כ קלי בת ים. - דף 3 - סקס אדיר

קלי בת ים.

21
היום לקחתי את האופציה של ה-400. למרות שקצת רחוק לי, היא שווה את הנסיעה והכסף. פשוט הבחורה הכי שווה שיצא לי להיות איתה. גם נראית פצצה (התיאורים של פינוקיו מדוייקים) וגם gfe אמיתי. צרפתיות של חברה בתחילת הקשר, מתמסרת, מתענגת (ולא נראה שהיא מזייפת, אלא פשוט נהנית), זורמת עם תנוחות, מוצצת מעולה. בקיצור מי שלא יצא לו לבקר, שיזדרז כי היא פה רק עד ה-20/1. הדבר היחיד שיש לי לשיפור זה המקלחת עם המים שמאמינים להציף את הדירה (גרפתי עם מגב כמו שרת) וזה שכנראה לא היו מספיק מגבות והן לא הספיקו לתייבש, אז קיבלתי מגבת מעט רטובה שזה קצת מבאס. חוץ מזה היא באמת הדבר הכי כיפי שנתקלתי בו. מקווה להספיק לפגוש אותה שוב לפני שתיעלם לנו.

קלי בת ים.

27
גם אני ביקרתי את הבחורה בעקבות הביקורות המהללות.
הטוב:
- פנים יפות מאוד. בין הטובות שנראו בבת ים.
- גוף נחמד מאוד. חזה יפה ויש מה לתפוס בתחת.
- מציצה מאוד נחמדה. וסקס לא רע בכלל.

הרע:
- נראה שמעדיפה שלא יגמרו לה בפה. כשראתה שאני מתקרב עברה לעבודת יד.
- התעקשה על מקלחת בין האקטים. נראה לי טיפה קטנוני.
- הדירה והתיאום היו באמת טיפה הזויים.

בגדול, מול ההיצע הנוכחי וההיסטורי היא די שווה את ה500.

קלי בת ים.

28
מחר (ה-20 בינואר) היא עוזבת. לדעתי האישית הבחורה הכי מדהימה שהיתה פה. אמרה שהיא אולי תחזור עוד מספר חודשים. זה יהיה העונג של כולנו אם כן. הייתי אצלה אתמול "להיפרד". זכרה אותי מהפעם הקודמת ונתנה לי פינוק של מלך. עברנו בערך על כל התנוחות האפשריות ולמרות ששילמתי 400, כנראה לא היה אף אחד ישר אחרי, קיבלתי שעה שלמה. כל הזמן חייכה ולא רק כי היא גמרה כמה פעמים (הכי אהבתי שזיינתי אותה מאחורה כמו דוגי רק בשכיבה על הצד והיא עשתה לעצמה ביד תוך כדי). היא קצת התאהבה בי (ואני לא חי בסרט) היא אמרה את זה באנגלית החלקית שלה וסיפרה שאין לה חבר. אחרי שהתקלחתי היא ביקשה שאני אשב לידה על המיטה וליטפתי אותה, דיברנו קצת כמה שאפשר והיא הראתה לי תמונות שלה. בקיצור דברים שהם מעבר לרק זיון. לא יודע אם אנשי התאגיד נכנסים לפורום. אם כן, תשמרו עליה ותחזירו אותה אלינו בהקדם.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”