כ איריס פת בת 43 - דף 7 - סקס אדיר

איריס פת בת 43

61
שלום לכולם,
טוב...אז גם אני ביקרתי את הגברת..
ראשית, תודה לחברים שהעבירו את מס' הטלפון בלי התניות ובלי מו"מ לקבלת תמורה (במיוחד לחברcbrcbr).
לעצם העניין: בשורה התחתונה - לא אחזור לביקור נוסף. מדובר באמת באשה מן היישוב, פרטית לחלוטין וליברלית.. חייב לציין שבניגוד להמלצות פה, לא ירדתי לה מכיוון שממש לא עשתה לי את זה.. 2 סיבובים של גמירה בפה והביתה.. לא התקלחה אחרי (למרות שהרושם שלי הוא שהיא נקייה)..
לדעתי היא בת 50 בערך, קצת מלאה בגוף ובעלת חזה קטן יחסית.
התשלום 200 ש"ח ןהיא חביבה ומשתדלת וכפי שדווח פה - די ליברלית.
לי היא לא עשתה את זה:))
תיהנו
ירון

איריס פת בת 43

62
שלום לכולם,
קודם כל אודה לחבר האיטלקי שמסר את הנייד של איריס בלי תנאים ובלי פוזות ולדעתי הוא מייצג את הטוב שבפורום הזה.
אז ניגש לעניין, קבעתי עם איריס ואמרתי לה שאני מגיע בעוד שעה. דקה אחרי שהגעתי ונכנסתי התקשר מישהו נוסף שכפי הנראה תיאם איתה גם כן לאותה השעה והתנצלה על הבילבול והטעות שנפלה ואמרה לו שיחכה כמה דקות כי נכנס מישהו אחר.
הרחתי תקתוק מתקרב אבל החרמנות הייתה רבה מידי והחלטתי להשאר.
איריס באמת לא שיא היופי אבל מפצה על כך בביצועים של כוכבת פורנו ונותנת לך הרגשה שאתה משתתף איתה באיזו סצינה של סרט כחול.
היה שם ירידות, שליקות ביצים, גמירה בפה ובליעת המטען במלואו, החדרת אצבעות ל-2 החורים כל אחד לחוד וגם ביחד.
לקינוח סיימתי בדוגי אנאלי, מקלחת זריזה וחזרה מבסוט לעבודה ללא מטען עודף.
מי שלא נותנת לבעלה אוכל בבית שלא תתפלא שהוא אוכל בחוץ

איריס פת בת 43

67
חברים יקרים הערב שלחו לי הודעות שאיריס מזלזלת בחברים , ואומרת ששיגעו אותה , אני שלחתי ל 120 חברים ,כל מי ששלח לי הודעה אז שלחתי לו את הנייד( מכל הלב) אני מציע לייבש את איריס לפחות לחודש. ונראה לה מה זה פורום מגובש ? ( בבקשה לא לשלוח לי עוד הודעות ) אני מייבש את איריס עד שהשרות הישן והטוב יחזור .
לא משלם יותר מ 400 לשעה .

איריס פת בת 43

69
זה מה שקורה כשמחלקים מספרי טלפון בלי חשבון.
הכל צריך להיות במשורה
120 טלפונים חילקת?

כנראה שיש כאן יותר מדי אוכלי חינם.
עם כל הרצון הטוב, חבל שכך עשית, כי זה הורס גם את הפורום וגם את הבחורות

אז באמת עם כל הכבוד, תתן רק למי שנותן משהו.
זה הלקח לעתיד
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”