[QUOTE=אחים שלו גברים] אתה צריך לכעוס רק על עצמך.אמרת לה שאתה מאחר ושתכניס לקוח אחר והיא עשתה זאת אז מה אתה מתלונן?האם ביקשת ממנה להודיע לך?ותגיד מי הזונה שחירבה לך את הדרבי?[/QUOTE]
חברים הכי טובים...
שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה
92[QUOTE=אחים שלו גברים] אתה צריך לכעוס רק על עצמך.אמרת לה שאתה מאחר ושתכניס לקוח אחר והיא עשתה זאת אז מה אתה מתלונן?האם ביקשת ממנה להודיע לך?ותגיד מי הזונה שחירבה לך את הדרבי?[/QUOTE]
תעקוב אחרי הדיווחים שלי תראה בעצמך.
יום טוב שרון ולכל הפורום!!!
יום טוב שרון ולכל הפורום!!!
93[QUOTE=yellow-horny] [QUOTE=אחים שלו גברים] אתה צריך לכעוס רק על עצמך.אמרת לה שאתה מאחר ושתכניס לקוח אחר והיא עשתה זאת אז מה אתה מתלונן?האם ביקשת ממנה להודיע לך?ותגיד מי הזונה שחירבה לך את הדרבי?[/QUOTE]
יום טוב שרון ולכל הפורום!!![/QUOTE]
ילו אחינו ,
אתה מבצע מעשה פשע ומסכן את הסיכוי לאליפות שלישית של קבוצתנו האהודה בכך שאתה מעמיד את הזרנוג שלך על קרן הצבי(יה).
לפחות עכשיו אני יודע שכל פעם שמכבי מפשלים זה לא פאקו או זהבי שהחמיץ פנדל אלא שרון שעשתה לך נאחס על התולעת הקטנה, והעלתה לך את הנרווים. אי אפשר לסמוך על השרון הזאת שכן פרט לך היא גם מקבלת כל מני משוטטים ועוד שחלקם גם אדומים.
אחינו, אי אפשר להשאיר את האליפות לידי הגורל רק בגלל שאתה חרמן מפעם לפעם. בפעם הבאה שעומד לך על שרון אתה בא עם ויאגרה.

94[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=yellow-horny] [QUOTE=אחים שלו גברים] אתה צריך לכעוס רק על עצמך.אמרת לה שאתה מאחר ושתכניס לקוח אחר והיא עשתה זאת אז מה אתה מתלונן?האם ביקשת ממנה להודיע לך?ותגיד מי הזונה שחירבה לך את הדרבי?[/QUOTE]
[QUOTE=yellow-horny] [QUOTE=אחים שלו גברים] אתה צריך לכעוס רק על עצמך.אמרת לה שאתה מאחר ושתכניס לקוח אחר והיא עשתה זאת אז מה אתה מתלונן?האם ביקשת ממנה להודיע לך?ותגיד מי הזונה שחירבה לך את הדרבי?[/QUOTE]
ילו אחינו ,
אתה מבצע מעשה פשע ומסכן את הסיכוי לאליפות שלישית של קבוצתנו האהודה בכך שאתה מעמיד את הזרנוג שלך על קרן הצבי(יה).
לפחות עכשיו אני יודע שכל פעם שמכבי מפשלים זה לא פאקו או זהבי שהחמיץ פנדל אלא שרון שעשתה לך נאחס על התולעת הקטנה, והעלתה לך את הנרווים. אי אפשר לסמוך על השרון הזאת שכן פרט לך היא גם מקבלת כל מני משוטטים ועוד שחלקם גם אדומים.
אחינו, אי אפשר להשאיר את האליפות לידי הגורל רק בגלל שאתה חרמן מפעם לפעם. בפעם הבאה שעומד לך על שרון אתה בא עם ויאגרה.
[/QUOTE]

לקחתי את זה עלי!!!
95אני בכלל אוהד של הפועל רמת גן בכדורסל
אולי אני נוסע בסקודה
אבל אני בטוח דופק את אוקטביה
96אז אתה חי בזכרונות על צמד הסטיבים קפלן ומאלוביק?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
97כן, ועוד כמה
אני אפילו מעדיף את מכבי על הפועל
אם אדמין יאשר לי אני מוכן לשנות את השם שלי ל:
המשוטט הצהוב
אולי אני נוסע בסקודה
98תשמע גבר-קצר ולעניין-עצם זה שקיבלת עודף..תגובה כאן,ואפילו הזמנה לבוא לבקר-מראה על רמה גבוהה מאוד של תודעת שירות.-ותחשוב על זה
99תשמע גבר-קצר ולעניין-עצם זה שקיבלת עודף..תגובה כאן,ואפילו הזמנה לבוא לבקר-מראה על רמה גבוהה מאוד של תודעת שירות.-ותחשוב על זה
זה באמת מראה על רמה גבוהה
אין הרבה כאלה
למרות הכתבה הלא נחמדה
וכנגד שה קיבלת תשובה חמודה ואצילית ומתוקה מדבש
זה שרון המיוחדת והעסיסית !!
תנצלו את זה
100איך זה באמת נראה כשפילה מיוחמת תוקפת אותך
או
האם כך נראה הסקס עם שרון כשהיא מיוחמת
התשובה בסרטון המצורף בדקה 0:30
אולי אני נוסע בסקודה