כ ויקטוריה כפול 2 - סקס אדיר

ויקטוריה כפול 2

1
ויקטוריה 1 :הייתי בנתניה והייתי חרמן (מה חדש?) מצאתי בדיווחי החברים בפורום את הטלפון של ויקטוריה 0508633280 והחלטתי שבשביל 150 מרשרשים אפשר לשחרר את הלחץ בביצים . הגב' היתה פנויה ומוכנה . פתחה לי את הדלת כבת 50 בגובה כ 165 מ' דמות רס"רית מבנה מוצק ובגדים רחבים לרגע חשבתי להסתובב אבל טירון כמוני בעיניינים עם לחץ . נכנסתי . נראה שהיא גרה שם דירה מרוהטת עם מיטת עיסוי באמצע הסלון . לא מדברת הרבה . "תתפשט" מסג' חזק ועמוק נשארת לבושה לא מעודדת שליחת ידיים . תוך שאני שוכב על הבטן היא מרפרת לי ביתן הרגלים בין פלחי הישבן אל הבייצים וחזרה בפי הטבעת ואצלי ההזדקרות לא מאחרת לבוא הידמרים קצת את הישב והיד שלה נכנסת מלמטה ומלטפת את השרביט בתנועות קצובות וולה חברים אוטוטו אני טס . מוריד את הישבן חזר והיא מבינה את הרמז ומפסיקה ואומרת לי להתהפך . מסג' על החלק הקדמי כבר לא בוצע במקום קיבלתי עבודה מדולבת של אצבע בתחת בקצב עולה ויורד על השרביט ותוך מספר דקות יריתי . מקלחת טובה נקיה עם מגבות מכובסות . אח"כ אמרה לי שלא ביקשתי שום דבר למשל יכולתי לבקש שהיא תרחץ אותי (היא הציעה) יכול להיות מעניין אם אבוא פעם נוספת נראה שהיא פתוחה להצעות

ויקטוריה 2 : רמת גן פ"ת 0547073441 אני מצאתי אותה ביד 2 אבל היא מכירה את הפורום ואפילו היתה לה פעם מודעה כאן
חרמן באתי ראשון על הבוקר . היה קריר התנור עדיין לא הספיק לחמם . 200 שקל מראש . עושה בודי אבל לא מוצצת ואין סקס ואני חושב שזה לא ילך גם בתוספת כספית. מתפשטת גוף מוצק חזק היתה מחליקה על הקרח .נותנת לשלוח ידיים חופשי כולל לקן התחתון. שדיים בגודל בינוני עדיין עומדות עם פטמות למציצה ותחת עגול ובולט הייתי חם לאללה ולכן לא ניצלתי את כל הזמן כאשר היא הפכה אותי על הגב ושפשפה את השרביט חזק בין השדיים בתרגול של שדיים למציצה וחזרה לשרביט וחוזר חלילה אני יריתי בחדווה . אשה נחמדה חייכנית סבלנית מקום נקי דיסקרטי ומסודר ברמת גן עם מקלחת טובה . נראה לי שאחזור

אוהב סבתות

ויקטוריה כפול 2

5
ערב טוב לכולם, אתמול ביקרתי את הגברת ויקטוריה מרמת גן
ואני יכול לסכם את זה כחווייה נחמדה, למרות שגיל 40+
לא עושה לי את זה ( לא הייתי מודע לגיל עד שהגעתי)
העיסוי היה יוצא מן הכלל והגברת בהחלט בעלת גוף
מרשים מאוד למראה, נתנה את מלוא הזמן ואולי אפילו
קצת יותר ודאגה לתת תחושת הנאה מירבית

ויקטוריה כפול 2

6
אחלה דיווח שאפו...

על ויקטוריה הראשונה כבר נפתח שרשור

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=31713

על ויקטוריה השנייה לפי הנייד מדובר על הדירה של ילנה וויקי

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=15114&PN=2

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

ויקטוריה כפול 2

7
הראשונה נשמעת מעניינת.
אשמח לקרוא דיווח שלך אם תיקח את האופציה של הרחיצה ותדווח מה בדיוק היא עושה.
קצת מוזר שיש אופציה כזו אם היא כלל לא מתפשטת.
ותקפיד בבקשה על שגיאות כתיב, יש לך כל מילה שניה...
יחס גורר יחס

ויקטוריה כפול 2

8
במקור כתבתי את הפוסט הבא לפני שבוע אך משום מה הוא נפל בין המיטות

ערב טוב לכולם, אתמול ביקרתי את הגברת ויקטוריה מרמת גן
ואני יכול לסכם את זה כחווייה נחמדה, למרות שגיל 40+
לא עושה לי את זה ( לא הייתי מודע לגיל עד שהגעתי)
העיסוי היה יוצא מן הכלל והגברת בהחלט בעלת גוף
מרשים מאוד למראה, נתנה את מלוא הזמן ואולי אפילו
קצת יותר ודאגה לתת תחושת הנאה מירבית

ויקטוריה כפול 2

9
הייתי השבוע אצל ויקטוריה 2 בר"ג.
אתחיל שעיצבן אותי התיקתוק. דיברה על 40 דקות, 200 ש"ח, וסיימה את העבודה תוך 20 דקות.
אשה לא נאה בכלל, נמוכה עם גוף לא מושך, חזה גדול יחסית לגוף הקטן.
עיסוי כואב ולא נעים. היא לא מבינה גדולה בעיסוי.
מתפשטת תוך כדי העיסוי ונשארת עם חוטיני.
אז רואים שיש לה גוף די דוחה, תחת מצומק ומכוער, אבל חזה לא רע.
עושה בודי של כמה דקות, לא רע.
הלכתי להתקלח ואין מים חמים. מעצבן.
ממש לא אחזור לשם
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”