כ נפילה ברחובות - סקס אדיר

נפילה ברחובות

1

היא מכנה את עצמה בשם שיר, הכרתי אותה דרך אתר היכרויות. בתמונה נראית סקסית עם חזה גדול.

בשיחה מקדימה היא ביקשה 400 ש"ח לשעה, מסרה שהיא ממוקמת בפאתי רחובות.

הגעתי למקום וגיליתי שאכן מדובר בחזק ענק שמחוברת אליו מרוקאית/תימניה ,עבת משקל, בת 35 לערך.

הדירה מעופשת , היא ישבה בסלון , מעשנת בלי הפסקה, מכוסה בשמיכה שהריחה משתן של הכלבה שהייתה בחדר השני.

עברנו לחדר השינה, ושם על מזרון שהיה על הרצפה התחלנו באקט שכלל שפשוף , מציצה גרועה שלה וזיון מעפן.

נתנה לנשק את החזה העצום אבל לא היה שום GFE, לא נתנה לרדת אמרה שהיא לא אוהבת, רק עם הידיים..

היות והטלפון שלה מפורסם באתרים שונים, לא נראה לי שצריכה להיות בעיה לפרסם אותו..- תקן אותי אם אני טועה, מנהל ..

054-9833283

בחיפוש בגוגל, הטלפון שלה מוביל ל"נערת התות"- ששאלתי אותה מי זו נערת התות היא אמרה שזו חברה שלה אבל לה יש חזה גדול יותר. נראה לי סתם תרגיל..

שורה תחתונה: שומר נפשו ירחק !
always look on the bright side of life

נפילה ברחובות

3
הייתי אצלה באחד מימי השישי לפני כמה שבועות .
היא מפרסמת בצט וואלה תחת הכינוי תימניה שופעת טוענת שהיא בת 28.
ושהיא פרטית , מבקשת 300 ל-40 דקות . בפועל היייתי שם משהו כמו 20 .
תקתנית חבל על הכסף מסריחה מסיגריות ולא נותנת לך לעשות כלום מלבד חדירה

נפילה ברחובות

5
הבחורה עובדת כבר שנים בתחום. היא החלה בתור מעסה בבן גוריון 18 ולאחר מיכן עברה להיות פרטית (לאחר עוד כמה גיחות לשפשופיות). מדובר בבחורה מלאה אך מאד מוצקה חזה גדול ויפה מותן יחסית צרה ותחת גדול ויפה. מי שיש לו כימייה איתה יזכה לסקס טוב כי היא אוהבת סקס. גם במסאזים היא היתה מעניקה טיפול טוב לאלה שהיר התחברה אליהם.

עד פה היו הדברים הטובים: היא לא היגיינית וזה כולל פצעים על הישבן, היא מוכנה בתוספת תשלום לשכב בלי קונדום ולבסוף היא יכולה לתת שירות לא טוב למי שלא בא לה טוב בעין.

מי שמתעקש בכל זאת אפשר להוריד אותה משמעותית במחיר והיא פתוחה למשא ומתן.

נפילה ברחובות

6
פעם קיבלה אותי בדרום תל אביב
הבחורה פשוט מגעילה
ברחתי משם כל עוד יכולתי לנשום
שומר נפשו וזיינו ירחק!!
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”