כ שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה - דף 10 - סקס אדיר

שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה

91
[QUOTE=אחים שלו גברים] אתה צריך לכעוס רק על עצמך.אמרת לה שאתה מאחר ושתכניס לקוח אחר והיא עשתה זאת אז מה אתה מתלונן?האם ביקשת ממנה להודיע לך?ותגיד מי הזונה שחירבה לך את הדרבי?[/QUOTE]

חברים הכי טובים...
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

92
[QUOTE=אחים שלו גברים] אתה צריך לכעוס רק על עצמך.אמרת לה שאתה מאחר ושתכניס לקוח אחר והיא עשתה זאת אז מה אתה מתלונן?האם ביקשת ממנה להודיע לך?ותגיד מי הזונה שחירבה לך את הדרבי?[/QUOTE]
תעקוב אחרי הדיווחים שלי תראה בעצמך.
יום טוב שרון ולכל הפורום!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

93
[QUOTE=yellow-horny] [QUOTE=אחים שלו גברים] אתה צריך לכעוס רק על עצמך.אמרת לה שאתה מאחר ושתכניס לקוח אחר והיא עשתה זאת אז מה אתה מתלונן?האם ביקשת ממנה להודיע לך?ותגיד מי הזונה שחירבה לך את הדרבי?[/QUOTE]

יום טוב שרון ולכל הפורום!!![/QUOTE]

ילו אחינו ,
אתה מבצע מעשה פשע ומסכן את הסיכוי לאליפות שלישית של קבוצתנו האהודה בכך שאתה מעמיד את הזרנוג שלך על קרן הצבי(יה).

לפחות עכשיו אני יודע שכל פעם שמכבי מפשלים זה לא פאקו או זהבי שהחמיץ פנדל אלא שרון שעשתה לך נאחס על התולעת הקטנה, והעלתה לך את הנרווים. אי אפשר לסמוך על השרון הזאת שכן פרט לך היא גם מקבלת כל מני משוטטים ועוד שחלקם גם אדומים.

אחינו, אי אפשר להשאיר את האליפות לידי הגורל רק בגלל שאתה חרמן מפעם לפעם. בפעם הבאה שעומד לך על שרון אתה בא עם ויאגרה.קריצה

94
[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=yellow-horny] [QUOTE=אחים שלו גברים] אתה צריך לכעוס רק על עצמך.אמרת לה שאתה מאחר ושתכניס לקוח אחר והיא עשתה זאת אז מה אתה מתלונן?האם ביקשת ממנה להודיע לך?ותגיד מי הזונה שחירבה לך את הדרבי?[/QUOTE]

יום טוב שרון ולכל הפורום!!![/QUOTE]

ילו אחינו ,
אתה מבצע מעשה פשע ומסכן את הסיכוי לאליפות שלישית של קבוצתנו האהודה בכך שאתה מעמיד את הזרנוג שלך על קרן הצבי(יה).

לפחות עכשיו אני יודע שכל פעם שמכבי מפשלים זה לא פאקו או זהבי שהחמיץ פנדל אלא שרון שעשתה לך נאחס על התולעת הקטנה, והעלתה לך את הנרווים. אי אפשר לסמוך על השרון הזאת שכן פרט לך היא גם מקבלת כל מני משוטטים ועוד שחלקם גם אדומים.

אחינו, אי אפשר להשאיר את האליפות לידי הגורל רק בגלל שאתה חרמן מפעם לפעם. בפעם הבאה שעומד לך על שרון אתה בא עם ויאגרה.קריצה
[/QUOTE]

לקחתי את זה עלי!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

99
תשמע גבר-קצר ולעניין-עצם זה שקיבלת עודף..תגובה כאן,ואפילו הזמנה לבוא לבקר-מראה על רמה גבוהה מאוד של תודעת שירות.-ותחשוב על זה

זה באמת מראה על רמה גבוהה

אין הרבה כאלה

למרות הכתבה הלא נחמדה

וכנגד שה קיבלת תשובה חמודה ואצילית ומתוקה מדבש

זה שרון המיוחדת והעסיסית !!

תנצלו את זה

100

איך זה באמת נראה כשפילה מיוחמת תוקפת אותך

או

האם כך נראה הסקס עם שרון כשהיא מיוחמת

התשובה בסרטון המצורף בדקה 0:30