כ סוף סוף כוסית מומלצת..נסטיה - דף 2 - סקס אדיר

סוף סוף כוסית מומלצת..נסטיה

11

אחרי דיווח כזה ,אפשר לא לדגום?
טוב, התקשרתי היום ב-12:00 אמרו לי יש לחץ (בגלל שימדון...חחח)...
ראיתי ממתינים להערכתי חברים מהאתר שלנו,ברחוב חנה סנש במוצקין...
מקווה שלא יתחילו לאכוף את הדוחות לצרכנים תוך פירסום שמותינו,כי נהיה בבעייה, שימדון פירסם אתמול בשורה שחייבים לדגום,אין מה לעשות...

את מי ראיתי שם: בן 45 גבוה ג'יפ יונדאי-צהריים, מדביר כבן 50-לא אמסור את שם סוכנות ההדברה, בחור בן 30 שיער קצוץ מאוד פנים נאות -חולצה שחורה, בריון בן 40 +- עמד בעמדת המתנה להיות הבא בתור עם חולצה אדומה ולא זז עד שהתפנה התור.

ואני... עשיתי שיחות טלפון...עבודה... הזזתי דברים... האמת , פעם ראשונה שאני ממתין כך, כעת אני מבין מדוע בתל אביב צריך לשים קרם בשבלול... לא נתנו לה לנוח דקה...נון סטופ...במצב רגיל הייתי מוותר... אבל הפרסום של שימדון היה מדליקק אש....

ראיתי שמתעכב, הלכתי לאכול סביח בפלאפל הנשיא, קיבלתי טלפון...עוד 10 דקות...

הגעתי,חניתי, הבחור מההדברה יצא, קטע... אני מכיר אותו...הוא לא שם לב...

טוב,עליתי, דפקתי,אמרה רגע, שמעתי את הדוש פתוח, שמחתי מאוד שהילדה מתקלחת...אחרי הבליץ...

נכנסתי ראיתי את העלמה, אומרת ששמה אנה בת 21 טסה ב-20.01.15 ותחזור שוב בתאריך לא ידוע...

שיער שחור,לא כמו בפרסום בתמונה,פנים נאות, גוף יפה, חזה טבעי עומד, הריח שלה אחרי הדוש היה מהמם, רעננה, ריח פירות יער, יפה, בת השכן האולטימטיבית...

שמה מגבת על המיטה,סימנה לי לשכב על המגבת,התחילה במציצה מהסרטים, עמוקה,רטובה,עם שאיבה מיוחדת שלא ניתקלתי בעבר,שכחתי, ניסתה לשים בהתחלה קונדום ואמרתי לה בעדינות בבקשה לא, היא ענתה טוב קצת ועפה על עצמה,
שכחה והמשיכה במציצה המופלאה שלה עד שלא היתה לי סבלנות, העמידה לי כמו טיל שחייב להתביית...חייב לחדור...במיידי...

עלתה עלי לבוקרת ניענועי אגם מדהימים, גניחות קטנות -מתוקות,ליטפתי לאנה את החזה המושלם,ממולל את הפיטמות...נהנה איתה, ממש...

הפכתי אותה למיסיונרית,נתתי לה הוראות למולל לי את הפיטמות והרגשתי איך אני בונה לאט לאט גמירה אולטימטיבית חזקה ומתוקה,נהנתי מאוד,מאוד והייתי חייב לשוב מהר לעבודה...

ניקתה אותי, הבטיחה שתשוב, נישקתי אותה ואמרתי לאנה תודה רבה, נתתי טיפ כי ממש הגיע לה ואנה סימנה לי שאם יהיה לי זמן עד שהיא טסה שאבוא שוב... נראה... אם יהיה זמן בהחלט אבוא,מומלצת מאוד... תזדרזו...

שכחתי מהנשיקות המתוקות של אנה, ועוד דבר, לא ירדתי לה בגלל התור האינטנסיבי וההשערה שהיא משתמשת במשחה בשבלול...להחלטתכם...

דיסקרטיות: 8
פנים: 8+
גוף: 9
חזה: 10
הנאה: 9
מציצה: 9

TD
"אלוהים אדירים מה אתה צוחק?

אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"

TD

12
חחח TD הרגת אותי עם רשימת הממתינים , אני בדרך כלל לא בוחן כדי לא להיבחן ;-)
אני מאושר לשמוע שנהנתה למרות הלחץ שיצרתי חחח.
כשפגשתי אותה לראשונה בשבת והבנתי ממנה שעוזבת בשלישי, עמדתי מפני מבחן של שיתוף ופרגון
יכולתי: לתת רק לחברים בפרטי ויכולתי בכלל לא לדווח עד עזיבתה.. אך ההחלטה שאנו אמורים לקחת כחברים בפורום הזה לדעתי היא לשתף
למרות שיש הרבה חברים ששומרים לעצמם והרבה קוראים שרק יהרסו.. ישנם גם הרבה חברים וקוראים שהדבר ישמח ויניב להם אושר ואילו הקטן ביותר ובשבילי זה הכול ואני מודה כי אני מקבל מהפורום הזה כול הזמן, אז למה לא לתת!
אני מבטיח שאעמוד בקשר עם המפעיל ואעדכן ברגע שתחזור
נ.ב
שלא תחשבו כי דיווחתי רק בגלל שדגמתי.. היום גם חיכיתי בתור ומיום שבת זה המפגש השלישי איתה. נראה שמחר יהיה הרביעי
מהר מהר לפני שיגמר (המשתמש:״אני זה אני״, הייתה מתאהב בא בטוח)
שימדון
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...

19
עכשיו הייתי אצלה. ואללה חברינו שימדון עלה על פרח נדיר - הבחורה נראית מעולה (ואני אחד שיש לו סטנדרט גבוה).
נכנסתי, אמרה לי "רק ברוסית" - כאילו שלימדו אותה להגיד בלי להבין אפילו מה זה אומר חח.

היא מתפשטת ומתגלה גוף יפייפה ובהיר. עור מתוח וטוסיק עומד ועסיסי, חזה בינוני-קטן עם פיטמות בהירות. מיד כסף מחליף ידיים.
משכיבה אותי בחיוך זומם על המיטה מעל מגבת ירוקה ורטובה. האמת?! מעט מגעיל. לא נראה שהמגבת מוחלפת בין לקוח ללקוח וכנראה שאני לא הראשון שהייתי עליה באותו יום.

בכל אופן, התחילה לנשק לי את הבטן ולהוריד לי את התחתונים. עצרתי אותה וסימנתי לה עם הידיים שתקרב את הפנים שלה אלי.
התחלנו להתנשק תוך כדי שהיא חושפת כישרון תשוקתי ומחרמן. משם זרמנו לסקס יבש קצרצר שבו גלשתי על כל חלקי גופה
בעיקר על הטוסיק והפלקתי לו כמה פעמים עד שנהייתי מרוצה.
מפה לשם, החלה לפתוח שקית של קונדום. סימנתי לה
שאני רוצה מציצה חשופה והיא אמרה לי שזה תוספת 50 ש"ח נוספים...כמובן
ששילמתי!
המציצה הייתה די סמתית, ואכן כפי שנאמר בעבר המציצה לא עמוקה אך מגרה ביותר בגלל שהיא מוצצת חזק ומשקיעה באיזור העליון אשר רגיש במיוחד. תוך כדי המציצה היא שילבה חפינת ביצים מקצועית ועדינה.
תפסתי לה את השיער (יש לציין שיש לה שיער ארוך וחלק) בצורת קוקו והורדתי את שפתיה אל הביצים והיא נתנה עבודה נהדרת של ליקוקים ומציצות ארוכות אך נמנעה מלהגיע קרוב אל החור.
סימנתי לה שתשים את הקונדום והיא החלה ברכיבה וגניחות מחרמנות ביותר. אחר כך הבאתי לה במסיונרית תוך כדי נשיקות לוהטות עד הגמירה.
אני חושב שזו הפעם שגמרתי הכי מהר בחיים שלי עם נערה אפילו שהייתי עם יפות וטובות יותר. אני מאמין שזה בגלל המציצה החזקה שבאה קודם לכן.

היא עזרה לי להתנקות בעזרת מגבונים לחים. שאלתי מה לגבי מקלחת וענתה משהו ברוסית בסגנון "לא כדאי לך".
טוב...התלבשתי תוך כדי שכופפתי אותה אל המראה והבאתי לה את כמה פליקים בטוסיק ביחד עם כמה מחמאות על המראה שלה ומצאתי את עצמי בחוץ.

סיכום -
ניקיון: 9...מריחה נפלא וגם עטפה את עצמה במגבת מקלחת בזמן שהתלבשתי.
חדר: 2...אין מקלחת. הסדינים לא מוחלפים בין לקוחות. כולם שוכבים על מגבת מגעילה ורטובה במהלך האקט.
מראה: 10...הבחורה כוסית וגם בפנים היא חיננית ביותר.
מציצה: 5...סורי...לא עומק, ולא שילוב ידיים על הזין. וגם בתוספת תשלום.
דיסקרטיות: 8...נכנסים דרך שביל די דיסקרטי אל הדירה. נדיר שאחד השכנים יוצא החוצה. אם כי בחניה בחוץ אפשר לראות את הלקוחות בלי בעיה.
סקס: 9...הבחורה רוכבת טוב וגונחת ממש טוב. נראה גם שממש מתחברת לקטע הזה.
אין חכם מבעל נסיון.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”