ג'ניפר מדרום תל אביב..
1אז עוד אחת מהמליארד נפילות שהיו לי (אין לי את השמץ של מושג למה אני ממשיך ללכת לנערות עובדות עם כל הנפילות האלה...)... אולי רק נהנתי עם אחת או שתיים בחיים שלי בכללי מתוך עשרות ...
בכל מקרה חזרה אלינו המספר טלפון של המקום הוא:
03-5102249
הייתי נותן גם קישור אליו אבל חוקי הפורום לא מאפשרים לי לתת קישור כזה..
חיפוש פשוט בגוגל ייתן לכם את התוצאה.
בכל מקרה ביקורת:
רציתי מאוד אתיופית... אז חיפשתי פה באתר ומצאתי את המקום הנ"ל. התקשרתי אמרתי שאני מחפש אתיופית אמרו לי שיש להם שם, והלכתי...
נכנסתי למקום מאוד מאוד מאוד לא דיסקרטי, נכנסתי לחדר המתנה שיש שם ספה גדולה ישנה כזאתי, המתנתי 10 דקות באה אלי מישהי מהממת, שאלה אותי למי אני מחכה אמרתי לאתיופית (אילו רק המארחת היתה מקבלת.... ), היא קראה לחברה שלה אתיופית, שהגיע, מאוד מאוד לא לטעמי היתה (שמנה ואני מעדיף רזות יותר) אז ביקשתי מישהי אחרת אם יש... היא קראה לחברה שלה רוסיה, גיל 30 אני משער גבוהה (אבל היתה על עקבים) לטעמי די סקסית, לקחה אותי לחדר... שאלה מה אני רוצה, החבילות הם, 200 לבודי, ואם רוצים הרפייה או תוספות של סקס זה תוספות של בין 100 ל-300 ... בסוף סיכמנו על 400 וזה עם סקס... בסדר אמרה לי שזה עד 40 דקות... אמרה לי ללכת להתקלח... הלכתי להתקלח ואז היא השאירה אותי פאקינג 15 דקות בחדר... כאילו למה לקח לה 15 דוקת למצוא מגבת ?!
בכל מקרה נכנסה וסגרה את הדלת, המקום ממש לא אנטימי כל אחד יכול להכנס לחדר יש שם מלא בחורות עובדות וגם היינו בחדר ליד איפה שכל הבנות שלא עובדות מדברות ושמעתי אותם כל הזמן מדברות וצוחקות ליד... בכל מקרה התחילה עם בודי רובוטי... במשך 5 דקות... לאחר מכן הפכה אותי והתחילה לעשות לי ביד ... טוב אז זה היה לא רע.... לא מדהים.. אבל לא רע בכלל... החיסרון הוא, שהיא לא הסתכלה עלי בכלל, לא נאנחה, לא נתנה לי לנשק אותה, כלומר פשוט .. רובוטי אומרים .. אבל מה להגיד היא יודעת את העבודה, אחרי 5 דקות שמה כובעון ועלתה עלי...
זה לעשות סקס במיטת טיפולים... זה בקושי יש מקום לזוז... זה מאוד לא נוח.. וגם לא יודע... זה היה טוב.. .אבל שוב לא משהו מדהים לא מהעולם הזה... לא נותנת להתנשק איתה אבל כן לגעת בה חופשי וכן מחרמנת....
אחרי עוד 5 דקות ביקשתי שתרד ממני ותמשיך לעשות לי ביד כי פחדתי כבר שאני לא יגמור ככה, מאוד לא נוח, וגם אין זמן ורציתי לגמור בסופו של היום....
עשתה לי ביד, אבל בפעם הזאתי זה היה הרבה יותר רובוטי, נראה לי סוג של התבאסה כזה שביקשתי שתרד ותעשה לי ביד... בכל מקרה אחרי עוד טיפה זמן ביקשתי שהיא תשכב ותעשה לעצמה ביד ואני יגמור לה על הבטן... הסכימה, שכבה וממש שעמדתי לגמור היא זזה... לא נתנה לי לגמור עליה כל כך...
הביאה לי מגבת ויצאה, רציתי לדבר איתה חיכיתי שהיא תחזור אבל לא חזרה... פשוט התלבשתי ושיצאתי ראיתי אותה עומדת מחוץ לדלת אמרה לי שלום... וזהו..
מה אני יגיד...
אממ.. לא יודע אפילו איך לקטלג את זה...
נו ברור שזה תיקתוקיה, אין מה להשוות ..
ולסקס זה נוראי... מיטת טיפולים וגם לא זול 400 שקל...
אולי רק לבודי זה לא כזה נורא... אני חושב, לא יודע תלוי מאוד על מי נופלים
אבל אז אם לא מכירים או לא יודעים , לא יודע..
גם אפשר ליפול על יום רע של הבחורה שלכם, כי הם מקבלות לקוח אחרי לקוח..
ממליץ ?
לא.
הבחורות יכולות להיות מלאות בחיידקים הם מקבלות לקוח אחרי לקוח ברצף ...
אני יחזור לשם ?
לא.
בעיקר כי מי שהייתי אצלה היה לה איזה 3 שמות שונים...לידי היא קראה לעצמה ג'ניפר, אני אפילו לא זוכר איך המארחת קראה לה.. והבחורות שריחלו בחדר ליד.. נראה לי קראו לה קרינה...
אבל וזה אבל גדול
בניגוד לתיקתוקיות אחרות שהייתי אצלהם, זאתי לא נמצאת במקום האחרון...
היא דווקה תיקתוקיה לא נוראית.
אבל שוב ממליץ בחום להתרחק מהמקום כמו מאש...
זמן כללי שהייתי שם: 40 דקות בדיוק ! (אבל חיכיתי איזה רבע שעה רק שתגיע אחרי המקלחת)
ציון כללי: 5
תעשו מה שמרגיש טוב בחיים, כל השאר באמת שטויות ...