כ דיווח החודש וחצי האחרונים שלי, ודעה - דף 2 - סקס אדיר

דיווח החודש וחצי האחרונים שלי, ודעה

12
אני מסכים לגמרי עם מה שכתב למברוזו.
ולגבי מה שכתב קרומבה על אתרי היכרויות - אכן אולי הצעה טובה לצעירים שבינינו ( עד גיל 30 להערכתי...), לאחר מכן זה לא הפתרון לדעתי.
קורה שאני יושב בבליינד דייט שעה וחצי או שעתיים מול בחורה מאתר היכרויות, 'מת' להיפטר ממנה וללכת להתפרק אצל נערה עובדת. כך שאצלי זה לא הפתרון, אבל נסה אם זה מצליח לך כמובן.
מחפש את הדבר האמיתי!

15
2 דברים.

הראשון, אני חושב שקצת הגזמתם עם ההתמכרות. כלומר, זה מהנה וכיף רוב הזמן, אבל לא כולם מכורים ולא יכולים לצאת מזה.
כמובן שזה משתנה מאחד לשני. אני חושב שבאופן אישי אוכל לצאת מזה מתי שארצה, ואני שולט בתדירויות כפי שאני מעוניין.

דבר שני, על איזה אתר הכרויות טוב אתם ממליצים? אני מבין שיש הרבה שמזייפים פרופילים. אשמח לשמוע על אחד טוב (שלא לדבר על בחינם, כי נראה שהיום הכל עולה כסף).

17
2000, תשמע כמו כל דבר בחיים "הכל יחסי" - אתה שילמת כ1500 שקל, ובשביל מיליונר או אוליגרך הוא ישלם

15,000$ ללילה עם אישה.

יש לך הרבה תיאבון, וכמה הערות:

1. אין היום יותר מדי מציאות בשוק, וחבל לבזבז את הכסף על ניסיונות מיותרים

2. עדיף להתאפק , ולעשות את זה פעם/פעמיים בחודש - כי יש יותר התלהבות והמחיר יוצא זול יותר

3. תכין לך תקציב - של X כסף בחודש למפגשים ותחרוג ממנו רק אם יש קוזינת על.

4. אני פירקתי כ1300 שקל -1400 שקל על בחורה אחת (תקציב של כ3 חודשים) מתאבקת שהגיע מגרמניה

ברור לי שהגזמתי , אבל זו הייתה פנטזיה.... והייתי מודע לזה שאבזבז את כספי

18
הי

אכן סוג של התמכרות, אבל לדעתי אתה בדרך החוצה. הפסקת להנות...
אני גם הרגשתי עלוב מכל ה200 שח פלוס/מינוס
שדרגתי לבנות ה800 ואחרי זה גם ל1200
החוויה היתה טובה הרבה יותר. בקצה העליון של הסקאלה יש בחורות שלוקחות את העסק בגישה שהרבה יותר מתאימה לי.

ואז פשוט הפסקתי לחודשיים. בטח תיכף אשוב.
אבל חשוב לי להנות. עוד מאתיים ועוד מאתיים ועוד מאתיים ולהרגיש עלוב? בזבוז לשמו.
עדיף להוציא אלפייה ולהרגיש טוב כמה ימים...

נ.ב.

המשפט הזה לא נראה לי קשור לתחום בכלל, קיבלת סתם מסאג' אחי. באותה מידה זה יכל להיות מסאגיסט:
בין לבין הייתי באילת, במקום שלא ידעתי מה טיבו שנקרא "אנג'לה" או משהו כזה, מסאז עם מגבת על החלציים, אין סיכוי לקבל ביד.. אבל 100 שקל לחצי שעה, נחמד.

אני לא משלם לה בשביל סקס, משלם לה בשביל שהיא תלך

19
[QUOTE=שחור אדום]הי

אכן סוג של התמכרות, אבל לדעתי אתה בדרך החוצה. הפסקת להנות...
אני גם הרגשתי עלוב מכל ה200 שח פלוס/מינוס
שדרגתי לבנות ה800 ואחרי זה גם ל1200
החוויה היתה טובה הרבה יותר. בקצה העליון של הסקאלה יש בחורות שלוקחות את העסק בגישה שהרבה יותר מתאימה לי.

ואז פשוט הפסקתי לחודשיים. בטח תיכף אשוב.
אבל חשוב לי להנות. עוד מאתיים ועוד מאתיים ועוד מאתיים ולהרגיש עלוב? בזבוז לשמו.

עדיף להוציא אלפייה ולהרגיש טוב כמה ימים...

נ.ב.

המשפט הזה לא נראה לי קשור לתחום בכלל, קיבלת סתם מסאג' אחי. באותה מידה זה יכל להיות מסאגיסט:
בין לבין הייתי באילת, במקום שלא ידעתי מה טיבו שנקרא "אנג'לה" או משהו כזה, מסאז עם מגבת על החלציים, אין סיכוי לקבל ביד.. אבל 100 שקל לחצי שעה, נחמד.

[/QUOTE]

חולק עליך שחור אדום
אין כמו זיון פלאפל מהיר 100-150
תמיד מנפקים. חוויות מיוחדות .
על טים וריח אין מה להתוכח !

20
תשמע גבר-ראשית אתה אינטלגנטי זה ברור לגמריי....הגעת למסקנה הכספית הרבה יותר מהר מרוב הנוכחים כאן בפורום כולל אני בניהם שהוצאנו הרבה יותר....ועין רובנו נשאר מכור ולא הצליח להתנתק לגמריי.
שנית-קבל עצה מועילה-בעבור הסכום הנ"ל יש לא מעט נשים שמחפשות תמיכה קבועה בתמורה לזיון קבוע.לא מסובך למצוא מתאימה באתרים בצאטים וכו...כך שאולי תצא בזול...
שלישית אולי תוציא את אשתך לבילוי למלון-בעבור אותו סכום,לך תדע אולי היא תגמול במציצה טובה:)
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”