שבת שלום טל
טוב לשמוע ממך
חדשה באיזור בת 20
13[QUOTE=me345] היא ממש שונאת את זה ומיכנית לגמרי, רק מחכה שייגמר ושתעוף משם. אין נשיקות, לא יורדים לה, חוויה די משפילה. צריכה לחפש עבודה אחרת. [/QUOTE]
יחס כזה, אנחנו כבר מקבלים בבית בחינם. אז למה לבזבז כסף על אחת כזו? אני מקווה שאף אחד לא יתפתה. עדיף ללכת על משהו לא מוכר, מאשר מוכר ולא מומלץ. עברתי פעם חוויה מאד דומה אצל מישהי אחרת, וחבל על הזמן והשטרות.
יחס כזה, אנחנו כבר מקבלים בבית בחינם. אז למה לבזבז כסף על אחת כזו? אני מקווה שאף אחד לא יתפתה. עדיף ללכת על משהו לא מוכר, מאשר מוכר ולא מומלץ. עברתי פעם חוויה מאד דומה אצל מישהי אחרת, וחבל על הזמן והשטרות.
חדשה באיזור בת 20
14Joseph צודק בכל מילה, בחורה כזאת כל הפורום אמור לייבש... מה שלא נראה לי שהחברים יעשו.
לא משלם יותר מ 400 לשעה .
חדשה באיזור בת 20
15שלום חברים אני חדש כאן אבל ישן בתחום בקיצו עם הזמן אני אשדרג את דיווחים שלי. בקיצור לפני שבוע הייתי עם הבחורה אחרי תיום קצר הגעתי בכובת פתחה דלת בחורה צעירה עם מכנס תחרה בצבע לבן וחזיה מאוד סקסית בעני. התחלתי לדבר איתה ברוסית הי ישר נגשה לעבודה היחילה לרשום מה אני רוצה כמה זמן וכמה אני משלם היה לי הרגשה כצד מוזרה אבל הסקרנות וחרמנות תקפו חזק היתי חייב לראות אותה ערומה. בקיצור הכסף עבר נכנסנו בחדר היא עלתה על המיטה ונעמדה מולי הרגשתי שהיא רוצה שאני יפשיט אותה התחלתי להוריד חזיה ואני ראוה חזה גדול מלה ועומד וביחד עם זה טבעי טבעי מזמן לא נגעתי בדבר כזה אמיתי עם פתמות כזה טעימות. התחלתי להוריד לה מכנסים ותחתונים ואו טוסיק סקסי והכוס פשוט נדיר כמו כרית עם חריץ באמצה בלי תליות דביקות המגעילות התחלתי פשוט לנשק ללקק למזמז היא לא שיתפה פעולה רק שכבה ואני היתי מגלגל אותה בכל הפנות של המיטה והתפללתי שלא תחיל לשתף פעולה כי היא רק תפריע לי . בקיצור אחרי…15 דקות לקחתי קונדום פתחתי הלבשתי בעצמי והתלתי לדפוק חזק מיסיונרי כשה אני תפס לה עם יד ימין את טוסיק ועם סמול את הצור ומנשק ומלקק את הצור (פשוט הזין מרגיש כיילו בלי קונדום) אחרי 5דקות היא חיבכה אותי והתחילה לתת לי קונטרות ועד בערך 5דקות גמרתי גמירה קולנית. בקיצור כצד דיבורים מיקלחת ונפרדתי הפרידה ממש קרה בלי נשיקה הבחורה לא מתקרבת רק מחיחת ו בי. בקיצור גם השבע היתי אצלה הפעם רציתי שיהיה שיתוף פעולה כצת אדדי אבל בקיצור היא לא כל כך טובה בזה
בסיכום.
בצפון קשה לצפות ליות מזה
המקום לא דסקרטי ידוע2.
ניקיון בבית לא משהו אין סדינים מקלחת מוצף 3
פנים של בחורה שובבה עינים שחורות אך מבריקות ספתיפ יפות מחיכות אך לא מתשקות7
הגוף סימטרי בלי מתיחות וסדקים רגלים יפות 8
חזה פשות מהים 9 למה 9? כיראיתי בתמונות של אתר met-art יותר יפות
הכוס 10 צורה סימטרי דגדגן לא בולט ובלי תליות דביקות חלק בפנים ורוד בלי אדמומיות בלירחות פשוט כוס לדוגמה פשוט 10
המחיר 2 גמרה לי תקציב של חודשיים
חוזר ? רוצה כל יום אבל יקר מאוד 300+ רק חצי שעה
מקווה שסיפרתי הכל לילה טוב לכולם! קריסטינה טסה ב15 ל1
לא כל מה שעולה כסף, שווה כסף!
חדשה באיזור בת 20
17במחיר הזה מומלץ להתאפק שבוע ולנסוע לבת-ים !! ולא!!! אני לא יחצן של אף אחד.
אבל אין סיבה שבצפון לא נקבל באותו מחיר ואיכות את הבנות שיש בבת-ים .הרי מחירי הדיור פה זולים יותר..
לתשומת לב בעלי התאגידים הצפוניים.
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים
חדשה באיזור בת 20
18שלום לכולם, הרבה שנים לא הייתי כאן ולא דיווחתי.
אז לאחר הרבה שנים החלטתי ללכת לבחורה, התקשרתי והפנתה אותי מישהי לקרית ביאליק.
האמת יש לי מלא ניסיון בתחום לכן הגעתי די סקפטי ופסימי לדיווחים שבמודעה (לא קראתי ביקורת לפני)
הגעתי ופתחה את הדלת בחורה צעירה לדעתי בת 21-23 לא יותר. נחמדה וכוסית מדברת אנגלית או רוסית.
מפה לשם 300 ש"ח לחצי שעה, לא אוהבת למצוץ בכלל, חזה יפה מאוד עומד וטבעי, לא מתנשקת ודי הרגיש כמו תיקתוקיה.
10 דק' זיון שכבר ידעתי טובים יותר ונגמר, התלבשתי ועפתי.
המקום דיסקרטי, תמונות אמיתיות, בחורה נחמדה, חזה יפה וטבעי.
מה שבטוח אני לא אחזור אליה בשביל 300 שח.
תהנו
חדשה באיזור בת 20
19מסכים במאה אחוז עם me345 פשוט לא שווה את הכסף בכלל, פשוט בזבוז של זמן. לא עושה gfe בכלל, מוצצת רק עם קונדום. נראה שהיא ממש סובלת תוך כדי, פשוט עושה הרגשה לא נעימה ומורידה את החרמנות לאפס! כל הפגישה היא טכנית לגמרי, בלי שום שירות בכלל. הבחורה מבחינת מראה חמודה עם גוף יפה, אבל אני אישית הרגשתי שפשוט זרקתי 300 שח לפח. המלצה שלי, ממש לא שווה ללכת אליה, במיוחד לא במחיר הזה.