כ סוף סוף כוסית מומלצת..נסטיה - סקס אדיר

סוף סוף כוסית מומלצת..נסטיה

1
054-995-5027
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8766
רח׳ חנה סנש ק מוצקין,
הכוונה לרח׳ חנה סנש לדירה עליונה הממוקמת בתוך סמטה מהרחוב, דיסקרטי למעט 5 שכנים שיכולים לראותך ממתין ליד הדלת
הבחורה מקבלת לבד בדירה לאחר תיאום עם המפעיל.
נכנס... מתגלה לפני בחורה בסביבות גיל 22-24. . .אוקראינית עם יופי טבעי. גוף יפיפה..(חטוב עם חזה בינוי קטן יפה ונעים).. ביישנית , נראת כחדשה בתחום ובכלל בארץ
לא מדברת מילה בעברית ולא אנגלית.. אך ההרגשה איתה היא הדבר האמיתי... נשיקות עדינות בהתחלה gfe קל אך אמיתי!!
יורדת למציצה שמהנקודה הזאת רק הופתעתי לטובה.. רק שלא תישחק חברים... מציצה בלי ,ארוכה ,רטובה ,עמוקה עם וואקום ברציפות בלי לנשום..נפלא.. לא גומר רק בגלל הציפייה להתאחד עם הגוף הנפלא שנשקף אל מולי..
אחרי 10 דק התיישבה עלי כבוקרת הפוכה.. ואני מסתכל על הישבן היפה הזה ועל הגוף הבהיר והמתוח שלה...pov
אחר כך התהפכה והתיישבה אלי שפנייה צמודות לשלי ושיבנה נטרק בעוצמה עד לגמירה...
מחבק אותה ולא מאמין איך נהניתי!!! 200₪?? כן.
אז עשיתי סיבוב ברחוב וחזרתי לסיבוב שני...
בסיבוב השני המציצה הייתה אפילו יותר ארוכה כמו בסרט כחול. פשוט שואבת ברמה בינלאומית!!
השלמתי את התנוחות שהיו חסרות לי: דוגי ארוך בשלל פוזות .. איזה תחת.. ומסיונרית בתוספת כרית הגבהה בגב התחתון.. ששמעתי את הטלפון שחררתי את הר הגעש שאף התעלה על הסיבוב המוצלח הראשון.
חברים רק תישמרו עליה (וזאת הפעם הראשונה שאני מבקש) כי באמת לקבל חבילה כזאת בסכום כזה. נראה לי כמו פאטה מורגנה!!!
היא חוזרת לאוקראינה עוד 3 ימים ב 20.1 (היא הראתה לי בפלאפון לוח שנה..חמודה:-)
בשל פרוצדורה באשרה ו צפוייה לחזור לזמן ממושך יותר ארצה בצפון כדי לעבוד.
תזדרזו...
שימדון
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...

6
אתי התנשקה עם לשון. אבל עדיין יכול להיות שזה תלוי כימייה
כוס מגולח ובכלל חלקה. אגב יש לה שער מאוד ארוך חלק ונעים
חברים תתנהגו אליה יפה ביומיים הקרובים שיהיה לה טעם יחסית טוב מאיתנו כלקוחות ושתחזור אלינו באמת במהרה לאחר סידור הניירת

ודיווחים של כול מי שכן דגם!!!!
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...

7
שימדון אחלה דיווח, הדלקת אותי ואני מת לפגוש תבחורה. כנראה שהדלקת עוד רבים אחרים כי יש עכשיו רשימת המתנה...
(השעה 13:30 מעניין מה אנשים לא עובדים בשעות האלה???חחח)
מקוה להיכנס בקרוב ולרשום כל סוף דיווח. במידה ולא נלך לדפוק תראש בקיר...
סקס טוב הכל טוב

8
ראיתי ביקרתי לא התלהבתי
גוף בסדר .חזה קטן טוסיק נחמד .
מציצה לא עומק לא בטיח מתמקדת בחלק העליון בווקום שנעשה לא נעים רק שתגמור מהר
זורמת בתנוחות אין נשיקות בפה מתחמקת מקסימום ריפרוף .
הבחורה אמא של המקצועניות לא שה תמים בכלל.
עדיף להוסיף 100 שקל וללכת לילנה מאחי אילת שיש עליה דיווח פה .למרות שהשבלול שלה נראה כאילו הדביקו לו מסטיק בזוקה מהצדדים .היא נותנת gfe מלא נראית יותר טוב ובאמת חדשה מהניילון.כמה שאני שונא את תאגיד דובדבן היא באמת פרח נדיר שם

10
אינעל העולם.. אצתי רצתי לדגום אך נתקלתי ברשימת המתנה של 9!! אנשים.
הבחור עשה רשימה והתקשר לכל אחד בתורו כשהקודם נכנס.. זאת אומרת כחצי שעה התראה.
מי יחכה 4 וחצי שעות לכל הפחות?
הלכתי למישל בגושן.. שתמצוץ :P
נראה לי יותר סביר לתפוס אותה בביקור הבא.. שימדון עשית לה ימים קשים עם הדיווח שלך..
במיוחד בגלל שאתה אחד היותר אמינים פה.
ניסה לכוון אותי בדירה אחרת בקרית חיים.. שאלתי איך היא? אז הוא אמר לי שזאתי במוצקין מיליון דולר ובקרית חיים היא נראית סבבה בסביבות ה30(45) ואחלה אופי חחחחח

בהצלחה ועם העומס שנתקלתי בו היום, אני לא רואה דיווחים צפים... אז דיי להיות זונות שרק צורכות, תשתפו.
אין אנשים- אין בעיות.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”