כ אוקראינית בשם גולי - סקס אדיר

אוקראינית בשם גולי

1

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7880

טוב יש לי דיווח 14.012.2014.. התקשרתי לפקידה היא אמרה שאני יגיעה ב3 וחצי לדירה שלה בבת ים
עליתי במעלית פתחה לי את הדלת בחורה יפהפיה דוגמנית עיינים כחולות סקסית שווה ברמות- אוקראינית מקורית
עשיתי עלייה רושם שאני מחבב אותה ואמרתי לה להייתשב בספה איתי, ניסתי לתקשר איתה דרך תרגום בפאלפון חכם
והבנתי שהיא בחורה מדליקה ואז קמתי והלכתי למקלחת והיא חיכתה לי במיטה כמו חרמנית ומתה לזין שחור חחח

באתי אלייה, היא ישר התחילה לנשק את כול הגוף שלי שאני לא מפסיק לחבק אותה, ואני מדבר בעברית והיא לא מבינה
היא התחילה למצוץ לי ושמתי לב שהיא שמה לי קונדום אז ביקשתי שהיא תוריד, והיא מצצה לי חשוף יותר כייף
רציתי לגמור לה בפה אבל הייתה ממש חרמנית לזין שחור ורצתה שאני ידפוק אותה בדוגי סטייל לא הסכמתי
אז היא ישבה עלי והתחילה לזיין אותי אם הכוס היפה המתוק והיפה שלה, ואני מנשק אותה צרפתית ,מרגיש את כולה
והיא ממש צועקת וגונחת ואני מסתכל לה בעיינים היפות שלה ואז גמרתי .. והרגשתי הנאה גדולה איתה ,כוסית ברמות
אחר כך בסוף נכנסתי למקלחת התלבשתי והיא נכנסה בלי לדפוק חח, שובבה קטנה ונתתי לה חיבוק ונשיקה והלכתי :)

אם אחזור? בוודאי אין על אוקראניות

סקס - 8
מציצה - 10
היגנה - 9
יופי - 10
DSADSADASDAD

אוקראינית בשם גולי

2
תודה על הדיווח, סקיי101. נראה שזה הדיווח הראשון שלך, אז ברוך הבא. ננסה לכוון אותך בשביל להפוך אותך למדווח מוצלח ומוערך.

דבר ראשון, אנא הוסף מספר פרטים חיוניים, ונתחיל בתאור הגוף של ג'ני והחזה שלה בפרט, כי בתמונות רק רואים שהיא מחזיקה את החזה (שלא יפול, למרות שנמצא בתוך חזיה), ואילו ביתר התמונות היא יותר מדי לבושה בשביל לתהות על קנקנה. חזה קטן/בונוני/גדול? זקוף/נפול? סיליקוני/אמיתי? איך הפטמות, איך התחת, והאם העור מתוח או רפוי? מה הערכתך לגובה וגיל שלה, ומאוד חשוב: כמה זה עלה לך. ובחשיבות פחותה: הדירה - אם נעימה ודיסקרטית.

אחרון אחרון חביב, מציע שלהבא תבדוק אם אין כבר דיווח על הבחורה. במקרה הזה יש:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=30610
ואז נציע מההנהלה לאחד את השרשורים.

בהצלחה עם הדיווחים הבאים.

אוקראינית בשם גולי

7
[QUOTE=almoni2009]תודה על הדיווח, סקיי101. נראה שזה הדיווח הראשון שלך, אז ברוך הבא. ננסה לכוון אותך בשביל להפוך אותך למדווח מוצלח ומוערך.

דבר ראשון, אנא הוסף מספר פרטים חיוניים, ונתחיל בתאור הגוף של ג'ני והחזה שלה בפרט, כי בתמונות רק רואים שהיא מחזיקה את החזה (שלא יפול, למרות שנמצא בתוך חזיה), ואילו ביתר התמונות היא יותר מדי לבושה בשביל לתהות על קנקנה. חזה קטן/בונוני/גדול? זקוף/נפול? סיליקוני/אמיתי? איך הפטמות, איך התחת, והאם העור מתוח או רפוי? מה הערכתך לגובה וגיל שלה, ומאוד חשוב: כמה זה עלה לך. ובחשיבות פחותה: הדירה - אם נעימה ודיסקרטית.

אחרון אחרון חביב, מציע שלהבא תבדוק אם אין כבר דיווח על הבחורה. במקרה הזה יש:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=30610
ואז נציע מההנהלה לאחד את השרשורים.

בהצלחה עם הדיווחים הבאים.
[/QUOTE]

טעות שלי קוראים לה ג'ני.. יש לה חזק קטן טבעי מה שאני אוהב
משום מה הפטימות שלה עומדות
ישלה תחת קטן וסקסי , הבאת לה פליק בתחת חח
העור שלה רפוי, הוא ממש רך, היא ממש גבוהה יותר ממני
היא לקחה לי 400 שקל על הדקה שראיתי אותה
ואגב תדעו היא נשראת עוד 6 חודשים בארץ מה שהבנתי ממנה
דירה נחמדה .. שמתי לב שיש לה כתם על הרגל מעניין מזה היה :ם
DSADSADASDAD

אוקראינית בשם גולי

10
הייתי אצלה היום ולא נפלתי מהמראה. היא גבוהה סביב המטר שמונים, היא רזה אבל רחוקה מאוד מגוף של דוגמנית (יאנה מהטרילוגיה התל אביבית למשל הרבה יותר רזה ממנה) ויש לה חזה קטן עד בינוני. יש לה עיניים כחולות אבל הפנים לא להיט לטעמי (לא יודע למה אבל היא מזכירה לי בפנים את נינט טייב). עור נעים, חלקה בכל הגוף ושיער שחור עם תוספות.
הייתי הראשון שלה היום ב-12 בצהריים וזה היה נראה כאילו היא קמה משינה רק עם ריח של אלכוהול. לקחתי את המסלול הקצר ב-400 ונכנסתי להתקלח. היא מאוד שירותית והיה GFE מלא שכולל צרפתיות (בטעם אלכוהול) ירידות חשופות, ליטופים וחיבוקים. היא גונחת וזורמת עם תנוחות מתגרה כשנוגעים לה בפיטמות והכי הדליק אותי שבתנוחה שאני מאחוריה ושנינו בשכיבה על המיטה על הצד, היא נגעה בעצמה גם בפיטמות וגם בדגדגן וגירתה את עצמה עד שהיא גמרה. אחרי שהיא גמרה היא התכרבלה בי ממש כמו חברה ופחדתי שהיא עוד שנייה תירדם. לרגע קצת ריחמתי עליה שהיא בסך הכל בחורה צעירה שצריכה קצת חום. פתאום צלצל הטלפון והפקידה סימנה לה שנגמר הזמן. ג'ני (ג'ניה) אמרה לי שיש לנו 2 דקות (ועוד לא גמרתי). היא עזרה לי במציצה ועבודת יד עד שהתרוממתי מעליה והשפרצתי עליה (על החזה) מטען מכובד.
סך הכל חוויה נחמדה. אני פחות התחברתי למראה ובעיקר לפנים (רציתי אפילו כשנכנסתי לעשות אחורה פנה, אבל הגעתי מרחוק). אבל אני בטוח שיש הרבה שכן יתלהבו ממנה. תהנו.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”