היי,דיווח שלישי שלי בסך הכל.
אחרי כמעט קרוב לשנה שלא ביקרתי במקומות האלה החרמנות עשתה את שלה.
הגעתי לדירה בחזיקהו המלך ביום שני בצהריים.
פותחת לי את הדלת בחורה רוסיה רזה עם שיער אדום,סירבתי בנימוס(חשבתי שכל הבאות בתור גם יהיו כמוהה),אחריה הגיעה לי מישהי בשם סנדי,מהרגע הראשון שראיתי אמרתי לעצמי וואו איזה כוסית,מה היא עושה במקום כזה?,1.65-1.70,שיער בלונד עם רסטות,גוף מאוד יפה שיש מה לתפוס,פנים יפות,חזה מדהים ובינוני,הבחורה כוסית אין מה להגיד,לזכותה יאמר שסיכמתי איתה מראש שאני רוצה שהיא תהיה מעליי ותרכב,הסכימה.
מסרתי לה 120 שקלים והתחלתי להתפשט,עכשיו אני אתאר במדויק את התקתוק שעברתי.
נשכבתי על המיטה,התחילה להמרח עליי עד שיעמוד קצת,לקח דקה,משמה מציצה מקונדמת,בהתחלה חשבתי שהיא התחילה במציצה בלי גומי,אבל היא שמה אותו בלי ששמתי לב,מציצה של כ2 דקות ממש בפראות והמהירות מטורפת כיאה לתקתנית שרוצה שאני אגמור על ההתחלה,אמרתי זהו בואי נעבור לדבר האמיתי.
עלתה עליי עם הגב לכיוון הפנים שלי(נבהלתי,אמרתי מה עם קונדום,אמרה ששמה,נגעתי באיבר וראיתי שכן),התחילה לרכב במהירות מטורפת,ואוו איזה כיף זה היה,רכבה עליי במשך 3-4 דקות ראתה שאני לא בדרך ללגמור,עברה לPLAN B,שזה להיות עם הפנים אליי והמשיכה ברכיבה,תפסתי לה את החזה עם שני הידיים,התחילה ברכיבה מטורפת,אמרתי לה תזהרי שהמיטה לא תשבר,צחקקה קלות,קצת גניחות מזויפות מצידה,בסוף גמרתי,אבל האיבר עמד חצי קלאצ',לא ממש הרגשתי את הגמירה לצערי.
סיימנו,התקלחה אני התלבשתי ונפרדנו לדרכנו,אני לא סגור לגבי השם שלה,כי ששאלתי מה השם שלה היא קצת היססה ואמרה לי סנדי.
הבחורה תקתה אותי ברמה מטורפת,לזכותה יאמר אבל שהיא כוסית!,מהבנות האלה שאם היא עוברת לידך ברחוב אתה תסובב את הראש בשבילה,הבחורה בת 25 לטענתה,לדעתי אין לה יותר מ28,והיא דוברת עברית,מראה סוג של קווקזי או משהו בסגנון.
גוף-9
פנים-7,לא ממש התמקדתי בהם,אבל נראה בסדר.
חזה-8,חזה ממש יפה וטבעי.
שירות-5,תקתקה אותי ברמה מטורפת,מרגע שהיא התחילה במציצה לא הצלחתי לגעת לעצמי אפילו באיבר.
מקווה שנהנתם מהדיווח,אגב הייתי שמה בסביבות 2 בצהריים,והמקום היה ריק לגמרי.
חיזקיהו המלך-איחוד דיונים עם כל הבנות
12לפני כמה ימים הגעתי סביב 18:00 לחזקיהו המלך. פותחת לי את הדלת רוסיה מבוגרת ומובילה לחדרון קטן, קצת מגעיל אבל בהחלט לא הדבר הכי גרוע בדרום תל אביב. אני מבקש בנימוס לראות מי עובדת היום, היא יוצאת ונכנסת מישהי מבוגרת ממש, יוצאת ונכנסת עוד אחת, והשלישית שנכנסת זו טלי. איך שהיא נכנסת היא אומרת לי "אותך אני רוצה", שזה קצת מבלבל כי חשבתי שזה אמור לעבוד ההפך, אבל נדלקתי על ההתלהבות שלה ואמרתי "סבבה".
שלי בת 35 בערך, נראית לא רע בכלל, חזה קצת נפול, לא רזה כוסית אבל עם גוף יפה, אבל מה - שיניים קצת מגעילות. איך שהיא נכנסת היא מתחילה לחפור, לספר לי איזה סטרילית היא ושאני אזהר לא לגעת לה בשער ושהיא בכלל כאן בשביל הכיף ואלף סיפורי לילה ולילה. אני נשכב על המיטה, היא שמה קונדום ומתחילה במציצה עמוקה, לא הכי טובה בעולם אבל לגמרי לא רעה. אבל מה - נוגעים לה בגב / שיער / תחת בלי אישור והיא מתחרפנת, מתחמקת, מתרגזת.
התבאסתי אבל אמרתי מילא, נוציא מזה מה שאפשר. עולה לרכב עלי - לאט מדי לטעמי והיא קצת מתנגדת לנסיונות שלי להגביר מהירות. תוך כדי היא קצת נכנסת לזה, נהיית סבבה עם הידיים שלי על התחת שלה, מגביר קצב. אחרי איזה 5-10 דקות אני מצליח לגמור ככה, היא יורדת ומתחילה לחפור על שטויות. שואלת עם בא לי עוד סיבוב, אני מסרב בנימוס ועושי את דרכי החוצה.
סך הכל זיון סביר, אבל לבחורה יש כלמיני ג'וקים לגבי מה כן ולא לעשות. חבל, כי אחרת היא היתה יכולה להיות אחלה.
13שלום.
אתמוצ הייתיי באזור תל אביב ולכ יודע איך הגעתי לדירה ברחוב חיזקיהו המלך.
בא אחת אמרה לי בוא.
היות ואני גומר מאוד מהר ביקשתי פעמים.
אמרה בגלל שאתה חתיך אני עושה לך פעמים ב120.
שמה טלי. נראה מבוגרת בפרצות אך לא דויה.
גוף יחסית ממד טוב ציצי גדול וועומד.
נתניה יחס ממש טוב ופינקה כמו שצריך.
הסבירה שזה המוטו שלה לתת שרות ולפנק.
לא מתנשקת ולא מוצצת בלי...
עמי
14ביקור חוזר הוציא מפגש עם אווה
כבת ארבעים נראית אוקראינית או רומניה (לא ברור - אולי מולדובה)
שיער שחור קצר
ציצים בינוניים
בהירה מאוד
אדיבה
120 ש"ח
מציצה נעימה, כשהיא יושבת ואני עומד
השכבתי אותה על קצה המיטה, ובזיון השתמשתי בקיר כמשענת לרגלים, החדר כל כך קטן שהטריק הזה זימן זיון א-לה סרט כחול כולל גניחות וחריקות של המיטה.
בסיום הזדרזה להביא כוס מים קרים ולנקות את השאריות
על מקלחת אין מה לדבר
כבת ארבעים נראית אוקראינית או רומניה (לא ברור - אולי מולדובה)
שיער שחור קצר
ציצים בינוניים
בהירה מאוד
אדיבה
120 ש"ח
מציצה נעימה, כשהיא יושבת ואני עומד
השכבתי אותה על קצה המיטה, ובזיון השתמשתי בקיר כמשענת לרגלים, החדר כל כך קטן שהטריק הזה זימן זיון א-לה סרט כחול כולל גניחות וחריקות של המיטה.
בסיום הזדרזה להביא כוס מים קרים ולנקות את השאריות
על מקלחת אין מה לדבר
17לאליהו : במהלך השנים בנות רבות בה"צ 38 "הוזרמו" למציצה בלי, ומעט גם לגמירה בפה.
תשאל את הבחורה בחדר, התוספת המקובלת היא 20 ש"ח (150 סה"כ) למציצה בלי.
יעזור אם תגיע נקי ומסודר.
אל תשכח שהבחורה משרתת גם עשרות סודנים בחודש.
18הרבה זמן לא דווחתי כאן משום שנעלמה לי אנג'לינה מהר ציון 9 ואני לא מצאתי את הGIF המושלמת בשבילי עד ליום שישי האחרון בחזקיהו 26 נכנסתי איתה לפרטים כבר מרגישים שחדשה בתחום לא מדברת עברית נכנסה איתה בחורה לתרגם אך ויתרתי על המתורגמנית אני קצת מדבר ברוסית, בפרטים יש נשיקות ויש מציצה חשופה בתוספת 30 ש''ח זה מין שיטה כזאת לעגל ל 150 ש''ח, התנשקנו ארוכות עוד בעמידה לפני ההתפשטות כי עדיין הייתי לבוש למחצה היה יום גשום וקר, אז באתי מוכן כבר מקולח מהבית אז לא הורדתי בגדים מהקור עד שהיא תגיעה לחדר וחמם אותי, שמנמונת ציצים גדולים במקצת חצי נפולים אך חלקים ובכלל גופה היה מאוד רך נקי וחלק נעים למגע והבחורה גם היא מלטפת מנשקת את הגוף שלי כמו שאני אוהב, מציצה לא מקצועית אך סבלנית עם ליקוקי ביצים וגבעול אך היתה מין תחושה כזאת שהזין שלי קטן עליה כי קיבלה אותו בקלות וגם עמוק כמעט ללא תחושת חיכוך, (ובאמת שהזין שלי לא קטן) הזיון היה מסיונרי וכאן מרגישים שהיא חדשה בתחום ועדיין לא שחוקה כי נהנתה היא כבר מהחדרת האצבעות היתה רטובה מאוד בתוספת הריר הלבן הזה שיוצא לבחורה מהחרמנות ומרגישים שהיא באמת נהנית מהזיון אך גם פה היה איזה קצ' קטן כי לא היה כמעת חיכוך והשתדלה ככה לסגור הרגליים שלה כאילו היא מודעת לעניין ורוצה לעזור גמרתי אחרי שתי דקות פימפום ביקשה שאשאר בפנים והתנשקנו שוב איזה חמש דקות נוספות לפחות, וזה מה שאהבתי אצלה ועו אחזור אליה שוב לא התאפקתי ושאלתי אותה אם באמת נהנתה וככה בעדינות הזכרתי את עניין החוסר חיכוך שהיה דיי מורגש, ומסתבר שהיה לה חבר או בעל אני כבר לא זוכר שהיה אוהב סקס והיה לו כנראה זיין ענק והיא כנראה התרגלה לגודל, אבל בקשה שאשמור זאת בסוד בשבילה אז אנא מכם אל תזכירו לה שום דבר בעניין החבר שלה.
19היי הרבה זמן חיכיתי להתחיל לדגום ולדווח
אז הגיע הזמן ואושרתי בפורום.
היום דגמתי את חיזקיהו 26 חיפשתי את כריסטינה אבל היא לא הייתה שם(14:00) כנראה נחה קצת.
חניתי ממש ליד וכשנכנסתי לסמטה ישר פתחו את הדלת בזמזם(יש מצלמה למי שזה מפריע).
עליתי במדרגות שאריות של מים מעידות כי לפחות מנקים שם לפעמים למרות שלא הייתי מזמין לשם ביקורת של משרד הבריאות.
פתחה לי את הדלת אלוהים ישמור מבוגרת עם פאה אדומה ואודם אדום מרוח על כל הפנים כמעט, למרות שהציצי שלה היה גדול ובחוץ התגברתי על החרמנות וביקשתי לראות בנות אחרות בהתחלה אמרה שכולן עסוקות(בלרכל אחת עם השניה אולי) אמרתי שאחזור פעם אחת והוף אומרת חכה רגע ,צעקות ברוסית מהמטבח והינה איליה מגיעה רוסיה מבוגרת בת 45 נראה לי (אני לא טוב בזיהוי גיל) חזה גדול (מת על זה) וישר אמרתי כן.
פרטים יודע ,תמורה(120)בעד האגרה עוברת אני מתקלח(באתי מהבסיס) והיא מגיעה.
חזה עם פיטנות גדולות נותנת למצוצ אותן (בעדינות )אני מלטף לה את הישבן ודוחף אותה עלי היא משפשפת את הכוס ברגל שלי ומעמידה לי את החבר.
זיון ציצי ליקוקי פיטמות ציצי על כל הגוף.קונדום(בלי זה בתשלום).יושבת עלי רוקדת קצת דוגי וגמרתי.
סהכ 20 ד.
לסיכום אני נהנתי ואחזור שוב
ריח נעים היא אוהבת נשיקות בעורף ואוהב שנוגעים בה בעדינות למי שאוהב לרדת זה אפשרי בתשלום.
אוהב סקס טוב
20ל RC
מאשה חזרה ובגדול
נתחיל מהתחלה
אחרי כמה בירות בליל חמישי
החלטתי שחרמנותי גוברת עליי,
ולקחתי את רכבי לכיוון חזקיה המלך, שהייה זכור לי לטובה, מבחינת מחיר למול תמורה,
ואכן כך הייה,
נכנסתי, הייה די ריק או די דיסקרטי,
היו 3 בחורות במשמרת, ומאשה אחת מהן,
היא אגב הייתה הראשונה שקיבלה אותי, והייתי צריך ללכת על הראשונה, היו עוד שתיים, אחת נכנסה לחדר, והבנתי שמאשה אמורה להיות האחת,
120 חברים, 120,
זה הסכום שהועבר טרם המפגש,
מבחינת מראה:
מאשה היא אשה לא מבוגרת ולא צעירה, באיזור ה 40 לדעתי,
היא לא גבוהה, באיזור ה 1.50 אולי 5 סנטים למעלה,
יש לה זוג עופרים טובים רכים למגע ולא נפולים יתר על המידה,
ועכשיו לעניין הרציני, יש לה תחת לבן, גדול, רך, ועסיסי ביותר,
רק בגלל התחת שלה הייה לי שווה להיכנס איתה,
הטיפ הנהוג הוא 30 שקלים אז סהכ רצוי לתת 150 מראש ולא לזיין את השכל,
תשמעו, בשביל מחיר כזה, הייה לי אחלה
20 דקות (הייתי קצת שתוי אז לוקח לי זמן)
ולמרות שהיא לא אהבה שאני מושך את העניין, ואללה נהניתי מכל רגע איתה,
מאחר ויש לי שליטה כלשהיא על הגמירה,
כשהבנתי שאנחנו בדרך לתום הזמן, + דפיקה על הדלת,
נכנסתי לקטע הסיום, + דפיקה נוספת בדלת.
האמת, לא בא לי לפרט יותר מידי על האקט עצמו,
איך, ובאיזה כיוון....
קיצר, מאשה שווה לדעתי, והייתי חוזר אלייה בכיף.
מבחינת שרותיות: 6
מראה: 4
מחיר: 10
זמן ליהנות עד הסוף ולמצות את החוויה: 4
דיסקרטיות: 7
GFE: באופן חלקי, אני אתן 6 כי הייתה מאוד נחמדה ושירותית, אולם הזירוז לקראת הסוף קצת ביאס אותי,
גילוי נאות, הייתי חוגג לה על התחת ליילה שלם.....
בקצרה, עם כל המפרסמות פה ב 400, או הפחדים להיכנס לתחנה הישנה...
אחלה של תל אביב יש לנו פה...
מאשה חזרה ובגדול
נתחיל מהתחלה
אחרי כמה בירות בליל חמישי
החלטתי שחרמנותי גוברת עליי,
ולקחתי את רכבי לכיוון חזקיה המלך, שהייה זכור לי לטובה, מבחינת מחיר למול תמורה,
ואכן כך הייה,
נכנסתי, הייה די ריק או די דיסקרטי,
היו 3 בחורות במשמרת, ומאשה אחת מהן,
היא אגב הייתה הראשונה שקיבלה אותי, והייתי צריך ללכת על הראשונה, היו עוד שתיים, אחת נכנסה לחדר, והבנתי שמאשה אמורה להיות האחת,
120 חברים, 120,
זה הסכום שהועבר טרם המפגש,
מבחינת מראה:
מאשה היא אשה לא מבוגרת ולא צעירה, באיזור ה 40 לדעתי,
היא לא גבוהה, באיזור ה 1.50 אולי 5 סנטים למעלה,
יש לה זוג עופרים טובים רכים למגע ולא נפולים יתר על המידה,
ועכשיו לעניין הרציני, יש לה תחת לבן, גדול, רך, ועסיסי ביותר,
רק בגלל התחת שלה הייה לי שווה להיכנס איתה,
הטיפ הנהוג הוא 30 שקלים אז סהכ רצוי לתת 150 מראש ולא לזיין את השכל,
תשמעו, בשביל מחיר כזה, הייה לי אחלה
20 דקות (הייתי קצת שתוי אז לוקח לי זמן)
ולמרות שהיא לא אהבה שאני מושך את העניין, ואללה נהניתי מכל רגע איתה,
מאחר ויש לי שליטה כלשהיא על הגמירה,
כשהבנתי שאנחנו בדרך לתום הזמן, + דפיקה על הדלת,
נכנסתי לקטע הסיום, + דפיקה נוספת בדלת.
האמת, לא בא לי לפרט יותר מידי על האקט עצמו,
איך, ובאיזה כיוון....
קיצר, מאשה שווה לדעתי, והייתי חוזר אלייה בכיף.
מבחינת שרותיות: 6
מראה: 4
מחיר: 10
זמן ליהנות עד הסוף ולמצות את החוויה: 4
דיסקרטיות: 7
GFE: באופן חלקי, אני אתן 6 כי הייתה מאוד נחמדה ושירותית, אולם הזירוז לקראת הסוף קצת ביאס אותי,
גילוי נאות, הייתי חוגג לה על התחת ליילה שלם.....
בקצרה, עם כל המפרסמות פה ב 400, או הפחדים להיכנס לתחנה הישנה...
אחלה של תל אביב יש לנו פה...
כשאין ציפור שיר גם תחת הוא זמיר