כ קלי בת ים. - סקס אדיר

קלי בת ים.

1

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8718
חרמנות תפסה אותי האמצע יום עבודה. השעה 12 פותחים את האתר ומחפשים בנות חדשות. בהתחלה חשבתי ללכת על גסיקה אבל אז ראיתי ביקורת לא טובה והחלטתי לא להסתכן. העין צדה את קלי שבתמונות נראית פצצה החלטתי ללכת על זה. חיפוש הטלפון באתר לא העלה דיווחים אבל הגלל שהיא חדשה הלכתי על זה.
מרים טלפון לפקידה וקובע לשעה 2. מזל שלא התקשרתי מחסוי כי אחרי חצי שעה חזרה אליי ותיקנה את הכתובת כנראה שבדיוק העבירו את הבנות דירה והיא לא היתה מעודכנת.
מגיע לבת ים בשעה היעודה, יש בעיית חניה במקום לי לקח 10 דקות למצוא חניה אז קחו בחשבון.
הדירה מחולקת ל4-5 חדרים שלכל חדר דלת נפרדת. חדר נקי מסודר עם מיטה ומטבחון קטן ומקלחת צמודה נקייה וחדשה.
לבחורה:
פתחה את הדלת לבושה בתחתון תחרה אדום וחזיה תואמת כשרשת סריג לבנה על החלק העליון.
הבחורה טבעית לגמרי ללא טיפת סיליקון.
חזה גדוללל יפה גוף פצצה ותחת מהמם.
אפילו יותר טוב מהתמונות
הפנים ממש יפות ים עיניים כחולות ושיער שחור חלק.
פשוט יפהפייה.
מדברת אנגלית בסיסית הבינה כמעט הכל דיי מהר.
התחלנו העמידה ליד המיטה, נשיקות עם לשון כמו חברה.
התיישבתי על קצה המיטה כשהיא יושבת עליי וכורכת סביבי את הרגליים ואנחנו מתנשקים בלהט.
הורדתי לה תוך כדי את החזייה ונגלה לעיניי חזה גדול ורך תענוג לנשק ןללקק את הפטמות. איך שהיא הרמתי אותה באוויר והנחתי אותה על המיטה כשאני מוריד לה את התחתונים וצולל לכוס החלק והיפה שלה ביליתי שם לפחות 10 דקות כשהיא מתפתלת ומתקמרת כמו חתול המשחק לא היה מוגזם ומאוד חירמן אותי.
עברנו למציצה שלה וואו היא גם יודעת למצוץ כמו שאני אוהב עם המון רוק בשילוב של היד כשמידי פעם דופקת לי יריקה על הזין, אהבתי.
ראתה שאני עומד לגמור והביאה קונדום, רק מה היא לא יודעת שאני עם קונדום יכול לזיין שנה. הפכתי אותה לדוגי וזיינתי אותה חזק 5 דקות רצוף עד שלא יכלה יותר והושיטה יד לג'ל כדי לסכך את העסק.
אחרי חמש דקות נוספות ריחמתי עליה הורדתי הקונדום וסימנתי לה למצוץ. גמרתי לה על החזה הענק והבטן ממש הצפה.
המשך יבוא...
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

קלי בת ים.

2
הייתי חייב לחבר מטען לטלפון.
אחרי הגמירה הביאה מגבונים וניקתה אותי קודם ואח"כ אותה.
נכנסתי למקלחת קצרה כשיצאתי חיכתה לי שוכבת במיטה תאווה לעיניים. עשתה קפה ואפילו שוקולד קטן.
שכבנו במיטה מחובקים כשאני מלטף אותה תוך כדי דיבורים ומדי פעם יוצא לרצף של נשיקות וליקוקים לאורך הגוף המדהים הזה.
בשלב מסוים סימנתי לה למצוץ, ושוב לא התאכזבתי הכניסה את כולו פנימה בלי בעיה, אומנם רק 17 סנטימטר אבל עבה כמו הקרטון בגליל נייר טואלט. הבחורה לא מתייאשת והמשיכה למצוץ בלי להתעייף. תוך כדי עוטפת לי את הזין עם החזה בלי בעיה ועם כמויות הרוק שהיא מייצרת חוויה.
הייתי בפנים שעה ורבע בערך, כנראה שלא היה אף אחד אחריי אז הפקידה נרדמה. לפחות יצא משהו טוב מהסופה.
500 שקל מהיותר משובחים שיצא לי לשפוך.

הגיעה לפני שבוע ועוזבת בעוד שבועיים.
שם אמיתי אולה, היא בת 25 ולא 20 כמו שכתוב, מגיעה אלינו מממלכתו של פוטין סנט פטרסבורג.

מומלץ.
---

קלי בת ים.

4
בארבע כבר הייתי חזרה במשרד.
רשמית הייתי בטיפול שיניים מה שלא לגמרי לא נכון כי היה טיפול והיו שקריצהיניים.
---

קלי בת ים.

10
האמת שאני כבר בתכנונים איך לגרד עוד 500 כדי לראות אותה שוב לפני שעוזבת.
כרגע התחזית לא אופטימית.
---

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”