כ אורגיה בצהרי היום - סקס אדיר

אורגיה בצהרי היום

1
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=33254&PID=263906#263906

זהו המשך של הפוסט הזה, הבטחתי משהו מיוחד ליום רביעי האחרון, פאולינה הציעה לי כאשר הייתי אצלה בשבת אורגיה אמרה שזה מיועד רק ללקוחות המובחרים שלה...

הבקשות אם תרצו מפאולינה...העברתי לכם את הטלפון...

שאלתי מי הפרטנרית? פאולינה אמרה מבוגרת לא אטרקטיבית במיוחד אבל מוצצת מעולה...

טוב אמרתי, לא אטרקטיבית - שלא תוריד את הבגדים - שמה קטי תהיה בפוזת מציצה ואת למעלה לידי...

טוב יום רביעי... האמת שאני בדגימות אינסופיות לאחרונה ולא היה כוח לכתוב משבוע שעבר...

הגעתי בצהרי היום, קטי נמוכת קומה GRANY ממש... בערך בת 60 לא מתאימה למגע והוריתי לא להוריד בגדים...(מומלץ)...למעט מי שאוהב במיוחד...

שמו לי סרט כחול מדליק, קטי הבינה את מקומה התחילה במציצה מעולה,רטובה עם ואקום של נהגת משאית...לא להאמין גרון עמוק... הפתיעה אותי...
WTF צעירות לא מצליחות לצלול כך עם אורך נשימה כזה... כנראה קטי מזן הצוללניות מהים השחור... משהו מיוחד...אולי יוצאת קגב עם אימוני פתיינות בשיעורים פרטיים מסיביר? השד יודע, אבל מה זה משנה, זה כייףףףף ממש...

פאולינה שאלה מה אני אעשה? אמרתי לה תמצצי את הפיטמות, אני רגיש ואוהב מאוד פאולינה התחילה למצוץ פיטמה אחת ממוללת את השנייה, קטי ממשיכה בביצועי הגרון העמוק שלה,צייתנית וממושמעת... הרגשתי בעננים, נהנתי מאוד מהשילוב בינהן עצמתי את העיניים ופשוט נהנתי מהחיים,הן השמיעו קולות נעימים,לא עשיתי כלום רק קיבלתי וקיבלתי פינוקים בלי סוף, סוף הדרך... ממליץ...

טוב הן התחלפו,קטי מצצה מצויין את הפיטמות אולם העדפתי אותה למטה...

אמרתי להן,כעת אני מבקש מציצה משותפת פאולינה בכלי קטי בביצים: תשמעו גן עדן, כאילו אני מהלך על עננים,כייף בלתי רגיל,להערכתי שתי צעירות לא מסוגלות להשקיע את רמת ההשקעה שהיתה שם עבורי,והיתה... עוד איך היתה...
הרגשתי כייף לא רגיל רציתי שהכייף יימשך כמה שיותר,עוד ועוד...
לשתי את הגוף של קטי,נהנה מאוד מחמוקיה, מהטוסיק שלה משדי
ה,יש במה לאחוז...פאולינה עסיסית...נעימה...אומרת אתה נהנה יפה שלי...מצחיקה...

טוב, הן עבדו קשה מאוד, דקות ארוכות והבינו כי למרות הגירויים לא אגמור מהמציצות...

פאולינה שמה קונדום,עמדה על ארבע על המיטה - יש מראות, קטי מצצה לי את הפיטמות... היה נעים...
הפכתי את פאולינה למסיונרית, עם הוראות לקטי להמשיך עם מציצת הפיטמות וכן ללטף את הביצים...

הרגשתי גמירה חזקה מתחילה ועולה,גמרתי חזקקק... שמעתי את עצמי נאנח...נהנתי מאוד...ממליץ מאוד...

לא דגמתי את קטי, עבורי היא מעבר לגיל הסביר לדגימה,זה המצב, אולם נהנתי ממנה מאוד, למי שרגיש ממליץ לפעול כמוני ולהנות כמו שצריך... הרבה זמן לא נהנתי ככה, ממש הרגשתי בעננים, הן צייתניות, מה שתבקשו,תקבלו...רק לבקש יפה...

מחיר: 300 לשתיהן.
הנתונים על פאולינה ידועים.
הנתונים על קטי מפורסמים עם המלצות שלי- כל אחד יפעל וינהג בהתאם להבנתו והחלטתו.
הציון הכללי לאורגיה: 9 יש מקום לשיפור בעיקר ממני -להפעיל אותן יותר כפי שיבוא לי בפנטזיות הבאות,לא היה מגע בין שתיהן בקטע
מיני,זה כייף לפעמים להיות פאסיבי ולקבל כל כך הרבה נתינה ופשוט להנות, רק להנות,כמה שיותר יותר טוב...לא?

TD

"אלוהים אדירים מה אתה צוחק?

אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"

TD

אורגיה בצהרי היום

9
[QUOTE=יומיומי81]קראתי והתחרמנתי..! ממש ראיתי את זה קורה (לי)..!![/QUOTE]

יומיומי תודה על המחמאה לא פשוט לדמיין סרט מטקסט כתוב...

אם תצליח לדמיין שזה קורה לך פעמיים בשעה אתה מרוויח ביום 4,200 ש"ח צחוקחיוך גדולקריצה

TD
"אלוהים אדירים מה אתה צוחק?

אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"

TD

אורגיה בצהרי היום

10
TD
אתה צריך להיות משורר לא עורך דין.
ממש לא הסגנון שלי אבל הצלחת לעורר עניין דרך הכתיבה.
אולי ביום מן הימים, כשיהיה חלש, אקפוץ לבדיקה :)
אחד האיכותיים כאן אתה..
אין אנשים- אין בעיות.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”