כ איריס פת בת 43 - דף 6 - סקס אדיר

איריס פת בת 43

53
בתור אחד שמבקר אצל איריס כבר כמה שנים רציתי לאמר כי תודעת השירות שלה היא מהגבוהות בתחום, איריס תמיד תספק את מבוקשכם, תגרום לכם להרגיש כמו מלכים (או שחקנים בסרט פורנו של מילפיות..). אבל אסור לשכוח שאיריס גם דורשת את שלה, לרדת לה ולפנק אותה לא פחות חשוב מלזיין לה את הצורה, מבחינתה זה חלק אינטגרלי מהביקור אצלה. יש כאלו שלא מתים על הקטע ובאים רק להיתפנק, איריס יודעת להתמודד גם איתם ללא קושי. גם אם תהיו הלקוח האחרון באותו יום תרגישו אצלה כאילו זה הזיון הראשון לאותו יום עבודה, אין תלונות, אין אנחות וכמוכן אין מגבלות..
אני יודע שאני נשמע כמו היחצן שלה - תחשבו מה שבא לכם, מבחינתי אני מכור לאישה הזו, לאיברים שלה ולאיך שהיא גורמת לי לצאת ממנה מרוקן, מחוייך ועם רצון לעוד..
אבי המכור...

איריס פת בת 43

54
אז ככה חברים ביקרתי את העלמה המדוברת כמו שקודמי אמרו לא נראת טוב בעליל אבל כל מה שאמרו על שרירותיות והנאה הדדית וכמה מספרים במהלך השעה הדבדתי כנראה שהיה לה לקוח אחרי ואחרי קצת מזמוזים ירידה עם לא הסכימה בלי מספר 1 ומזרזת למקלחת בשביל 200 זוזים היתי מעדיף להוסיף 50 זוזים וללכת לתיקתוקיות לפחות שם יש בנות יותר צעירות אם תיקתוק לפחות שיהיה עם משהו יפה ולא עם אמא של זמר ים תיכוני הקיצר אכזבה לא היתי ממליץ

איריס פת בת 43

55
חברים הייתי אצל איריס הזאת לא זוכר את הכתובת כבר זה היה לפני שלושה שבועות.
היייתי בבית שלה.
קומה 3 אמרה לעלות לא להדליק אור במדרגות.
זה היה בבוקר בערך ב 11
הבחורה שמנה..
לא כיף בכלל לזיין אותה
רצתה שאני ירד לה כבר שבאתי כיאילו היא בא אלי ולא אני
לא אהבתי בכלל
לא יודעת לזוז
ושמנה עם קמטים.
לא ממליץ בכלל לפחות לבני גילאיים 24 ועד 35 במינימום.

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”