כ תקתוק התקתוקים בבת ים - סקס אדיר

תקתוק התקתוקים בבת ים

1
מתוך 10 טלפונים של מכרותי אף אחת לא ענתה לי וכך צלצלתי ל קרינה מיד 2 שהבטיחה לי שהיא לא צעירה אבל שווה ובטלפון סיכמנו על 200 ש"ח לשעה עם הרפיה ועל השאר נדבר בפגישה . כשהגעתי נאלצתי לחכות 20 דקות היה אצלה מישהו ואז נפתחה הדלת ובפתח אשה. גובה 1.60 מגפי עקב גבוה שחורות גרביונים שחורים חצאית מיני (מום) שחורה חולצה הדוקה על שדיים עומדות וכל זה על גזרה של רגליים יפות תחת מעוגל חזה מזדקר שיער בלונדיני והרוק מצטבר לך בפה. הפרצוף של בת 60 והגוף של בת 30 . והמחיר עלה ל - 300 לבודי + מציצה עם קונודום (לא עושה סקס ולא מוצצת בלי אפילו ב 1000 לדבריה). אני מתפשט והיא לא לדבריה היא תתפשט לקראת הבודי . מתחילים בעסוי מה שהיא עושה לא דוומה לעיסוי אולי לספונז'ה. הגבול התחתון שהיא מגיעה זה מפגש הגב עם הישבן (שהוא מחוץ למשחק) אחרי מספר דקות שהבנתי שטוב כבר לא יצמח מזה אמרתי לה בואי נתחיל עם הבודי הפכה אותי על הגב והתפשטה גוף מעולה ישבן בדיוק בגודל וברכות המתאימה שדיים בינוני (-) אבל יפות ועמדות היא מרשה לנגוע אבל מיד זזה ואתה נשאר עם אויר ביד (אגב הכונכיה שלה כשכבר הצלחתי לנגוע יבשה כמו המדבר) מה עם עיסוי מקדימה היא מטפסת על י מתיישבת לי על הבטן מתככת פעמיים ואומרת גמרנו בודי ומיד הקונדום על השרביט שעומד לא משהו כמובן ואחרי מספר דקות שפכתי לא משהו.
במשך כל הזמו היא לא סוגרת את הפה ומדברת בקול חזק וצורמני על הפנסיה של ביטוח לאומי כאן וברוסיה ומאחר שהיא 5 שנים כאן העברית עילגת ולא מבינים מה היא רוצה בכלל . היא לא סגרה את הפה מרגע שלקחה את הכסף מראש ועד שהייתי מאחורי הדלת כשהכל לקח כ - 30 דקות בתוכם 5 דקות ראשונות לפחות הכנות שלה ערבוב שמנים הדלקת נירות ( המקום בקומת קרקע די חשוך והתריסים סגורים לוקח זמ ןלהתרגל )
סליחה שהארכתי אבל היו עוד קטעים הזויים
למי שרוצה את הטלפו בכל זאת ,היא מפרסמת ביד 2 אז אני מניח שאפשר לתת אותו כאן 0543684470
ראו הוזהרתם
אוהב סבתות
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”