כ מיטל - פלא עולם שמיני - דף 13 - סקס אדיר

מיטל - פלא עולם שמיני

121
כתבתי את אותה תגובה בדיוק אותו דבר.. אם היה לכם קצת היגיון בראש הייתם מבינים שנוצרה כפילות. משום מה ההודעה הראשונה שכתבתי פורסמה רק שבועיים אחרי שכתבתי אותה ובינתיים עשיתי העתק הדבק ושלחתי שוב. כולה ננתי המלצה על מיטל אז מה אתם מחפשים תעקיצה ועוד שניה תגידו שגנבתי אותכם..

מיטל - פלא עולם שמיני

125
ביקרתי את הגברת.
נמצאת בבניין תעשייתי בתובל מעל הפיפ שואוו בתחילת הרחוב מצד ימין.
קיבלה אותי בחזייה ותחתונים.
סהכ נאה - לא יפה אבל לא מכוערת. בחורה ממוצעת ואסתטית. חבשה פאה שחורה.
גוף נחמד מאוד חזה טבעי גדול מהממוצע. לא מפלצתי כפי שציינו אבל בהחלט גדול מאוד ומעל הממוצע אהבתי מאוד.
שירות - מסאז סתמי ליטופים על הגב.
הציעה מציצה מקונדמת בתוספת 50 (אין אופציה למציצה חשופה- שאלתי)
הוספתי 50 וקיבלתי מציצה קצרה עם קונדום - לא התלהבתי.
סהכ חוויה סבירה
גולת הכותרת היא החזה המפורסם ששווה לפחות ביקור אחד כי באמת מדובר באטרקציה שאין הרבה כמוה בשוק היום.
המיקום טוב ודיסקרטי מאוד והמחיר סביר.
השירות עצמו טעון שיפור.
קשה לתפוס ולתאם איתה היא נורא עסוקה ולא מקבלת ביקורים ספונטנים.
מומלץ בתור ביקור חד פעמי - רק בגלל החזה המפורסם.

מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.

מיטל - פלא עולם שמיני

126
למיטל הגעתי עם ציפיות גבוהות, גבוהות מאד, בכל אופן לומר על מישהי שהיא פלא עולם שמיני זה לא דבר של מה בכך.
בסופו של דבר אני לא יכול לומר שהתאכזבתי אבל מה שלא יהיה היא איננה פלא. אמנם יופי הוא בעיני המתבונן ואפשר להבין את מי שחושב שהיא יפה כי יש לה נתונים טובים ומרשימים.
מיטל פתחה את הדלת בחזייה ותחתונים שחורים, שחומה (נראית תימניה) וכמו שכבר ציינו קודמיי היא חובשת פיאה לראשה, שזה מרגיש מיותר לחלוטין ומוטב שתוסר בהקדם.
החזה יפה מאד, מקסים, משגע, איזו מילה שתרצו אבל חלאס עם ה״פלא״ זה לא פלא. תעשו לזה כבר סוף. העיסוי נחמד מאד ומגרה, ונראה לי באמת שאפשר לגמור פעמיים, אם כי אצלי היה מספיק פעם אחת, אבל אחרי הגמירה היא המשיכה ללטף ולא שלחה אותי ישר לאמבטיה, כך שזו נקודת זכות מבחינתה.
החסרון הגדול שלה שיש בה משהו כבוי, היא נטולת שמחת חיים וקצת כואב לראות אותה ככה. מידי פעם העלתה חיוך אבל הוא נמוג לו במהירות. אולי העבודה הזו שוחקת אותה... בכל אופן זה העיב עליי והיה לי קשה להתחבר לאירוטיקה. אז חושניות נוטפת סקס אין שם וזה לא קורץ. לא יודע אם אבוא שוב, מה גם שהמחיר יקר גם בשביל חצי שעה בלבד, וגם האוירה המכנית הזו לא מצדיקה סכום כזה.

מיטל - פלא עולם שמיני

128
פעילה לגמרי.

הייתי איתה לפני מספר ימים ולהלן רשמי בתמצות כי כבר כתבו הרבה לפני:

מבחינת מראה אני ממש אוהב את הגוף שלה. יש לה גוף גיטרה אמיתי עם חזה גדול מאד טבעי ופטמות מגרות רגישות למגע. היא שחומה סקסית והפנים נאות (לא יפייפיה אבל בטח שלא נראית רע בפנים).

לגבי השירות קיבלתי כל מה שרציתי בזמן ההביקור ואף מעבר לזמן המוקצב הרשמי כך שהייתי מאד מרוצה. בין החזה, חיכוך מעל הישבן, שתי הרפיות.

היא נראית קשוחה אבל מדובר בבחורה רגישה ונותנת שירות טובה מאד בעיניי. שהייתי שם היא הזכירה משהו על תלושים עם הטבה לפי מספר ביקורים. לא ממש חפרתי אבל היות ואחזור לביקורים נוספים אני אברר ואדווח.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”