו אותו קלות .
תוך כדי ליקוק המנוע שלה היא מרימה את הרגליים ומעסה את הגב עם הרגליים החזקות שלה.
לאחר כ 20 דקות ושוב !!! מספר לא מבוטל של גמירות שלה שכולל רטיבות ונזילות מהמנוע מבקשת לשפשף את הזין בכוס המגולח והרחני שלה , הלבשה של חליפה והחלקה לתוך הכוס שלא צר ולא רחב הייתי מגדיר סביר מינוס .
מסתובבת לדוגי : מכוון את הזין לישבן שלה הוא מחליק בקלילות פנימה - פימפום ארוך שבו מרגישים אנאלי לא צר מאוד אבל טוסיק אמיתי , רואה תוך כדי הפימפום את הכוס נפתח ונסגר מראה מלבב ומזמין .
מבקשת 69 ושוב ליקוק בדגדגן תוך כדי מציצה חשופה לא עמוקה אבל ללא שיניים ומבקש לזיין אותה שוב מאחורה ולהשפריץ לה על החור האחורי .
מקבלת שוב זיון בכוס , היא אוהבת מיסיונרי מאוד , הופך אותה שוב , מכניס לה בישבן , הגמירה מתקרבת היא מכווצת מאוד ומרגישים את השרירים , מוציא את הזין מהחור האחורי היא פותחות אותו לרווחה בשתי ידיים תוך כדי שהיא בדוגי ואני משפריץ לה בול על החור הפתוח .
היא מכניסה אצבעות ודוחפת את הזרע פנימה לחור הפתוח , לוקחת מהנוזל ביד ומלקקת לתאווה .
לוקחת את הזין שמטפטף עדיין ודוחפת אותו לפיה וושואבת כל טיפה שנישארה .
נחים , מדברים , טלפונים רבים שהיא מקבלת גם לפרטי שלה ושוב מבקשת ללקק לה ב 69 .
הפעם כבר ממש לא נשאר לי כח ונתתי לה לנמשיך ולמצוץ עד לעמידה זקופה של הזין .
מלביש חליפה ( ההלבשה היא עצמית והיא מתחרמנת מזה ) הופך אותה לדוגי מחליק את הזין לישבן שלה שוב מפמפם אותה חזק , מצמיד אותה למיטה ומזיין אותה עד לגמירה מיוחל חזקה .
איריס לא מסתכלת על השעון בכלל ומה שמעניין אותה זה שיירדו לה בלי הפסקה .
גילוי נאות :
הגעתי אליה דרך החבר cbrcbr שמכונה בפי איריס ״ האיטלקי ״ לא יודע למה , אבל היא מציינת שהוא זיין ומאהב.
אינני רוצה לפרסם את הטלפון שלה בפומבי כי אני חושב שזה אסור מטעמי חוקי הפורום אבל אשמח לחלוק את הכתובת והטלפון בפרטי כפי שהחבר cbrcbr עושה .
אם אחזור? לא החלטתי עדיין .

מתקתק וותיק