כ יאנה + קטיה= בת ים - דף 3 - סקס אדיר

יאנה + קטיה= בת ים

22
אז ככה:
אני מנסה כבר כמה ימים לקבוע עם העלמות...
מסיבה פשוטה- די ברור לי ממה שקורא שהשירות לא משו כנראה- אבל קסם לי המראה- אני חולה על מלאות.. ולקבל מלאה עם אנאלי ב250-מציאה..
סופסוף תפסתי בראשון- מתברר שלא עובדות.. אמרו להתקשר מחר מ-9. מנסה מ9 רק ב10 ענו.. חייב לציין שהתקשורת איתן גרועה. עברית אין מילה, אנגלית ממש צולעת..
בכולופן קבענו ל12.. עקב הנסיון המר שהיה בנסיון להשיגן כבר מ11 נתקשר.. לא עונות. 12:15 מואילה בטובה אחת לענות (השחורה-למרות שבניתי על הבלונדה-אבל הן בדירה יחד) אומרת שהחברה היום בת"א ולא ידעה על זה. אמרתי לה בסדר- אני אלך איתך- אז היא חולה..
קיצר הזוי ממש.. אם כי לא מוותר להן עדיין וחייב לזיין מישהי שם..
נשארתי חרמן עם הזין ביד.

יאנה + קטיה= בת ים

26
הייתי אתמול עם קטיה. דוברת רוסית ואנגלית, ועוד כמה שפות לא רלוונטיות, ( פולנית וטורקית למעוניינים). פנים יפות, חזה מלא, גוף שמן. בת 25 לדבריה, ונראה שאכן כך הוא. מפנה לרחוב סמוך ומשם לרחוב הרלוונטי. בכניסה לאחר סקירה הדדית שואלת אם מתאים, לאחר שהשבתי בחיוב, הציעה מקלחת, הסכמתי. מגבת נקיה מקלחת סבירה. אין טענות. נכנסים לחדר, חדר מרוהט ונקי, בכלל, הדירה נראית נקיה ומטופחת. 400 שקל הונחו על השידה ויללא למיטה. הבחורה משתפת פעולה, חמודה וחייכנית, מוצצת מצוין, ללא שיניים. ואפילו אשת שיחה לא רעה. אנגלית קצת עילגת, אבל בהחלט מובנת. אין אנאלי, לא אוהבת, לא לחצתי. אוראלי חשוף, כמובן. גמירה בפה. במהלך האקט עצמו עושה פרצופים וקולות המביעים הנאה, יצרה בריכה קטנה למטה, כך שלפחות חלק לא היה הצגה. שעה מענגת בהחלט לאוהבי השמנות היפות. עוזבת בסוף החודש, למי שמעוניין. אני נהניתי.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”