סוף סוף כוסית מומלצת..נסטיה
11אחרי דיווח כזה ,אפשר לא לדגום?
טוב, התקשרתי היום ב-12:00 אמרו לי יש לחץ (בגלל שימדון...חחח)...
ראיתי ממתינים להערכתי חברים מהאתר שלנו,ברחוב חנה סנש במוצקין...
מקווה שלא יתחילו לאכוף את הדוחות לצרכנים תוך פירסום שמותינו,כי נהיה בבעייה, שימדון פירסם אתמול בשורה שחייבים לדגום,אין מה לעשות...
את מי ראיתי שם: בן 45 גבוה ג'יפ יונדאי-צהריים, מדביר כבן 50-לא אמסור את שם סוכנות ההדברה, בחור בן 30 שיער קצוץ מאוד פנים נאות -חולצה שחורה, בריון בן 40 +- עמד בעמדת המתנה להיות הבא בתור עם חולצה אדומה ולא זז עד שהתפנה התור.
ואני... עשיתי שיחות טלפון...עבודה... הזזתי דברים... האמת , פעם ראשונה שאני ממתין כך, כעת אני מבין מדוע בתל אביב צריך לשים קרם בשבלול... לא נתנו לה לנוח דקה...נון סטופ...במצב רגיל הייתי מוותר... אבל הפרסום של שימדון היה מדליקק אש....
ראיתי שמתעכב, הלכתי לאכול סביח בפלאפל הנשיא, קיבלתי טלפון...עוד 10 דקות...
הגעתי,חניתי, הבחור מההדברה יצא, קטע... אני מכיר אותו...הוא לא שם לב...
טוב,עליתי, דפקתי,אמרה רגע, שמעתי את הדוש פתוח, שמחתי מאוד שהילדה מתקלחת...אחרי הבליץ...
נכנסתי ראיתי את העלמה, אומרת ששמה אנה בת 21 טסה ב-20.01.15 ותחזור שוב בתאריך לא ידוע...
שיער שחור,לא כמו בפרסום בתמונה,פנים נאות, גוף יפה, חזה טבעי עומד, הריח שלה אחרי הדוש היה מהמם, רעננה, ריח פירות יער, יפה, בת השכן האולטימטיבית...
שמה מגבת על המיטה,סימנה לי לשכב על המגבת,התחילה במציצה מהסרטים, עמוקה,רטובה,עם שאיבה מיוחדת שלא ניתקלתי בעבר,שכחתי, ניסתה לשים בהתחלה קונדום ואמרתי לה בעדינות בבקשה לא, היא ענתה טוב קצת ועפה על עצמה,
שכחה והמשיכה במציצה המופלאה שלה עד שלא היתה לי סבלנות, העמידה לי כמו טיל שחייב להתביית...חייב לחדור...במיידי...
עלתה עלי לבוקרת ניענועי אגם מדהימים, גניחות קטנות -מתוקות,ליטפתי לאנה את החזה המושלם,ממולל את הפיטמות...נהנה איתה, ממש...
הפכתי אותה למיסיונרית,נתתי לה הוראות למולל לי את הפיטמות והרגשתי איך אני בונה לאט לאט גמירה אולטימטיבית חזקה ומתוקה,נהנתי מאוד,מאוד והייתי חייב לשוב מהר לעבודה...
ניקתה אותי, הבטיחה שתשוב, נישקתי אותה ואמרתי לאנה תודה רבה, נתתי טיפ כי ממש הגיע לה ואנה סימנה לי שאם יהיה לי זמן עד שהיא טסה שאבוא שוב... נראה... אם יהיה זמן בהחלט אבוא,מומלצת מאוד... תזדרזו...
שכחתי מהנשיקות המתוקות של אנה, ועוד דבר, לא ירדתי לה בגלל התור האינטנסיבי וההשערה שהיא משתמשת במשחה בשבלול...להחלטתכם...
דיסקרטיות: 8
פנים: 8+
גוף: 9
חזה: 10
הנאה: 9
מציצה: 9
TD
"אלוהים אדירים מה אתה צוחק?
אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"
TD
אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"
TD